Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Καλησπέρα έχουμε καποιο νέο από τους επιλαχόντες ; Κάλεσαν κάποιον ;
Μπορείς να απαντάς χωρίς να προσβάλεις ! Το «σκοτίσεις» παραπέμπει στο ότι σε ζάλισα και δε νομίζω να ρώτησα κάτι που δεν απασχολεί το φόρουμ. Γι αυτό έχει φτιαχτεί για να ρωτάμε σχετικά με το θέμα που μας απασχολεί, στην προκειμένη την προκυρηξη των ΕΦ
EΡώτηση για τα παιδιά που είναι Αμυγδαλέζα. Έχετε πληρωθεί ή σας έχουν ενημερώσει πότε και πόσα; Εγώ είμαι στην Τρίπολη και μας είπαν μετά από 3 μήνες θα πάρουμε 800,00 ευρώ.
Αφού σου έχω ζαλίσει την …. Όπως κι να έχει εγώ έμαθα από ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ πηγή όποτε δε θα ξανά χρειαστεί να γράψω κιόλας εδώ ! Κάτσε και περιμενε. Ελπίζω στο διάστημα που περιμένεις να μάθεις να εκφράζεσαι καλύτερα γιατί δυστυχώς στο σώμα τέτοιες συμπεριφορές δεν ανήκουν. Καλή συνέχεια
Φίλε εκεί στην Τρίπολη που είσαι έχει αναφερθεί τίποτα σχετικά με τη συγκοινωνίακη αστυνομία. Θα είναι από τους ίδιους πίνακες; Ή καινούριους?
Πες μας εμάς ρε αδερφέ που μας ενδιαφέρει και Άστον αυτόνΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 17, 2025 11:30 am Αφού σου έχω ζαλίσει την …. Όπως κι να έχει εγώ έμαθα από ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ πηγή όποτε δε θα ξανά χρειαστεί να γράψω κιόλας εδώ ! Κάτσε και περιμενε. Ελπίζω στο διάστημα που περιμένεις να μάθεις να εκφράζεσαι καλύτερα γιατί δυστυχώς στο σώμα τέτοιες συμπεριφορές δεν ανήκουν. Καλή συνέχεια
Παιδιά έχουμε μια ομαδική στο Facebook ειδικοί φρουροί 2025 μπείτε εκεί μέσα να μαθαίνετε νεότερα. Σήμερα το πρωί ένα παιδί μας ενημέρωσε μετα από τηλεφώνημα από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη ότι δεν θα βγάλει προκήρυξη για τη συγκοινωνίακη αστυνομία. Ότι θα είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα όπου θα τραβήξει από τους ήδη ειδικούς φρουρούς!
Εσύ που έχεις πληροφορίες απο εγκυρότητα πηγή πότε θα καλέσουν πες μας εμάς που ενδιαφερόμαστε επίσης από δικό μου άτομο που είναι Τρίπολη ξέρω ότι υπάρχουν 50 απόντες μέχρι στιγμής
Έχω πληροφορίες από δικό μου άτομο που βρίσκεται Τρίπολη ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής 50 απόντες επίσης δεν ξέρω αν γνωρίζετε για υπηρεσίες τύπου μαγειρεία θαλαμοφύλακες που τους βάζουν και ότι οι ειδικοί φρουροί προορίζονται για Αθήνα αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό για κάποιους αλλά γνωρίζει κάποιος πραγματικά χωρίς να κοροϊδεύει άτομα εδώ μέσα που ζουν με την αγωνία όπως κι εγώ για το πότε θα καλέσουν επιλαχόντες σχετικά είμαι πολύ κοντά 13 σειρά επιλαχών χωρίς να πω κατηγορία που ανήκω και για όσους λένε ότι θα βγει καινούργια προκήρυξη για την αστυνομία συγκοινωνιών δεν ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα βγάλει μέχρι το 2026 θα παίρνει από τον πίνακα του 2024 επιλαχόντες οπότε όσοι έκαναν τότε αίτηση καλώς όσοι δεν έκαναν και ενδιαφέρονται τώρα να διεκδικήσουν μια θέση τους εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη προκήρυξη που θα βγει μετά από 2 με 4 χρόνια
Ξέρουμε περίπου πότε θα πάρουν από τον πίνακα του 2024 και αν θα είναι από τους 136 επιλαχόντες που υπάρχουν από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που ολοκλήρωσαν με επιτυχία για τους 600Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 11:37 am Παιδιά έχουμε μια ομαδική στο Facebook ειδικοί φρουροί 2025 μπείτε εκεί μέσα να μαθαίνετε νεότερα. Σήμερα το πρωί ένα παιδί μας ενημέρωσε μετα από τηλεφώνημα από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη ότι δεν θα βγάλει προκήρυξη για τη συγκοινωνίακη αστυνομία. Ότι θα είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα όπου θα τραβήξει από τους ήδη ειδικούς φρουρούς!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες