Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 71

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Eleonora »

episkeptis56 έγραψε: Τετ Απρ 23, 2025 11:12 pm Καλησπέρα παιδιά, στα μόρια υπολογίζονται και το πτυχίο (εάν υπάρχει) και το απολυτήριο λυκείου; Ή μόνο το πτυχίο ως μεγαλύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης; Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους!
Μόνο το πτυχίο θα πάρει μόρια, και μόνο εάν στη συγκεκριμένη ειδικότητα, είναι ο απαιτούμενος τίτλος.
Δηλαδή, αν η ειδικότητα ζητάει μόνο απολυτήριο Λυκείου, και καταθέσεις και πτυχίο, θα μοριοδοτηθεί μόνο το απολυτήριο. Καλή επιτυχία!
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 23, 2025 9:47 pm Παίδες καλησπέρα και εγώ γραφεας έχω δηλώσει αλλά έχω 580 μορια οπότε μάλλον δεν θα με καλέσουν άμα η βάση είναι τόσο ψηλά καλή επιτυχία σε σας
Μην βιάζεσαι να απογοητευτείς. Υπάρχουν ειδικότητες που καλούν περισσότερα άτομα από τον τριπλάσιο αριθμό των θέσεων. Υπάρχουν υποψήφιοι που δεν γνωρίζουν να υπολογίσουν σωστά τα μόριά τους, και τα αυξάνουν. Τέλος, υπάρχουν και υποψήφιοι, που για λόγους εντυπώσεων και μόνον, ή για να ψαρέψουν τους άλλους, αναφέρουν περισσότερα μόρια από τα πραγματικά τους. Καλή επιτυχία!
Styga
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα. Είναι κανείς για αεροπορία και για που;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 8:54 am Καλημέρα. Είναι κανείς για αεροπορία και για που;
Εγώ έκανα αεροπορία ειδικότητα πυροσβέστης και έχω μόρια 756
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 23, 2025 9:47 pm Παίδες καλησπέρα και εγώ γραφεας έχω δηλώσει αλλά έχω 580 μορια οπότε μάλλον δεν θα με καλέσουν άμα η βάση είναι τόσο ψηλά καλή επιτυχία σε σας
Καλημέρα φίλε μου. Μια χαρά είναι τα μόριά σου και κανένας δεν γνωρίζει τη βάση. Ζητώ και εγώ συγγνώμη που βιάστηκα να εκτιμήσω βάση στα 650 μόρια για την ειδικότητα και να δημιουργήσω σύγχυση. Άλλωστε βάλε στην εξίσωση ότι ενδεχομένως κάποιοι να μην παρουσιαστούν στις επιτροπές, κάποιοι άλλοι ίσως κοπούν σε κάποια από τις διαδικασίες, κτλ. Πιστεύω να πάνε όλα καλά. Καλή επιτυχία να έχεις και μακάρι να είμαστε συνάδελφοι στο τέλος της ημέρας.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 8:54 am Καλημέρα. Είναι κανείς για αεροπορία και για που;
Εγώ για τεχνικός αεροσκαφών με 550
Επισκέπτης

Ποτε θα δωσουμε αθληματα;
asdfg

Δημοσίευση από asdfg »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 12:34 pm Ποτε θα δωσουμε αθληματα;
τοτε 1-0
Επισκέπτης

Σε κάνα μηνα λογικά
dimitriskats19

Δημοσίευση από dimitriskats19 »

Καλησπέρα έχει κάνεις κάνα νέο από μέσα μήπως ξέρει σίγουρα ημερομηνίες πάνω κάτω για αθλήματα;
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Σε 2 με 3 εβδομάδες θα δώσουμε λογικα
Επισκέπτης

dimitriskats19 έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 3:22 pm Καλησπέρα έχει κάνεις κάνα νέο από μέσα μήπως ξέρει σίγουρα ημερομηνίες πάνω κάτω για αθλήματα;
ρε σεις πατε καθολου καλα τι ρωτας ρε φιλε συγγνωμη αλλα τι ειμαστε Β4 γραφειο στο ΓΕΣ να τα ξερουμε ολα η εχουμε θειο τον Δενδια;. Γιατι ρωτας χαζα πραγματα.; Εδω δεν εχουν βγει ακομα τα πρωτα αποτελεσματα φτασσατε κιολας στα αθληματα. Τα αθληματα ειναι στο τελος. Εξαλου δεν θα τους καλεσουν ολους για αθληματα. Σοβαρευτειτε λιγο. Η υπομονη ειναι αρετη. Εσας αυτο που πρεπει να σας ενδιαφερει στην παρουσα φαση ειναι να τα βγαζετε. Δεν σας πεφτει λογος ποτε και τι θα γινει στην συνεχεια. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ
Επισκέπτης

Φαγωθηκατε με τα αθληματα και τα αθληματα. Καθε χρονια ρωτατε τις ιδιες μπαρουφες. Αμα τα βγαζετε στους χρονους που πρεπει δεν καταλαβαινω γιατι κανετε τετοιυ ειδους ερωτησεις; Αμα παλι φοβαστε τους προπονημενους μην σας φανε να φροντιζατε να κανατε προπονηση. Αφηστε την διδικασια να κυλησει ομαλα και μην σας νοιζει το καθε βημα. Οταν ειναι να μαθετε το επομενο σταδιο θα το μαθετε. Το να μας πριζετε λες και ειστε 16χρονα με τις ιδιες χαζες αποριες δεν εχει λογικη.
Επισκέπτης

asdfg έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 12:45 pm
τοτε 1-0
Εσύ καριολακο θα περάσεις καλά μέσα... Το παίζεις έξυπνος από εδώ... Βλάκα ε βλακα θες να γίνεις και εποπ...
giorefd

Δημοσίευση από giorefd »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 3:39 pm
asdfg έγραψε: Πέμ Απρ 24, 2025 12:45 pm
τοτε 1-0
Εσύ καριολακο θα περάσεις καλά μέσα... Το παίζεις έξυπνος από εδώ... Βλάκα ε βλακα θες να γίνεις και εποπ...
να μην ρωτας παιδιαριστικα πραγματα να μην σου απαντανε ετσι γαμιδι αι σιχτιρ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες