Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Μήπως έχει κανείς την λίστα επιτυχόντων του 2022 σε στρατό ξηράς
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
συμφωνα απολυτα. Αλλα δεν καταλαβαινουν οτι και παραταση να παρει δεν θα χει αποχηΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 4:09 pm Καλά ρε μάγκες ένα βόθρο σάιτ λέει για παράταση επ αορίστου το οποίο έλεγε τον Γενάρη ότι θα κατέβει το όριο ηλικίας στα 25 ! Και παρέμεινε ιδιο στα 27 μην πιστεύεται τα κωλο σάιτ τι λένε για να πάρουν μερικά κλικ και να σπέρνουν διχόνοιες ! Παράταση σιγά μην πάρει και οι ίδιοι ξέρουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν άλλες αιτήσεις
Σε σχέση με πρόπερσι πιστεύεται να έχουμε της μισές αιτήσεις ;
Καλά έκανες, και καλή επιτυχία. Αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου, εφόσον κληθείς, είναι:1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,2) Αντίγραφο της αίτησής σου που υπέβαλες ηλεκτρονικά, και 3) Δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου, με τις απαιτούμενες εξετάσεις που θα έχεις κάνει.Dertilis έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 5:57 am Καλησπερα σε ολους, μια απο τις 90 αιτησεις για ΠΝ η μια ειναι δικη μου (μην με κραξετε πλιζΞερω που παω να μπλεξω) γενικα εχω ηδη ξεκινησει τις ιατρικες εξετασεις απο 1η του μηνα για το χαρτι γιατι δεν προκειται να βρω ημερομηνιες αργοτερα, με πανε για μαιο προς ιουνιο και αυτες τις εκανα στα μουλωχτα λογω οικονομικων. Το θεμα ειναι το εξης, θα πρεπει να εκτυπωσω και καποιο αλλο χαρτι ωστε να το χω μαζι μου; Κατι πηρε το ματι μου για μια αιτηση που πρεπει να γραψω τα στοιχεια μου αλλα δεν καταλαβα. Ή χρειαζομαι μονο το χαρτι αυτο με τις εξετασεις;
Styga
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Καλησπερα, μπορω να ρωτησω αν πρεπει να κανω ιατρικες εξετασεις ΠΡΙΝ κληθω ΜΕΤΑ την αποδοχη της Αιτησης μου; Γιατι οπου ενημερωνομαι και εχω ψαχτει, ακομα και στην σελιδα του taxisnet στην αστυνομια με το chat AI bot οσες και διαφορετικες φορες να το ρωτησω, μου λεει, Ιατρικες εξετασεις θα κανεις ΑΦΟΥ σε ΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ αφου γινει αποδεκτη η ΑιτησηEleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 7:51 pmΚαλά έκανες, και καλή επιτυχία. Αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου, εφόσον κληθείς, είναι:1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,2) Αντίγραφο της αίτησής σου που υπέβαλες ηλεκτρονικά, και 3) Δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου, με τις απαιτούμενες εξετάσεις που θα έχεις κάνει.Dertilis έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 5:57 am Καλησπερα σε ολους, μια απο τις 90 αιτησεις για ΠΝ η μια ειναι δικη μου (μην με κραξετε πλιζΞερω που παω να μπλεξω) γενικα εχω ηδη ξεκινησει τις ιατρικες εξετασεις απο 1η του μηνα για το χαρτι γιατι δεν προκειται να βρω ημερομηνιες αργοτερα, με πανε για μαιο προς ιουνιο και αυτες τις εκανα στα μουλωχτα λογω οικονομικων. Το θεμα ειναι το εξης, θα πρεπει να εκτυπωσω και καποιο αλλο χαρτι ωστε να το χω μαζι μου; Κατι πηρε το ματι μου για μια αιτηση που πρεπει να γραψω τα στοιχεια μου αλλα δεν καταλαβα. Ή χρειαζομαι μονο το χαρτι αυτο με τις εξετασεις;
Ευχαριστω Πολυ Εκ των Προτερων!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
μην πας τζαμπα, αφου σε καλεσουν για αθληματα θα παςNikhtasK έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 8:51 pmΚαλησπερα, μπορω να ρωτησω αν πρεπει να κανω ιατρικες εξετασεις ΠΡΙΝ κληθω ΜΕΤΑ την αποδοχη της Αιτησης μου; Γιατι οπου ενημερωνομαι και εχω ψαχτει, ακομα και στην σελιδα του taxisnet στην αστυνομια με το chat AI bot οσες και διαφορετικες φορες να το ρωτησω, μου λεει, Ιατρικες εξετασεις θα κανεις ΑΦΟΥ σε ΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ αφου γινει αποδεκτη η ΑιτησηEleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 7:51 pmΚαλά έκανες, και καλή επιτυχία. Αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου, εφόσον κληθείς, είναι:1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,2) Αντίγραφο της αίτησής σου που υπέβαλες ηλεκτρονικά, και 3) Δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου, με τις απαιτούμενες εξετάσεις που θα έχεις κάνει.Dertilis έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 5:57 am Καλησπερα σε ολους, μια απο τις 90 αιτησεις για ΠΝ η μια ειναι δικη μου (μην με κραξετε πλιζΞερω που παω να μπλεξω) γενικα εχω ηδη ξεκινησει τις ιατρικες εξετασεις απο 1η του μηνα για το χαρτι γιατι δεν προκειται να βρω ημερομηνιες αργοτερα, με πανε για μαιο προς ιουνιο και αυτες τις εκανα στα μουλωχτα λογω οικονομικων. Το θεμα ειναι το εξης, θα πρεπει να εκτυπωσω και καποιο αλλο χαρτι ωστε να το χω μαζι μου; Κατι πηρε το ματι μου για μια αιτηση που πρεπει να γραψω τα στοιχεια μου αλλα δεν καταλαβα. Ή χρειαζομαι μονο το χαρτι αυτο με τις εξετασεις;
Ήδη θα έπρεπε να τις έχεις κάνει. Φρόντισέ το άμεσα, δεν ξέρω αν είσαι επαρχία, όπου ενδεχομένως είναι πιο σύντομη η διαδικασία, αλλά Αθήνα και μεγάλες πόλεις, ραντεβού και αποτελέσματα, είναι χρονοβόρα. Όταν σε καλέσουν, δεν θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να κάνεις τις εξετάσεις, και να πάρεις και τα αποτελέσματα, τα οποία πρέπει να έχεις μαζί σου την πρώτη ημέρα, για τα ψυχοτεχνικά.NikhtasK έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 8:51 pmΚαλησπερα, μπορω να ρωτησω αν πρεπει να κανω ιατρικες εξετασεις ΠΡΙΝ κληθω ΜΕΤΑ την αποδοχη της Αιτησης μου; Γιατι οπου ενημερωνομαι και εχω ψαχτει, ακομα και στην σελιδα του taxisnet στην αστυνομια με το chat AI bot οσες και διαφορετικες φορες να το ρωτησω, μου λεει, Ιατρικες εξετασεις θα κανεις ΑΦΟΥ σε ΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ αφου γινει αποδεκτη η ΑιτησηEleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 7:51 pmΚαλά έκανες, και καλή επιτυχία. Αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου, εφόσον κληθείς, είναι:1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,2) Αντίγραφο της αίτησής σου που υπέβαλες ηλεκτρονικά, και 3) Δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου, με τις απαιτούμενες εξετάσεις που θα έχεις κάνει.Dertilis έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 5:57 am Καλησπερα σε ολους, μια απο τις 90 αιτησεις για ΠΝ η μια ειναι δικη μου (μην με κραξετε πλιζΞερω που παω να μπλεξω) γενικα εχω ηδη ξεκινησει τις ιατρικες εξετασεις απο 1η του μηνα για το χαρτι γιατι δεν προκειται να βρω ημερομηνιες αργοτερα, με πανε για μαιο προς ιουνιο και αυτες τις εκανα στα μουλωχτα λογω οικονομικων. Το θεμα ειναι το εξης, θα πρεπει να εκτυπωσω και καποιο αλλο χαρτι ωστε να το χω μαζι μου; Κατι πηρε το ματι μου για μια αιτηση που πρεπει να γραψω τα στοιχεια μου αλλα δεν καταλαβα. Ή χρειαζομαι μονο το χαρτι αυτο με τις εξετασεις;
Styga
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εχω ξανακανει Αιτηση στο παρελθον οταν βγηκε προκηρυξη για ΕΠ. ΟΠ (μαλλον το 2021?2022-2023; Δεν θυμαμαι) και η Αιτηση μου εγινε Αποδεκτη, απλα Ποτε δεν με καλεσαν (λογικα επειδη υπηρχαν ατομα με περισσοτερα συλλεγομενα μορια απο εμενα.)Episkeptis έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 8:54 pmμην πας τζαμπα, αφου σε καλεσουν για αθληματα θα παςNikhtasK έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 8:51 pmΚαλησπερα, μπορω να ρωτησω αν πρεπει να κανω ιατρικες εξετασεις ΠΡΙΝ κληθω ΜΕΤΑ την αποδοχη της Αιτησης μου; Γιατι οπου ενημερωνομαι και εχω ψαχτει, ακομα και στην σελιδα του taxisnet στην αστυνομια με το chat AI bot οσες και διαφορετικες φορες να το ρωτησω, μου λεει, Ιατρικες εξετασεις θα κανεις ΑΦΟΥ σε ΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ αφου γινει αποδεκτη η ΑιτησηEleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 7:51 pm
Καλά έκανες, και καλή επιτυχία. Αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου, εφόσον κληθείς, είναι:1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,2) Αντίγραφο της αίτησής σου που υπέβαλες ηλεκτρονικά, και 3) Δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου, με τις απαιτούμενες εξετάσεις που θα έχεις κάνει.
Ειχα Δηλωσει ειδικοτητα Τυφεκιοφορος (Ι1) ΕΔ Καταδρομεις τοτε, το ιδιο ξανα δηλωσα φετος, αναρωτιεμαι αν θα με καλεσουν αυτη την φορα (αν οχι δεν πειραζει) απλα μαντευω πως ειναι ισως η τελευταια ευκαιρια για εμενα μιας και υπαρχει το οριο ηλικιας, ειμαι 25 φετος κλεινω τα 26. Δεν ξερω ποσο θα με βοηθησει το οτι Δεν Ενδιαφερεται Πολυς κοσμος πλεον να μπει στον Στρατο (αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με παρακαλω)
Με λιγη τυχη, θαρρω να πω αν με καλεσουν οτι ολα θα πανε καλα, επειδη ανεκαθεν, παντα μαρεσε και πηγαινα με τη πειθαρχια, ο σεβασμος και η τηρηση κανονων, και οταν υπηρετησα στο Στρατο, μου αρεσε που υπηρχε μια ''ταξη'' ας το πω, οπου δεν την εχω δει εξω στην κοινωνια τουλαχιστον με τον παρομοιο τροπο με τα καλα και τα κακα του χαχα (και αναφερομαι με βαση εμπειριων που περασα απο διαφορα στρατοπεδα στα 18 μου, απο μερικα στρατοπεδα στην ελλαδα, μεχρι απο και στην Κυπρο τελικα υπηρετησα ΕΛΔΥΚ, και 1,2 εβδομαδες σε Ειδικες Δυναμεις στην Ναουσα ΛΟΚ)
Ακομα και να κοπω που Φυσικα και υπαρχει η πιθανοτητα αυτη, τουλαχιστον ειχα την τυχη να Προσπαθησω.
Επισης σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
Γενικα εχω διαβασει και Θετικα και Αρνητικα για τους ΕΠ. ΟΠ και θα ελεγα πως σχετικα ειμαι ενημερωμενος για καποια ζητηματα που αφορουν τη θεση, το μελλον για το Επαγγελμα.
Θελω πολυ να Ενταχθω στο Στρατο περα απο το Οικονομικο Κομματι (Μιας και περασα καλα στη Στρατιωτικη μου Θητεια, μειον οτι δεν πληρωνομουν κανονικα) και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου. Τωρα αμα δεν Περασω η δεν με Καλεσουν παλι, τα καλυτερα ευχομαι για οποιον αλλο Υποψηφιο το Θελει/Αξιζει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι μενω επαρχια, θυμαμαι οταν ητανε να κανω μερικες εξετασεις για τον Στρατο οταν ειχα παρει το Χαρτι Καταταξης, εγιναν μπορει και την ιδια μερα, δεν το θυμαμαι πολυ καλα, αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι οτι πραγματοποιηθηκαν την ιδια μερα η ισως την επομενη; Μαλλον την ιδια, παλι δεν το θυμαμαι, αλλα εγιναν σχετικα Πολυ Γρηγορα/Αμεσα.Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 9:12 pmΉδη θα έπρεπε να τις έχεις κάνει. Φρόντισέ το άμεσα, δεν ξέρω αν είσαι επαρχία, όπου ενδεχομένως είναι πιο σύντομη η διαδικασία, αλλά Αθήνα και μεγάλες πόλεις, ραντεβού και αποτελέσματα, είναι χρονοβόρα. Όταν σε καλέσουν, δεν θα υπάρχει επαρκής χρόνος για να κάνεις τις εξετάσεις, και να πάρεις και τα αποτελέσματα, τα οποία πρέπει να έχεις μαζί σου την πρώτη ημέρα, για τα ψυχοτεχνικά.NikhtasK έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 8:51 pmΚαλησπερα, μπορω να ρωτησω αν πρεπει να κανω ιατρικες εξετασεις ΠΡΙΝ κληθω ΜΕΤΑ την αποδοχη της Αιτησης μου; Γιατι οπου ενημερωνομαι και εχω ψαχτει, ακομα και στην σελιδα του taxisnet στην αστυνομια με το chat AI bot οσες και διαφορετικες φορες να το ρωτησω, μου λεει, Ιατρικες εξετασεις θα κανεις ΑΦΟΥ σε ΚΑΛΕΣΟΥΝ, ΜΕΤΑ αφου γινει αποδεκτη η ΑιτησηEleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 7:51 pm
Καλά έκανες, και καλή επιτυχία. Αυτά που θα πρέπει να έχεις μαζί σου, εφόσον κληθείς, είναι:1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,2) Αντίγραφο της αίτησής σου που υπέβαλες ηλεκτρονικά, και 3) Δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου, με τις απαιτούμενες εξετάσεις που θα έχεις κάνει.
Αμα γινει Αποδεκτη η Αιτηση μου και Υστερα με Καλεσουν, μου δινουν καποιες μερες προθεσμια για να κανω τις ιατρικες εξετασεις; Λογικο μου φαινεται να σου δινουν μερικες μερες να Προετοιμαστεις.
Η προετοιμασία για τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο, όσον αφορά στις ΠΚΕ, υποτίθεται έχει ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης και μετά. Όπως δεν περιμένεις να κάνεις την αίτησή σου την τελευταία ημέρα, έτσι δεν αφήνεις και τις εξετάσεις την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η λογική της προκήρυξης, και ειδικά μιας στρατιωτικής προκήρυξης. Έσο έτοιμος!
Styga
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αμα με καλεσουν να παρουσιαστω, ποσες μερες προθεσμιας μου δινουν για να βρισκομαι εκει αυτοπροσωπως;Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 9:53 pm Η προετοιμασία για τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο, όσον αφορά στις ΠΚΕ, υποτίθεται έχει ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης και μετά. Όπως δεν περιμένεις να κάνεις την αίτησή σου την τελευταία ημέρα, έτσι δεν αφήνεις και τις εξετάσεις την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η λογική της προκήρυξης, και ειδικά μιας στρατιωτικής προκήρυξης. Έσο έτοιμος!
Δεν ειναι αμεσως την επομενη μερα, σωστα; Δεν βγαζει νοημα να ειναι.
Θα παιζει οπως με το Χαρτι Καταταξης, θα σου λεει να ερθεις την ταδε Ημερομηνια.
Τη προηγουμενη φορα πηγα στα Επειγοντα στο Γενικο Νοσοκομειο εδω που μενω, αμεσως ολα εγιναν, επειδη ειχα Χαρτι Απο Τον Στρατο.
Αρα Υπηρχε μια σεβαστη ''Προτεραιοτητα'' και μου την ''εδωσαν''
Πιστευω το ιδιο να γινει και αυτη τη στιγμη ΑΝ Καν Με Καλεσουν.
Ναι θα σου λέει την τάδε ημερομηνία, σε τρεις ημέρες, ή σε πέντε. Δεν πρέπει να προβλέψεις και μια πιθανή στραβή; Π. Χ. Να μην υπάρχει καρδιολόγος, ή οφθαλμίατρος, στο Νοσοκομείο. Ή να μην βρίσκεις ραντεβού ιδιωτικά. Τέλος πάντων, θα σε καλέσουν πιστεύω, ευνοεί και το μειωμένο ενδιαφέρον, καλή επιτυχία !NikhtasK έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 10:30 pmΑμα με καλεσουν να παρουσιαστω, ποσες μερες προθεσμιας μου δινουν για να βρισκομαι εκει αυτοπροσωπως;Eleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 9:53 pm Η προετοιμασία για τον ενδιαφερόμενο υποψήφιο, όσον αφορά στις ΠΚΕ, υποτίθεται έχει ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της προκήρυξης και μετά. Όπως δεν περιμένεις να κάνεις την αίτησή σου την τελευταία ημέρα, έτσι δεν αφήνεις και τις εξετάσεις την τελευταία στιγμή. Αυτή είναι η λογική της προκήρυξης, και ειδικά μιας στρατιωτικής προκήρυξης. Έσο έτοιμος!
Δεν ειναι αμεσως την επομενη μερα, σωστα; Δεν βγαζει νοημα να ειναι.
Θα παιζει οπως με το Χαρτι Καταταξης, θα σου λεει να ερθεις την ταδε Ημερομηνια.
Τη προηγουμενη φορα πηγα στα Επειγοντα στο Γενικο Νοσοκομειο εδω που μενω, αμεσως ολα εγιναν, επειδη ειχα Χαρτι Απο Τον Στρατο.
Αρα Υπηρχε μια σεβαστη ''Προτεραιοτητα'' και μου την ''εδωσαν''
Πιστευω το ιδιο να γινει και αυτη τη στιγμη ΑΝ Καν Με Καλεσουν.
Styga
Καλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κάποιος πως αποδεικνύεται η εμπειρία από την στρατιωτικη θητεία για ίδια ειδικότητα στον στρατό ξηρας.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες