Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Παιδια κανω την αιτηση και εκει που ανεβαζω τα χαρτια μου οταν κανω προεπισκοπηση το χαρτι των αγγλικων βγαζει μονο ενα λευκο χαρτι
οταν το ανοιγω απο τον υπολογιστη μου φαινεται κανονικα
το επαθε κανενας αλλος;
το επαθε κανενας αλλος;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
το πολυ 40 ευρω εχει για να σου κανει ενα γραφειο την αιτηση και να στην συμπληρωσει σωστα γιατι παιδευεστε τζαμπα μερικοι δεν εχω καταλαβειNikolaosk έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:51 pm Παιδια κανω την αιτηση και εκει που ανεβαζω τα χαρτια μου οταν κανω προεπισκοπηση το χαρτι των αγγλικων βγαζει μονο ενα λευκο χαρτι
το επαθε κανενας αλλος;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
μα ρεσει που καθεσαι και του απαντας στα σοβαρα. Αυτα δεν τα κανουν τελευταια στιγμη. Οποιος το γουσταρει και θελει να πετυχει κανει μηνες πριν προετοιμασια τωρα τι να προλαβει να κανει
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ τι λεςςςςς. Μαλλον δεν εχεις δει τα στελεχη που μπηκαν στις προηγουμενες προκηρυξεις στο ΠΝEpiskeptis έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:49 pmαν δεν βγαζεις αθληματα σε κανενα σωμα δεν σε παρνουν. Πολυ απλα αμα δεν τα βγαζεις αμα σε καλεσουν μην πας

Δεν σου μίλησα με υφακι εσύ τσιλαρε λέω αυτό που βίωσα εγω και αυτό που είναι το πιο λογικό να κάνει. Με ένα μήνα προπόνηση δεν ξέρω αν προλαβαίνει και σε τι κατάσταση είναι. Δεν είναι μόνο τα αθλήματα έξυπνες πρέπει να δεις και συγκεκριμένο ΔΜΣ. Κλείστε το το φόρουμ και φτιαχτεί μια ομάδα στο fb έχω βαρεθεί να διορθώνω άτομα εδώ μέσα ειλικρινάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 2:14 pmEpiskeptis έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 2:11 pmμα ρεσει που καθεσαι και του απαντας στα σοβαρα. Αυτα δεν τα κανουν τελευταια στιγμη. Οποιος το γουσταρει και θελει να πετυχει κανει μηνες πριν προετοιμασια τωρα τι να προλαβει να κανει
Σιγά εσύ κομάντο πίσω από μια οθόνη χαλάρωσε λιγακι
Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί και οι βαριές εκφράσεις. Είναι κρίμα να σβήνουμε συνέχεια μηνύματα ή να φτάσουμε στο σημείο να λάβουμε επιπλέον μέτρα, όπως το πχ το κλείσιμο του νήματος. Ευχαριστώ.
Να το κλεισεις δεν χρησιμεύει πουθενά φτιαχτε μια ομαδική στο φβ καλύτερα θα είναι. Η βάλτε στο φόρουμ επιλογή να διαγραφεί κάποιος το σχόλιο άλλου αν δεν του αρέσει. Απλά πραγματαD.Y.K έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 2:29 pm Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί και οι βαριές εκφράσεις. Είναι κρίμα να σβήνουμε συνέχεια μηνύματα ή να φτάσουμε στο σημείο να λάβουμε επιπλέον μέτρα, όπως το πχ το κλείσιμο του νήματος. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σε όλους παιδιά δεν χρειάζεται να τσακωνεστε οποίον δεν τον η προκυρηξη για εποπ πολύ απλά μπορεί να αποχώρηση και τελος
Καλησπέρα το ξέρω ότι οι ΔΕΑ δεν παίρνουν μορια από τη θητεία παίρνουμε κανένα μοριο;
Θα έχουμε και το χρόνου προκήρυξη ή είναι η τελευταία φέτος ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες