Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikolaosk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Παιδια κανω την αιτηση και εκει που ανεβαζω τα χαρτια μου οταν κανω προεπισκοπηση το χαρτι των αγγλικων βγαζει μονο ενα λευκο χαρτι
οταν το ανοιγω απο τον υπολογιστη μου φαινεται κανονικα
το επαθε κανενας αλλος;
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Nikolaosk έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:51 pm Παιδια κανω την αιτηση και εκει που ανεβαζω τα χαρτια μου οταν κανω προεπισκοπηση το χαρτι των αγγλικων βγαζει μονο ενα λευκο χαρτι
οταν το ανοιγω απο τον υπολογιστη μου φαινεται κανονικα
το επαθε κανενας αλλος;
το πολυ 40 ευρω εχει για να σου κανει ενα γραφειο την αιτηση και να στην συμπληρωσει σωστα γιατι παιδευεστε τζαμπα μερικοι δεν εχω καταλαβει
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Dertilis έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:23 pm Παιδια πολεμικο ναυτικο αν δεν βγαζεις τα αθληματα θα σε παρουν; Κριμα ειναι να με κοψουν :lol:
Αδερφέ αν θες ν μπεις όντως κάνε προπόνηση
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 2:04 pm
Dertilis έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:23 pm Παιδια πολεμικο ναυτικο αν δεν βγαζεις τα αθληματα θα σε παρουν; Κριμα ειναι να με κοψουν :lol:
μα ρεσει που καθεσαι και του απαντας στα σοβαρα. Αυτα δεν τα κανουν τελευταια στιγμη. Οποιος το γουσταρει και θελει να πετυχει κανει μηνες πριν προετοιμασια τωρα τι να προλαβει να κανει
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Episkeptis έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 1:49 pm
αν δεν βγαζεις αθληματα σε κανενα σωμα δεν σε παρνουν. Πολυ απλα αμα δεν τα βγαζεις αμα σε καλεσουν μην πας
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ τι λεςςςςς. Μαλλον δεν εχεις δει τα στελεχη που μπηκαν στις προηγουμενες προκηρυξεις στο ΠΝ :lol:
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 2:14 pm
Episkeptis έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 2:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 2:04 pm

μα ρεσει που καθεσαι και του απαντας στα σοβαρα. Αυτα δεν τα κανουν τελευταια στιγμη. Οποιος το γουσταρει και θελει να πετυχει κανει μηνες πριν προετοιμασια τωρα τι να προλαβει να κανει

Σιγά εσύ κομάντο πίσω από μια οθόνη χαλάρωσε λιγακι
Δεν σου μίλησα με υφακι εσύ τσιλαρε λέω αυτό που βίωσα εγω και αυτό που είναι το πιο λογικό να κάνει. Με ένα μήνα προπόνηση δεν ξέρω αν προλαβαίνει και σε τι κατάσταση είναι. Δεν είναι μόνο τα αθλήματα έξυπνες πρέπει να δεις και συγκεκριμένο ΔΜΣ. Κλείστε το το φόρουμ και φτιαχτεί μια ομάδα στο fb έχω βαρεθεί να διορθώνω άτομα εδώ μέσα ειλικρινά
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί και οι βαριές εκφράσεις. Είναι κρίμα να σβήνουμε συνέχεια μηνύματα ή να φτάσουμε στο σημείο να λάβουμε επιπλέον μέτρα, όπως το πχ το κλείσιμο του νήματος. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 2:29 pm Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί και οι βαριές εκφράσεις. Είναι κρίμα να σβήνουμε συνέχεια μηνύματα ή να φτάσουμε στο σημείο να λάβουμε επιπλέον μέτρα, όπως το πχ το κλείσιμο του νήματος. Ευχαριστώ.
Να το κλεισεις δεν χρησιμεύει πουθενά φτιαχτε μια ομαδική στο φβ καλύτερα θα είναι. Η βάλτε στο φόρουμ επιλογή να διαγραφεί κάποιος το σχόλιο άλλου αν δεν του αρέσει. Απλά πραγματα
Petros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Petros »

Καλησπέρα σε όλους παιδιά δεν χρειάζεται να τσακωνεστε οποίον δεν τον η προκυρηξη για εποπ πολύ απλά μπορεί να αποχώρηση και τελος
DimDot

Δημοσίευση από DimDot »

Καλησπέρα το ξέρω ότι οι ΔΕΑ δεν παίρνουν μορια από τη θητεία παίρνουμε κανένα μοριο;
Επισκέπτης

Ξέρει κανείς αιτησεις σε στρατο ξηρας κ ναυτικο
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Θα έχουμε και το χρόνου προκήρυξη ή είναι η τελευταία φέτος ;
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Εχει κανένας τους πίνακες για στρατό ξηράς του 22
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

DimDot έγραψε: Τρί Απρ 08, 2025 5:24 pm Καλησπέρα το ξέρω ότι οι ΔΕΑ δεν παίρνουν μορια από τη θητεία παίρνουμε κανένα μοριο;
Μα από τους μήνες της θητείας παίρνεις μόρια. Εσύ ως ΔΕΑ που έχεις υπηρετήσει 14 μήνες θα πάρεις παραπάνω μόρια. Αυτό είναι το bonus.
Επισκέπτης

Καλησπέρα έχει κανείς τους πίνακες του 2022 ξηρας;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες