Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Episkeptis

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Episkeptis »

Παιδιά οι 60 αυτές θέσεις καλύφθηκαν με τους επόμενους επιλαχόντες για την προκυρηξη των 300! Γι αυτό έφτασε 580 η σειρά και άρχισαν να παίρνουν από 580 και πάνω για τους 600 ! Το θέμα είναι να δούμε αν και πόσους επιλαχόντες θα καλέσουν και από αυτή ! Θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες που θα μάθουμε ποσοι πήγαν να υπογράψουν
Kostas683838

Δημοσίευση από Kostas683838 »

Episkeptis έγραψε: Δευ Φεβ 03, 2025 11:26 pm Παιδιά οι 60 αυτές θέσεις καλύφθηκαν με τους επόμενους επιλαχόντες για την προκυρηξη των 300! Γι αυτό έφτασε 580 η σειρά και άρχισαν να παίρνουν από 580 και πάνω για τους 600 ! Το θέμα είναι να δούμε αν και πόσους επιλαχόντες θα καλέσουν και από αυτή ! Θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες που θα μάθουμε ποσοι πήγαν να υπογράψουν
Ναι ισχύει αυτό το θέμα είναι ότι τώρα αυτή την στιγμή που μιλάμε μείνανε 240. Και έχουν 1 μήνα εκπαίδευσης. Οτι μπήκανε μέχρι το 580 ισχύει αλλά τώρα δεν είναι 300 μέσα είναι 240.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Δεν είναι 240 είναι 289 έχω δει τη λίστα γιατί κάλεσαν αυτούς τους 60 επόμενους να καλυφθουν οι επόμενες και πάλι από αυτούς έφυγαν οι 11! Όποτε αυτό με το 240 που λες δεν ισχύει
Maria2025

Δημοσίευση από Maria2025 »

Για την παρουσίαση Τριπολη έβαλε δρομολόγιο κάποιο τουριστικο απο θεσνικη; Ή θεσσαλια; Στις κατατάξεις αεροπορία τριπολη το κανονίζουν. Τώρα ξέρεις κανείς?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδια ποτε θα μπειτε τριπολη?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 04, 2025 10:41 am Παιδια ποτε θα μπειτε τριπολη;
Αύριο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 04, 2025 10:41 am Παιδια ποτε θα μπειτε τριπολη;
Αυριο Τεταρτη
Επισκέπτης

Maria2025 έγραψε: Τρί Φεβ 04, 2025 5:23 am Για την παρουσίαση Τριπολη έβαλε δρομολόγιο κάποιο τουριστικο απο θεσνικη; Ή θεσσαλια; Στις κατατάξεις αεροπορία τριπολη το κανονίζουν. Τώρα ξέρεις κανείς;
Μετακινηση με ΙΔΙΑ μεσα.
Maria2025

Δημοσίευση από Maria2025 »

Τα λεωφορεία που ανέφερα δεν είναι της αεροπορίας, είμαι ιδιωτικα και τα πληρώνει ο κάθε καθένας με ίδια χρηματα
Επισκέπτης

Καλησπέρα να σας κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που κόπηκα στα αθλήματα για τους 600 σε μια ενδεχόμενη νέα προκήρυξη από τον ίδιο πίνακα μπορώ να ξανασυμμετασχω η καίγεται το όνομα Μ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 04, 2025 5:16 pm Καλησπέρα να σας κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που κόπηκα στα αθλήματα για τους 600 σε μια ενδεχόμενη νέα προκήρυξη από τον ίδιο πίνακα μπορώ να ξανασυμμετασχω η καίγεται το όνομα Μ;
Όχι έχεις αποκλειστεί
Ill

Δημοσίευση από Ill »

:;: Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όσους περάσανε…γνωρίζει κανένας μέχρι πιο νούμερο έφτασε το 20% η Β δηλαδή όμοδα
Llll

Δημοσίευση από Llll »

:!:
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 02, 2025 7:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 02, 2025 7:10 pm Ο 120 τελευταίος επιτυχών στην β κατηγορία είναι ο 367. Άρα ο τελευταίος επιτυχών είναι 367;
Νομίζω υπήρχαν και κάποιοι επιλαχόντες από τους 300 που περίμεναν οπότε ίσως είναι λίγο πιο πάνω.
Καλησπέρα όχι παιδιά ο 367 είμαι εγώ και δεν με καλέσανε.
Επισκέπτης

Llll έγραψε: Τρί Φεβ 04, 2025 7:17 pm :!:
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 02, 2025 7:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 02, 2025 7:10 pm Ο 120 τελευταίος επιτυχών στην β κατηγορία είναι ο 367. Άρα ο τελευταίος επιτυχών είναι 367;
Νομίζω υπήρχαν και κάποιοι επιλαχόντες από τους 300 που περίμεναν οπότε ίσως είναι λίγο πιο πάνω.
Καλησπέρα όχι παιδιά ο 367 είμαι εγώ και δεν με καλέσανε.

Πώς γίνεται αυτό ρε φίλε; Αφού στους επιτυχόντες στα ΠΚΕ είσαι ο 120 στην β κατηγορία. Και στην κανονική σειρά στη β κατηγορία είσαι ο 367. Πως γίνεται να μην σε κάλεσαν; Μήπως να πάρεις εσύ στο αστυνομικό τμήμα που έκανες την αίτηση σου να το διευκρινήσεις;
Επισκέπτης

Άρα στην β κατηγορία μέχρι ποιον έχει φτάσει που έχουν πάρει ξέρουμε?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες