Σε μας θα ριξουν το φταιξιμο δλδ ρε μπρο; Επειδη μερικοι δεν γουσταρουν να κανουν αιτηση; Μακαρι να μην γινουν τα πραγματα ετσι οπως γραφουν τα σαιτ.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Σε μας θα ριξουν το φταιξιμο δλδ ρε μπρο; Επειδη μερικοι δεν γουσταρουν να κανουν αιτηση; Μακαρι να μην γινουν τα πραγματα ετσι οπως γραφουν τα σαιτ.
Βλέπετε το τι γίνετε με αυτούς που εχουμε μπλεξει το Βλέπετε! Ποτε δεν ξες ρε φίλε μπορει να βγει ο δενδιας αυριο και να πει ακυρώνεται η προκήρυξη λογο μη πλήρωσης των θέσεων ξερω γω τι να σου πω εδω εκανα 1 μισο χρονο να την βγαλουν λεγανε απο μερα σε μερα βγαινει και βγηκε μετα απο 1 μισο χρονο τι μου λες δεν εχω εμπιστοσύνη πλεον
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 3:24 pm Βλέπετε το τι γίνετε με αυτούς που εχουμε μπλεξει το Βλέπετε! Ποτε δεν ξες ρε φίλε μπορει να βγει ο δενδιας αυριο και να πει ακυρώνεται η προκήρυξη λογο μη πλήρωσης των θέσεων ξερω γω τι να σου πω εδω εκανα 1 μισο χρονο να την βγαλουν λεγανε απο μερα σε μερα βγαινει και βγηκε μετα απο 1 μισο χρονο τι μου λες δεν εχω εμπιστοσύνη πλεον
Αμα ρε αδερφε δεν εχεις εμπιστοσυνη τι καθεσε και ασχολησε. Ειπαμε να προχωρησουμε μπροστα και μερικους σαας βλεπω παλι αρχισατε να γραφεται οτι γραφατε και πριν βγει η προκυρηξη. Μην ειστε τοσο απαισιοδοξοι ρε παιδια εκτος και αν αλλαξατε γνωμη που κανατε αιτηση. Αλλα μην πεφτετε ετσι ψυχολογικα και καθεστε και κανετε σεναρια τι θα συμβει και τι οχι. Οτι ειναι να γινει θα γινει εμεις οσοι το γουσταρουμε δηλαδη θα κανουμε την προσπαθεια μας και απο κει και περα ας ανοιξουν τα ματια αυτοι. Εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο περα απο το να δηλωσουμε ενδιαφερον. Αλλα μην βλεπω σχολια τετοιου τυπου, αντι να παμε μπροστα γυριζουμε πισω κριμα δηλαδη... Τελος παντων δεν γραφω αλλο κουραστηκα καλη επιτυχια σε οσους/ες κανουν αιτηση
Αν δεν συμπληρωθούν κάποιες ιδιόκτητες περνούν από άλλες ;
- Στον Στρατό Ξηράς, για 1.100 θέσεις, μόλις 550 άτομα έχουν υποβάλει αίτηση – και από αυτούς, εκτιμάται ότι μόνο 450 πληρούν τις προϋποθέσεις.
- Στο Πολεμικό Ναυτικό, οι αιτήσεις μετά βίας αγγίζουν τις 90 για 600 θέσεις.
- Η Πολεμική Αεροπορία συγκεντρώνει 900 αιτήσεις για 250 θέσεις — αριθμός που άλλοτε ήταν αυτονόητος για κάθε Κλάδο.
Πηγή
Καλησπέρα σε όλους τι ειδικότητα σκέφτεστε να δηλώσετε εγώ τα εκανα για σκαπανεας- πυροσβεστης ελπιζω να με καλέσουν...
Για την αίτηση μας στέλνουν κάποια ειδοποίηση αν είναι έγκυρη ή δεν ειναι έγκυρη?
Δέκα μέρες πριν λήξει η προθεσμία, τέτοιες αιτήσεις είναι ξεφτίλα! Ας τα δει ο δελφίνος αυτά, αν και τον νοιάζει μόνο ο Θόλος και τα δισεκατομμύρια! Όσες αυξήσεις και να κάνει, αν απαξιώνει το επάγγελμα, θα μείνει στο τέλος, αυτός και οι κολλητοί του, για να βάφουν τις φρεγάτες!yandr έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 7:00 pm- Στον Στρατό Ξηράς, για 1.100 θέσεις, μόλις 550 άτομα έχουν υποβάλει αίτηση – και από αυτούς, εκτιμάται ότι μόνο 450 πληρούν τις προϋποθέσεις.
- Στο Πολεμικό Ναυτικό, οι αιτήσεις μετά βίας αγγίζουν τις 90 για 600 θέσεις.
- Η Πολεμική Αεροπορία συγκεντρώνει 900 αιτήσεις για 250 θέσεις — αριθμός που άλλοτε ήταν αυτονόητος για κάθε Κλάδο.
Πηγή
Καλησπερα σε ολους, μια απο τις 90 αιτησεις για ΠΝ η μια ειναι δικη μου (μην με κραξετε πλιζ
Ξερω που παω να μπλεξω) γενικα εχω ηδη ξεκινησει τις ιατρικες εξετασεις απο 1η του μηνα για το χαρτι γιατι δεν προκειται να βρω ημερομηνιες αργοτερα, με πανε για μαιο προς ιουνιο και αυτες τις εκανα στα μουλωχτα λογω οικονομικων. Το θεμα ειναι το εξης, θα πρεπει να εκτυπωσω και καποιο αλλο χαρτι ωστε να το χω μαζι μου; Κατι πηρε το ματι μου για μια αιτηση που πρεπει να γραψω τα στοιχεια μου αλλα δεν καταλαβα. Ή χρειαζομαι μονο το χαρτι αυτο με τις εξετασεις?

Οι μη πληρωμένες θέσεις σε κάποια ειδικότητα, μεταφέρονται στις υπόλοιπες προκηρυχθείσες ειδικότητες, σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας που αναγράφει η κάθε προκήρυξη.
Δλδ εάν ζητάει π. Χ.5 μάγειρες, και συμπληρωθούν μόνο 3, οι υπόλοιπες 2 θέσεις, θα μείνουν κενές στους μάγειρες, και θα μεταφερθούν σε άλλες ειδικότητες, αλλά όχι όπου νάναι, με τη σειρά προτεραιότητας που αναφέρει η προκήρυξη.
Styga
Δηλαδή οι θέσεις θα καλυφθούν απτην ίδια σε άλλο σώμα όμωςEleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 7:49 amΟι μη πληρωμένες θέσεις σε κάποια ειδικότητα, μεταφέρονται στις υπόλοιπες προκηρυχθείσες ειδικότητες, σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας που αναγράφει η κάθε προκήρυξη.
Δλδ εάν ζητάει π. Χ.5 μάγειρες, και συμπληρωθούν μόνο 3, οι υπόλοιπες 2 θέσεις, θα μείνουν κενές στους μάγειρες, και θα μεταφερθούν σε άλλες ειδικότητες, αλλά όχι όπου νάναι, με τη σειρά προτεραιότητας που αναφέρει η προκήρυξη.
Ναι.Giwrgoskl έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 10:50 amΔηλαδή οι θέσεις θα καλυφθούν απτην ίδια σε άλλο σώμα όμωςEleonora έγραψε: Πέμ Απρ 03, 2025 7:49 amΟι μη πληρωμένες θέσεις σε κάποια ειδικότητα, μεταφέρονται στις υπόλοιπες προκηρυχθείσες ειδικότητες, σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας που αναγράφει η κάθε προκήρυξη.
Styga
Καλησπέρα παιδιά ξαι συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη
Αν δηλώσουμε μια ειδικότητα η όποια θέλει μόνο απολυτήριο αλλά εμείς έχουμε πτυχίο θα το μετρήσει σαν μόρια ; Ή τα μόρια θα βγουν μόνο με το απολυτήριο και τα λοιπά προσόντα;
Αν δηλώσουμε μια ειδικότητα η όποια θέλει μόνο απολυτήριο αλλά εμείς έχουμε πτυχίο θα το μετρήσει σαν μόρια ; Ή τα μόρια θα βγουν μόνο με το απολυτήριο και τα λοιπά προσόντα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οτι ζηταει θα βαλεις φιλε. Αμα η ειδικοτητα ζηταει μονο απολυτηριο θα βαλεις μονο απολυτηριο αμα ζηταει πτυχιο θα βαλεις πτυχιο αμα πχ εχει α απολυτηριο και β πτυχιο θα βαλεις ενα απο τα δυο καταλαβες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες