Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά οι 60 αυτές θέσεις καλύφθηκαν με τους επόμενους επιλαχόντες για την προκυρηξη των 300! Γι αυτό έφτασε 580 η σειρά και άρχισαν να παίρνουν από 580 και πάνω για τους 600 ! Το θέμα είναι να δούμε αν και πόσους επιλαχόντες θα καλέσουν και από αυτή ! Θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες που θα μάθουμε ποσοι πήγαν να υπογράψουν
Ναι ισχύει αυτό το θέμα είναι ότι τώρα αυτή την στιγμή που μιλάμε μείνανε 240. Και έχουν 1 μήνα εκπαίδευσης. Οτι μπήκανε μέχρι το 580 ισχύει αλλά τώρα δεν είναι 300 μέσα είναι 240.Episkeptis έγραψε: Δευ Φεβ 03, 2025 11:26 pm Παιδιά οι 60 αυτές θέσεις καλύφθηκαν με τους επόμενους επιλαχόντες για την προκυρηξη των 300! Γι αυτό έφτασε 580 η σειρά και άρχισαν να παίρνουν από 580 και πάνω για τους 600 ! Το θέμα είναι να δούμε αν και πόσους επιλαχόντες θα καλέσουν και από αυτή ! Θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες που θα μάθουμε ποσοι πήγαν να υπογράψουν
Δεν είναι 240 είναι 289 έχω δει τη λίστα γιατί κάλεσαν αυτούς τους 60 επόμενους να καλυφθουν οι επόμενες και πάλι από αυτούς έφυγαν οι 11! Όποτε αυτό με το 240 που λες δεν ισχύει
Για την παρουσίαση Τριπολη έβαλε δρομολόγιο κάποιο τουριστικο απο θεσνικη; Ή θεσσαλια; Στις κατατάξεις αεροπορία τριπολη το κανονίζουν. Τώρα ξέρεις κανείς?
Τα λεωφορεία που ανέφερα δεν είναι της αεροπορίας, είμαι ιδιωτικα και τα πληρώνει ο κάθε καθένας με ίδια χρηματα
Καλησπέρα να σας κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που κόπηκα στα αθλήματα για τους 600 σε μια ενδεχόμενη νέα προκήρυξη από τον ίδιο πίνακα μπορώ να ξανασυμμετασχω η καίγεται το όνομα Μ;
:;: Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όσους περάσανε…γνωρίζει κανένας μέχρι πιο νούμερο έφτασε το 20% η Β δηλαδή όμοδα

Καλησπέρα όχι παιδιά ο 367 είμαι εγώ και δεν με καλέσανε.
Πώς γίνεται αυτό ρε φίλε; Αφού στους επιτυχόντες στα ΠΚΕ είσαι ο 120 στην β κατηγορία. Και στην κανονική σειρά στη β κατηγορία είσαι ο 367. Πως γίνεται να μην σε κάλεσαν; Μήπως να πάρεις εσύ στο αστυνομικό τμήμα που έκανες την αίτηση σου να το διευκρινήσεις;
Άρα στην β κατηγορία μέχρι ποιον έχει φτάσει που έχουν πάρει ξέρουμε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες