Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Ε σίγουρα από αυτούς τους 136 θα είναι. Αφού είναι επιλαχόντες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Bartender
Πιστεύεις εγώ π είμαι 2060 μέχρι το 26 έχω πιθανότητες ;387 έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 12:03 pm Έχω πληροφορίες από δικό μου άτομο που βρίσκεται Τρίπολη ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής 50 απόντες επίσης δεν ξέρω αν γνωρίζετε για υπηρεσίες τύπου μαγειρεία θαλαμοφύλακες που τους βάζουν και ότι οι ειδικοί φρουροί προορίζονται για Αθήνα αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό για κάποιους αλλά γνωρίζει κάποιος πραγματικά χωρίς να κοροϊδεύει άτομα εδώ μέσα που ζουν με την αγωνία όπως κι εγώ για το πότε θα καλέσουν επιλαχόντες σχετικά είμαι πολύ κοντά 13 σειρά επιλαχών χωρίς να πω κατηγορία που ανήκω και για όσους λένε ότι θα βγει καινούργια προκήρυξη για την αστυνομία συγκοινωνιών δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα βγάλει μέχρι το 2026 θα παίρνει από τον πίνακα του 2024 επιλαχόντες οπότε όσοι έκαναν τότε αίτηση καλώς όσοι δεν έκαναν και ενδιαφέρονται τώρα να διεκδικήσουν μια θέση τους εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη προκήρυξη που θα βγει μετά από 2 με 4 χρόνια
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Ειδικοι φρουροι
- Επάγγελμα: Ειδικός φρουρός
- Επικοινωνία:
Ρε παιδιά καλημέρα μήπως ξέρει κάποιος απο 300 που είχαν μπει η κάποιος που να έχει κάποιον γνωστό που ήταν με τους 300 μετά από πόσο καιρό κάλεσε τους επιλαχών να καλύψει τα κενά από τα άτομα που είτε έφυγαν από την σχολή είτε που δεν ορκίστηκαν να έχουμε μια ιδέα στο περίπου πότε και αν
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Τι θέλει να πει ο ποιητής;https://www.iefimerida.gr/politiki/neos ... himata?amp
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ξερει κανεις οταν βγουν τα παιδια απο την εκπαιδευση που θα τα τοποθετησουν σε ποιες περιοχες και σε ποιες υπηρεσιεσ?
Περιοχή : Αθήνα πάντα. Υπηρεσίες συνήθως δυτικά και κέντρο. Ζεφυρι μενιδι ασπροπυργο Ομόνοια άγιο παντελεημονα. Τέτοιες περιοχές
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Τι υπηρεσιες; Διασ?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... s-eikones/Nakis έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 10:24 pmΠιστεύεις εγώ π είμαι 2060 μέχρι το 26 έχω πιθανότητες ;387 έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 12:03 pm Έχω πληροφορίες από δικό μου άτομο που βρίσκεται Τρίπολη ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής 50 απόντες επίσης δεν ξέρω αν γνωρίζετε για υπηρεσίες τύπου μαγειρεία θαλαμοφύλακες που τους βάζουν και ότι οι ειδικοί φρουροί προορίζονται για Αθήνα αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό για κάποιους αλλά γνωρίζει κάποιος πραγματικά χωρίς να κοροϊδεύει άτομα εδώ μέσα που ζουν με την αγωνία όπως κι εγώ για το πότε θα καλέσουν επιλαχόντες σχετικά είμαι πολύ κοντά 13 σειρά επιλαχών χωρίς να πω κατηγορία που ανήκω και για όσους λένε ότι θα βγει καινούργια προκήρυξη για την αστυνομία συγκοινωνιών δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα βγάλει μέχρι το 2026 θα παίρνει από τον πίνακα του 2024 επιλαχόντες οπότε όσοι έκαναν τότε αίτηση καλώς όσοι δεν έκαναν και ενδιαφέρονται τώρα να διεκδικήσουν μια θέση τους εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη προκήρυξη που θα βγει μετά από 2 με 4 χρόνια
-
- Στρατιώτης
Πιστεύω θα πάρουν κάμποσους από τους πίνακες προσωπικά. Θα χρειαστεί κόσμο και για ΜΜΜ οπότε βλέπω να κατεβαίνει αρκετά κάτω η λίστα.
-
- Στρατιώτης
Καλησπέρα παιδιά εύχομαι καλή σταδιοδρομία στα παιδιά που θα μπουν αυτές τις μέρες!
Μια ερώτηση σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί είμαστε και ‘μείς που θέλουμε να μπούμε πολλοί στο σώμα.
Υπάρχει περίπτωση μελλοντικά να κατέβει η λίστα μέχρι 2050-2070; Ευχαριστώ οποίος ξέρεις ας παρατήσει
Να είστε όλοι καλά
Μια ερώτηση σας παρακαλώ όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί είμαστε και ‘μείς που θέλουμε να μπούμε πολλοί στο σώμα.
Υπάρχει περίπτωση μελλοντικά να κατέβει η λίστα μέχρι 2050-2070; Ευχαριστώ οποίος ξέρεις ας παρατήσει
Να είστε όλοι καλά
Καλησπέρα. Άρχισαν να καλούν επιλαχόντες σήμερα !
Όσο για αυτούς που είστε πάνω απο 2000 σειρά παιδια κανένας δε ξέρει. Συνεχίστε τη ζωή σας και ότι είναι να γίνει θα γίνει θα γίνει. Είστε πολύ μετά όποτε δε μπορούμε να κάνουμε εικασίες
Όσο για αυτούς που είστε πάνω απο 2000 σειρά παιδια κανένας δε ξέρει. Συνεχίστε τη ζωή σας και ότι είναι να γίνει θα γίνει θα γίνει. Είστε πολύ μετά όποτε δε μπορούμε να κάνουμε εικασίες
-
- Στρατιώτης
Καλησπέρα παιδιά εμείς π είμαστε 2000-2100 ας κάνουμε την προσευχή μας να βγούνε κι άλλες θέσεις χωρίς να βγει καινούριος πίνακας
-
- Στρατιώτης
Εφόσον η συγκοινωνιακή αστυνομία θα αποτελείται από ειδικούς φρουρούς θα είναι ένα πράμα σαν την πανεπιστημιακή οπότε πολύ πιθανό να πάρουν κι άλλους από τον πίνακα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το έκαναν αυτό με τους πίνακες. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
-
- Στρατιώτης
Μακάρι φίλε μου μακάρι τώρα περιμένουμε και βλέπουμεKwlotoumpas έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 1:57 pm Εφόσον η συγκοινωνιακή αστυνομία θα αποτελείται από ειδικούς φρουρούς θα είναι ένα πράμα σαν την πανεπιστημιακή οπότε πολύ πιθανό να πάρουν κι άλλους από τον πίνακα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το έκαναν αυτό με τους πίνακες. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
-
- Στρατιώτης
Ας πούμε από αυτό που λέει εδώ εγώ καταλαβαίνω αυτό που είπα πιο πάνω.Nakis έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 2:09 pmΜακάρι φίλε μου μακάρι τώρα περιμένουμε και βλέπουμεKwlotoumpas έγραψε: Σάβ Φεβ 22, 2025 1:57 pm Εφόσον η συγκοινωνιακή αστυνομία θα αποτελείται από ειδικούς φρουρούς θα είναι ένα πράμα σαν την πανεπιστημιακή οπότε πολύ πιθανό να πάρουν κι άλλους από τον πίνακα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το έκαναν αυτό με τους πίνακες. Τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
"Από εχθές λοιπόν, έχει ξεκινήσει το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης των συγκοινωνιών της δυτικής Αθήνας.130 Αστυνομικοί, είτε ένστολοι είτε με πολιτικά ρούχα, βρίσκονται στον προαστιακό και στα λεωφορεία της Δυτικής Αθήνας. Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. "
https://www.rosa.gr/politiki/k-mitsotak ... in-attiki/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες