Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Episkeptis »

Giwrgoskl έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 7:31 am Καλησπέρα εχω το β και το γ διπλομα μοριοδοτούμε και για τα δύο ;
το απαντησα παραπανω δεν διαβαζετε καθολου τα σχολια;
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Καλησπέρα... Στην ΠΑ ζητάει σταθερό τηλέφωνο. Εγώ όμως δεν έχω (μόνο κινητό έχω) και το σύστημα δεν με αφήνει να πάω παρακάτω... Τι να βάλω;
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

episkeptis1 έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 1:11 pm Καλησπέρα... Στην ΠΑ ζητάει σταθερό τηλέφωνο. Εγώ όμως δεν έχω (μόνο κινητό έχω) και το σύστημα δεν με αφήνει να πάω παρακάτω... Τι να βάλω;
αυτο που υπαρχει στο πατρικο σου δεν θελει τοση σκεψη
episkeptis1

Episkeptis έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 1:14 pm
episkeptis1 έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 1:11 pm Καλησπέρα... Στην ΠΑ ζητάει σταθερό τηλέφωνο. Εγώ όμως δεν έχω (μόνο κινητό έχω) και το σύστημα δεν με αφήνει να πάω παρακάτω... Τι να βάλω;
δεν έχουμε σταθερό... Όλοι κινητά...
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Σε σχέση με πρόπερσι πιστεύεται θα νε περισσότερες ή λιγότερες ή ετήσιες έχουμε καθόλου εικόνα ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Giwrgoskl έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 4:13 pm Σε σχέση με πρόπερσι πιστεύεται θα νε περισσότερες ή λιγότερες ή ετήσιες έχουμε καθόλου εικόνα ;
Kαλη ερώτηση εννοείται πως θα ειναι λιγοτερες απ οτι προπερσι φιλε μου σκεψου στο ναυτικο προχθες ειπαν ουτε 100 αιτησεις φαντάσου
Makis100

Δημοσίευση από Makis100 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 7:38 pm
Giwrgoskl έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 4:13 pm Σε σχέση με πρόπερσι πιστεύεται θα νε περισσότερες ή λιγότερες ή ετήσιες έχουμε καθόλου εικόνα ;
Kαλη ερώτηση εννοείται πως θα ειναι λιγοτερες απ οτι προπερσι φιλε μου σκεψου στο ναυτικο προχθες ειπαν ουτε 100 αιτησεις φαντάσου
Για το στρατό ξηράς έχουμε καμία εικόνα αριθμού αιτήσεων;
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

episkeptis1 έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 1:18 pm
ακομα και εγω που εχω σταθερο δεν το δηλωσα διοτι μπορει να μην ειμαι σπιτι αν καλεσουν εκει, δεν νομιζω να κοπεις για αυτο βρε φιλε μου,
τωρα για το οτι δεν σαφηνανε να συνεχισεις στην αιτηση δεν ξερω, ισως ειχες ξεχασει κατι ακομα να συπληρωσεις
episkeptis1

Dertilis έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 6:45 am
episkeptis1 έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 1:18 pm

ακομα και εγω που εχω σταθερο δεν το δηλωσα διοτι μπορει να μην ειμαι σπιτι αν καλεσουν εκει, δεν νομιζω να κοπεις για αυτο βρε φιλε μου,
τωρα για το οτι δεν σαφηνανε να συνεχισεις στην αιτηση δεν ξερω, ισως ειχες ξεχασει κατι ακομα να συπληρωσεις
ευχαριστώ πολύ καλημέρα!
Akiros34

Δημοσίευση από Akiros34 »

Μέχρι στιγμής :90 αιτήσεις το ΠΝ,450 αιτήσεις ΣΞ,900+ για την ΠΑΝΤΑ...

Λυπηρό. Αλλά πολύ καλό για αυτούς που ενδιαφέρονται!
episkeptis1

Θα δοθεί παράταση σίγουρα... Και όταν γράφει το άρθρο επ' αορίστων τι εννοεί;
2000boy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 2000boy »

Ναι και 10 μήνες να δώσουν παράταση το ναυτικό δεν συμπληρώνει. Θα πάει ο άλλος δούλος (έτσι σε βλέπουν οι ΣΝΔ) σε φρεγάτα 50 χρονών για 20+ χρόνια με μισθό 1000€ και θα γράφει 250 μέρες θάλασσα τον χρόνο. Μόνο κορόιδα θα βρουν. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η φάση δυσκολεύει και εμάς στους άλλους κλάδους δηλαδή θα τραβήξει πολύ η κατάσταση (καλό χειμώνα μέχρι να γίνει η κατάταξη)
Giorgoskur

Δημοσίευση από Giorgoskur »

Αν γίνει παράταση θα γίνει και στα 3 σώματα η μόνο σ αυτά που δν έχουν συμπληρωθεί οι αιτήσεις
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

2000boy έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 11:19 am Ναι και 10 μήνες να δώσουν παράταση το ναυτικό δεν συμπληρώνει. Θα πάει ο άλλος δούλος (έτσι σε βλέπουν οι ΣΝΔ) σε φρεγάτα 50 χρονών για 20+ χρόνια με μισθό 1000€ και θα γράφει 250 μέρες θάλασσα τον χρόνο. Μόνο κορόιδα θα βρουν. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η φάση δυσκολεύει και εμάς στους άλλους κλάδους δηλαδή θα τραβήξει πολύ η κατάσταση (καλό χειμώνα μέχρι να γίνει η κατάταξη)
Σιγα μην πουμε και καλα Χριστούγεννα ρε φιλε ειπαμε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες