το απαντησα παραπανω δεν διαβαζετε καθολου τα σχολια;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα... Στην ΠΑ ζητάει σταθερό τηλέφωνο. Εγώ όμως δεν έχω (μόνο κινητό έχω) και το σύστημα δεν με αφήνει να πάω παρακάτω... Τι να βάλω;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
δεν έχουμε σταθερό... Όλοι κινητά...
Σε σχέση με πρόπερσι πιστεύεται θα νε περισσότερες ή λιγότερες ή ετήσιες έχουμε καθόλου εικόνα ;
ακομα και εγω που εχω σταθερο δεν το δηλωσα διοτι μπορει να μην ειμαι σπιτι αν καλεσουν εκει, δεν νομιζω να κοπεις για αυτο βρε φιλε μου,episkeptis1 έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 1:18 pmδεν έχουμε σταθερό... Όλοι κινητά...
τωρα για το οτι δεν σαφηνανε να συνεχισεις στην αιτηση δεν ξερω, ισως ειχες ξεχασει κατι ακομα να συπληρωσεις
ευχαριστώ πολύ καλημέρα!Dertilis έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 6:45 amακομα και εγω που εχω σταθερο δεν το δηλωσα διοτι μπορει να μην ειμαι σπιτι αν καλεσουν εκει, δεν νομιζω να κοπεις για αυτο βρε φιλε μου,
τωρα για το οτι δεν σαφηνανε να συνεχισεις στην αιτηση δεν ξερω, ισως ειχες ξεχασει κατι ακομα να συπληρωσεις
Μέχρι στιγμής :90 αιτήσεις το ΠΝ,450 αιτήσεις ΣΞ,900+ για την ΠΑΝΤΑ...
Λυπηρό. Αλλά πολύ καλό για αυτούς που ενδιαφέρονται!
Λυπηρό. Αλλά πολύ καλό για αυτούς που ενδιαφέρονται!
Θα δοθεί παράταση σίγουρα... Και όταν γράφει το άρθρο επ' αορίστων τι εννοεί;
Ναι και 10 μήνες να δώσουν παράταση το ναυτικό δεν συμπληρώνει. Θα πάει ο άλλος δούλος (έτσι σε βλέπουν οι ΣΝΔ) σε φρεγάτα 50 χρονών για 20+ χρόνια με μισθό 1000€ και θα γράφει 250 μέρες θάλασσα τον χρόνο. Μόνο κορόιδα θα βρουν. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η φάση δυσκολεύει και εμάς στους άλλους κλάδους δηλαδή θα τραβήξει πολύ η κατάσταση (καλό χειμώνα μέχρι να γίνει η κατάταξη)
Αν γίνει παράταση θα γίνει και στα 3 σώματα η μόνο σ αυτά που δν έχουν συμπληρωθεί οι αιτήσεις
Σιγα μην πουμε και καλα Χριστούγεννα ρε φιλε ειπαμε2000boy έγραψε: Τετ Απρ 02, 2025 11:19 am Ναι και 10 μήνες να δώσουν παράταση το ναυτικό δεν συμπληρώνει. Θα πάει ο άλλος δούλος (έτσι σε βλέπουν οι ΣΝΔ) σε φρεγάτα 50 χρονών για 20+ χρόνια με μισθό 1000€ και θα γράφει 250 μέρες θάλασσα τον χρόνο. Μόνο κορόιδα θα βρουν. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η φάση δυσκολεύει και εμάς στους άλλους κλάδους δηλαδή θα τραβήξει πολύ η κατάσταση (καλό χειμώνα μέχρι να γίνει η κατάταξη)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες