Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά έχει δηλώσει κανένας για γραφεας και πόσο πιστεύεται βάση για φέτος.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Καλησπέρα, δήλωσα εγώ για γραφέας. Πιστεύω βάση από 650 μόρια και πάνω. Είναι περιζήτητη ειδικότητα.
Κανενας για τεθωρακισμενα μαγκες η ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα;
Παίδες καλησπέρα και εγώ γραφεας έχω δηλώσει αλλά έχω 580 μορια οπότε μάλλον δεν θα με καλέσουν άμα η βάση είναι τόσο ψηλά καλή επιτυχία σε σας
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση... Από πυροβολικό μπορώ να πάω με μετάταξη ειδικες δυνάμεις; Πυροβολικό δηλωσα για να πάρω τα μόρια από την θητεία αλλά οι ειδικές με ενδιαφέρουν...
Ναι μπορείς να πας ειδικές αλλά θα ξανα δώσεις αθληματα
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα παιδιά και εγώ για γραφεας έχω δηλώσει μάλλον είμαστε πολλοί τελικά για αυτήν την ειδικότητα.
780 μορια υπολογίζω να έχω είναι κανένας άλλος για γραφεας στο φόρουμ; Καλή επιτυχία να έχουμε.
780 μορια υπολογίζω να έχω είναι κανένας άλλος για γραφεας στο φόρουμ; Καλή επιτυχία να έχουμε.
Καλησπέρα παιδιά, στα μόρια υπολογίζονται και το πτυχίο (εάν υπάρχει) και το απολυτήριο λυκείου; Ή μόνο το πτυχίο ως μεγαλύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης; Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους!
Καλησπέρα μάγκες, έχει δηλώσει άλλος ειδικές δυνάμεις πλήρωμα σκάφους ;
Στα αθλήματα θα δώσουν ας πούμε πρώτα αυτοι που ειναι υποψήφιοι για πεζικο κτλ και μετά καπάκι αυτοί που ειναι για ειδικές δυνάμεις και αντίστοιχα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες