Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
- Υποδεκανέας
Όσοι απομείνουν από τους 1780 που κάλεσαν κ έχουν περάσει τις δοκιμασίες, έχουμε καμία πρόβλεψη πότε θα τους καλέσουν;
Υπομονή 2-3 μέρες ρε μάγκες, θα βγάλουν τις λίστες και θα δούμε. Μην πιστεύετε ότι γράφεται σε ένα ανώνυμο φόρουμ
Δεν είπαν ότι είμαι μέσα Απλά ότι θα με πάρουν τηλέφωνο την Κυριακή και μου έστειλαν στο mail ένα κατεβατό από χαρτιά κ ένα κατεβατό με πράγματα που πρέπει να πάρω μαζί μου αν μπω Μετά είπε ότι αν μπω την Τετάρτη μαζί με όλα αυτά που ανέφερα πριν πάω Τρίπολη
-
- Υποδεκανέας
-
- Υποδεκανέας
Άρα αυτό λγκ θα το στείλουν σε όλους που πέρασαν τα αθλήματα έτσι ώστε άμα είναι μέσα με την αποχή που είχε να ξέρουν τι να πάρουνEpiske1 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 10:03 pm Δεν είπαν ότι είμαι μέσα Απλά ότι θα με πάρουν τηλέφωνο την Κυριακή και μου έστειλαν στο mail ένα κατεβατό από χαρτιά κ ένα κατεβατό με πράγματα που πρέπει να πάρω μαζί μου αν μπω Μετά είπε ότι αν μπω την Τετάρτη μαζί με όλα αυτά που ανέφερα πριν πάω Τρίπολη
Το μέιλ σου ήρθε από το ΑΤ σου η από τίποτα κεντρικα?Episke1 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 10:03 pm Δεν είπαν ότι είμαι μέσα Απλά ότι θα με πάρουν τηλέφωνο την Κυριακή και μου έστειλαν στο mail ένα κατεβατό από χαρτιά κ ένα κατεβατό με πράγματα που πρέπει να πάρω μαζί μου αν μπω Μετά είπε ότι αν μπω την Τετάρτη μαζί με όλα αυτά που ανέφερα πριν πάω Τρίπολη
Λογικά το mail θα το στείλουν σε όσους πέρασαν τα αθλητικά και μου το έστειλαν από το ΑΤ που έκανα την αίτηση
Λοιπόν επειδή είστε πολλοί που λέτε μπούρδες μπείτε σε αυτήν την ομαδική στο φβ να μιλήσουμε σοβαρά
https://www.facebook.com/share/g/18ZNWc ... tid=K35XfP
https://www.facebook.com/share/g/18ZNWc ... tid=K35XfP
Υπαρχει περιπτωση μεχρι το 2026 που ισχυουν οι πινακες να βγαλουν καινουργια προκηρυξη;
Αρα εμεις που δεν καναμε χαρτια σε αυτην εχουμε ελπιδες να μπουμε με νεα προκηρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες