Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 11:16 am
Καλημέρα σας Χρίστος Ανέστη χρόνια πολλά σε όλους. Τα αθλήματα γνωρίζουμε πού θα γίνουν; Δηλαδή εμείς που είμαστε Δ. Ι Π. Υ. Ν Αθηνών πού δίνουμε εννοώ με βάση την προηγούμενη φορά που είχαν δώσει;
Δεν υπάρχει απόφαση ακόμα. Μέχρι αύριο υποχρεούνται οι Πρόεδροι των επιτροπών να απαντήσουν στο Αρχηγείο για το που θα διενεργηθούν οι αθλητικές δοκιμασίες.
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 11:24 am
DYK καλημυκαι χρόνια πολλά... ! Για τυχών κενά που θα προκύψουν θα βγει σχετική ανακοίνωση για τους επιλαχών;
Καλησπέρα παιδιά! Στους ιατρούς ο πνευμονολογος μου έδωσε γνωμάτευση χωρίς ακτινογραφία θώρακος. Μήπως εσάς σας ζήτησε; Είναι απαραίτητο σαν επιπλέον εξέταση; Όπως πχ είναι στον καρδιολόγο το καρδιογράφημα.
Η αλήθεια είναι πως μέσα στην προκηρυξη δεν αναγράφεται κάτι για τον πνευμονολογος. Ξέρει κανείς σίγουρα να απαντήσει;
NikosPod έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 11:39 am
Καλησπέρα παιδιά! Στους ιατρούς ο πνευμονολογος μου έδωσε γνωμάτευση χωρίς ακτινογραφία θώρακος. Μήπως εσάς σας ζήτησε; Είναι απαραίτητο σαν επιπλέον εξέταση; Όπως πχ είναι στον καρδιολόγο το καρδιογράφημα.
Η αλήθεια είναι πως μέσα στην προκηρυξη δεν αναγράφεται κάτι για τον πνευμονολογος. Ξέρει κανείς σίγουρα να απαντήσει;
Δεν χρειάζεται ακτινογραφία θώρακος από τη στιγμή που δεν τη ζητάει η προκήρυξη. Εντάξει είσαι.
NikosPod έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 11:39 am
Τυχερέ! Εμένα με έδιωξε και με είπε να ξαναπάω για θώρακος και σπιρομετρηση αλλιώς δε μου δίνει υπογραφή ...
Καλησπέρα! Μια ερώτηση. Ο μικροβιολόγος εκτός της υπογραφής - σφραγίδας στην καρτέλα πρέπει να γράψει και τα αποτελέσματα επάνω ή αρκεί να προσκομιστεί στην επιτροπή το χαρτί του διαγνωστικού που τα γράφει; Ευχαριστώ!
Δυστυχώς δεν έχω εικόνα για την ΕΜΟΔΕ παιδιά. Εάν μάθω κάτι θα σας ενημερώσω.
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 12:03 pm
Καλησπέρα! Μια ερώτηση. Ο μικροβιολόγος εκτός της υπογραφής - σφραγίδας στην καρτέλα πρέπει να γράψει και τα αποτελέσματα επάνω ή αρκεί να προσκομιστεί στην επιτροπή το χαρτί του διαγνωστικού που τα γράφει; Ευχαριστώ!
Σε άλλους τα έχουν γράψει επάνω, σε άλλους όχι. Δεν θα έχεις θέμα. Μόνο μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου τις επισυναπτόμενες εξετάσεις. Εκεί θα έχεις θέμα.
ΔΥΚ να σε ρωτήσω εγώ έκανα από δημόσιο τις κλασικές και τις τοξικολογικές σε εργαστήριο βιοϊατρική. Μου είπαν στην γραμματεία ότι ο γιατρός τους δεν βάζει υπογραφή πάνω στην καρτέλα μου και σφραγίδα, μόνο πάνω στα αποτελέσματα είναι εντάξει να τα πάω έτσι ή να τούς παρακαλέσω μπας και μου βάλει στην καρτέλα?
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 22, 2025 12:58 pm
ΔΥΚ να σε ρωτήσω εγώ έκανα από δημόσιο τις κλασικές και τις τοξικολογικές σε εργαστήριο βιοϊατρική. Μου είπαν στην γραμματεία ότι ο γιατρός τους δεν βάζει υπογραφή πάνω στην καρτέλα μου και σφραγίδα, μόνο πάνω στα αποτελέσματα είναι εντάξει να τα πάω έτσι ή να τούς παρακαλέσω μπας και μου βάλει στην καρτέλα;
Θέλει σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού επάνω στην καρτέλα. Πήγαινε και πες τους ότι μίλησες με την επιτροπή και ότι σου είπαν πως εάν δεν έχει σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού επάνω στην καρτέλα, θα σε κόψουν. Κλάψε λίγο εκεί να σε εξυπηρετήσουν γιατί είναι κριάρια ορισμένοι.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους ! Προσωπική εκτίμηση ότι μόλις δώσουν αθλήματα και οι εξ αναβολής, μετά από λίγες μέρες θα έχουμε εικόνα για τα κενά δεδομένου ότι θα υπογράψουν οι επιτυχόντες και εκεί θα δούμε πόσα άτομα λείπουν
Η ΔΙΠΥΝ Ευβοίας παίρνει 73 εργάτες. Άρα οι πρώτοι 73 είναι οι επιτυχόντες. Οι υπόλοιποι στη λίστα, έως και τον τελευταίο αιτούντα που είναι ο 169 είναι επιλαχόντες.