Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
legendary
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από legendary »

Υπέροχα ευχαριστώ πολύ! Δεν είναι όμως λίγος ο καιρός εννοώ ότι έχει να κάνει με άρμα διπλώματα κλπ μέσα σε 3 εβδομάδες καλύπτονται;
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Fepfep »

Παιδιά να κάνω μια ερωτησει για το πολεμικό ξέρω πως θα φάμε πολύ φρεγάτα αλλά θέλω να ρωτήσω έδρα θα έχουμε Αθήνα (Σαλαμίνα, Πέραμα, Ελευσίνα, Σκαραμαγκάς) ή και εκτός Αθήνας ; Και με της μετάθεσης τι γίνετε ; Και επίσης εάν μπορεί κάποιος να μου πει με τις άδειες τι γίνετε !
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Κανεις για leo2hel;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από yandr »

Σας ενημερώνω ότι μπορείτε πλέον να υπολογίσετε τα μόριά σας στη σελίδα Υπολογισμός Μορίων.

Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να βάλετε ένα ψευδώνυμο στον πίνακα αποτελεσμάτων και να δείτε πως συγκρίνεστε με άλλους υποψηφίους.

Για παράδειγμα, απόσπασμα από τον Πίνακα της προκήρυξης του 2021 για Πολεμική Αερπορία.
Screenshot 2025-03-12 204747.png
Screenshot 2025-03-12 204747.png (82.7 KiB) Προβλήθηκε 3630 φορές
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Καλή επιτυχία, σε όσους δηλώσουν και καλή αντοχή, σε όσους περάσουν! Ειδικά του Ναυτικού!
orestiskapa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από orestiskapa »

Καλησπέρα σας, είμαι Οκτώβριο του 97 ξέρω ότι λέει από 98 και μετά αλλά δεν έχω κλείσει τα 28, μπορώ και τα κανω;
MakisP
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από MakisP »

Ξέρει κανένας
1) Πότε περίπου θα είναι τα αγωνίσματα;
2) Πότε περίπου θα μάθουμε αν μας πήρανε και πότε θα ξεκινήσει η εκπαίδευση μας;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

orestiskapa έγραψε: Τετ Μαρ 12, 2025 11:11 pm Καλησπέρα σας, είμαι Οκτώβριο του 97 ξέρω ότι λέει από 98 και μετά αλλά δεν έχω κλείσει τα 28, μπορώ και τα κανω;
Δυστυχώς η αίτησή σου θα απορριφθεί. Είσαι εκτός ορίου ηλικίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1998 και μεταγενέστερα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από yandr »

yandr έγραψε: Τετ Μαρ 12, 2025 9:48 pm Σας ενημερώνω ότι μπορείτε πλέον να υπολογίσετε τα μόριά σας στη σελίδα Υπολογισμός Μορίων.

Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να βάλετε ένα ψευδώνυμο στον πίνακα αποτελεσμάτων και να δείτε πως συγκρίνεστε με άλλους υποψηφίους.

Για παράδειγμα, απόσπασμα από τον Πίνακα της προκήρυξης του 2021 για Πολεμική Αερπορία.

Screenshot 2025-03-12 204747.png
Ευγενική υπενθύμιση...
Giwrgos00
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Giwrgos00 »

Καλησπερα, μια ερωτηση. Εμεις που υπηρετησαμε ΕΛΔΥΚ πως μπορουμε να το δικαιολογησουμε αυτο; Παιρνω στρατολογια τηλεφωνο για καποιο χαρτι ή το συμπληρωνω στην αιτηση και το βλεπουν εκεινοι; Εκτος απο αυτο μπορω να δηλωσω οτι υπηρετησα Ελλαδα (2μηνες) κ Κυπρο (6μηνες);
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Eleonora »

Giwrgos00 έγραψε: Πέμ Μαρ 13, 2025 8:36 pm Καλησπερα, μια ερωτηση. Εμεις που υπηρετησαμε ΕΛΔΥΚ πως μπορουμε να το δικαιολογησουμε αυτο; Παιρνω στρατολογια τηλεφωνο για καποιο χαρτι ή το συμπληρωνω στην αιτηση και το βλεπουν εκεινοι; Εκτος απο αυτο μπορω να δηλωσω οτι υπηρετησα Ελλαδα (2μηνες) κ Κυπρο (6μηνες) ;
Γραμμή Επικοινωνίας Γενικού Επιτελείου Στρατού (HELP DESK) : Τηλ.2106553861,2106553862,2106553863,2106553864
Λειτουργία:08:00 - 20:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή). Για ερωτήσεις πάνω στην προκήρυξη. Ωστόσο, για πιο έγκυρη απάντηση, μπορείς να στείλεις email στην Επιτροπή Ελέγχου δικαιολογητικών,(υπάρχει πάνω στην προκήρυξη
epitropes... , με τα πλήρη στοιχεία σου, ώστε να σου απαντήσουν ηλεκτρονικά. Με την στρατολογία, δεν ξέρω αν βρεις άκρη, αλλά μην εμπιστεύεσαι και την απάντησή τους, γιατί δεν θα γνωρίζουν τι ακριβώς χρειάζονται στην προκήρυξη ως δικαιολογητικό.
Styga
Episkeptis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Episkeptis »

Ξερει κανεις στο ναυτικο που εχει σε μερικες ειδικοτητες πχ α πτυχιο β απολυτητριο αμα πρπει να εχεις καποιο απο αυτα η και τα δυο;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Episkeptis έγραψε: Σάβ Μαρ 15, 2025 7:56 pm Ξερει κανεις στο ναυτικο που εχει σε μερικες ειδικοτητες πχ α πτυχιο β απολυτητριο αμα πρπει να εχεις καποιο απο αυτα η και τα δυο;
Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις και τα δύο. Η προκήρυξη αναφέρει τα τυπικά προσόντα της ειδικότητας που πρέπει να έχει ο υποψήφιος δλδ ή τον α, ή τον β, ή τον γ τίτλο σπουδών, με την σειρά μοριοδότησης. Δλδ εάν ζητά πχ  5  υποψήφιους για την ειδικότητα, και υποβάλλουν αίτηση  5 άτομα με τον τίτλο α, και αυτά τα 5 άτομα περάσουν και τις ΠΚΕ (αθλήματα, ψυχοτεχνικά τεστ, ιατρικές εξετάσεις), θα μοριοδοτηθούν περισσότερο, γιατί ο α τίτλος έχει πιο πολλά μόρια, οπότε θα καταλάβουν τις αντίστοιχες θέσεις. Εάν όχι, θα πάνε τα άτομα με τον β τίτλο σπουδών που θα περάσουν τις ΠΚΕ, και ας έχουν λιγότερα μόρια.
Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Eleonora έγραψε: Κυρ Μαρ 16, 2025 7:36 am
Episkeptis έγραψε: Σάβ Μαρ 15, 2025 7:56 pm Ξερει κανεις στο ναυτικο που εχει σε μερικες ειδικοτητες πχ α πτυχιο β απολυτητριο αμα πρπει να εχεις καποιο απο αυτα η και τα δυο;
Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις και τα δύο. Η προκήρυξη αναφέρει τα τυπικά προσόντα της ειδικότητας που πρέπει να έχει ο υποψήφιος δλδ ή τον α, ή τον β, ή τον γ τίτλο σπουδών, με την σειρά μοριοδότησης. Δλδ εάν ζητά πχ  5  υποψήφιους για την ειδικότητα, και υποβάλλουν αίτηση  5 άτομα με τον τίτλο α, και αυτά τα 5 άτομα περάσουν και τις ΠΚΕ (αθλήματα, ψυχοτεχνικά τεστ, ιατρικές εξετάσεις), θα μοριοδοτηθούν περισσότερο, γιατί ο α τίτλος έχει πιο πολλά μόρια, οπότε θα καταλάβουν τις αντίστοιχες θέσεις. Εάν όχι, θα πάνε τα άτομα με τον β τίτλο σπουδών που θα περάσουν τις ΠΚΕ, και ας έχουν λιγότερα μόρια.
Τα ανωτέρω, ισχύουν μόνον ως προς τη μοριοδιότηση των τίτλων σπουδών, γιατί το τελικό αποτέλεσμα, εξαρτάται από το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνει κάποιος.(Θητεία, προυπηρεσία, κλπ). Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
Styga
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες