Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Episk1

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Episk1 »

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ Εχει δίκιο ο φίλος πού λέει για το mail γιατί έστειλαν και σε μένα πρώτα με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι την Κυριακή θα μας πουν αν είμαστε μέσα στο mail λένε το τι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κ αν είμαστε μέσα Την Τετάρτη Τρίπολη Πείτε μου πως ανεβαίνει η φωτο να το δείτε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Episk1 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 8:18 pm Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ Εχει δίκιο ο φίλος πού λέει για το mail γιατί έστειλαν και σε μένα πρώτα με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι την Κυριακή θα μας πουν αν είμαστε μέσα στο mail λένε το τι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κ αν είμαστε μέσα Την Τετάρτη Τρίπολη Πείτε μου πως ανεβαίνει η φωτο να το δείτε
Εσύ φίλε μου τι σειρά είσαι γτ δεν ξέρω άμα το στέλνουν σε όλους
Επισκέπτης

Episk1 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 8:18 pm Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ Εχει δίκιο ο φίλος πού λέει για το mail γιατί έστειλαν και σε μένα πρώτα με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι την Κυριακή θα μας πουν αν είμαστε μέσα στο mail λένε το τι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κ αν είμαστε μέσα Την Τετάρτη Τρίπολη Πείτε μου πως ανεβαίνει η φωτο να το δείτε
Όταν πας να γράψεις μνμ έχει κάτι εικονίδια από πάνω και και έχει ένα που είναι σαν κορνίζα εκεί πατάς
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 7:32 pm
dimitris23p έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 7:30 pm Αλλιώς αυτός που το είπε θα μας απαντούσε κιόλας
Παιδιά μου έστειλαν μειλ ότι παρουσιαζομαι την Τετάρτη στην Τρίπολη και ένα σωρό έγγραφα που θε πρέπει να έχω μαζί μου. Σίγουρα έχουν στείλει και σε άλλους
Τι σειρά είσαι φίλε;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 8:25 pm
dimitris23p έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 7:30 pm Αλλιώς αυτός που το είπε θα μας απαντούσε κιόλας
Παιδιά μου έστειλαν μειλ ότι παρουσιαζομαι την Τετάρτη στην Τρίπολη και ένα σωρό έγγραφα που θε πρέπει να έχω μαζί μου. Σίγουρα έχουν στείλει και σε άλλους
Τι σειρά είσαι φίλε;
Είμαι στους πρώτους 10 από την Β
Επισκέπτης

Αδερφέ εκείνη την μέρα 20-1 πόση αποχή είχατε στη Β ; Κ πόση κόπηκαν αν γνωρίζεις
Episk1

Δημοσίευση από Episk1 »

Εγώ είμαι κοντά στο 1350
Leo

Δημοσίευση από Leo »

Κάποιος να πει υπεύθυνα αν όντως μπαίνουν οι πρώτοι την τέταρτη
Επισκέπτης

Αρε κωλοπαιδα εσείς που τα λέτε αυτά και ανχωνεται τζάμπα κόσμο για την πλάκα σας είσται για πολλές σφαλιάρες νοπανα
dim2002

Δημοσίευση από dim2002 »

Leo έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 8:33 pm Κάποιος να πει υπεύθυνα αν όντως μπαίνουν οι πρώτοι την τέταρτη
Γνώμη μου, αποκλείεται τόσο νωρίς, μεσα Φλεβάρη λογικά 10, Τετάρτη είναι πολύ νωρίς
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 8:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 8:25 pm

Τι σειρά είσαι φίλε;
Είμαι στους πρώτους 10 από την Β
Ξέρεις περίπου τι αποχή και κοψίματα είχε στην Β κατηγορία;
dim2002

Δημοσίευση από dim2002 »

Ούτε καν τι σειρά ειναι δεν απαντάει, "στους πρώτους 10" λεω και εγώ όταν δεν ξερω τι μου γινεται
Episkept1

Δημοσίευση από Episkept1 »

Για το φίλο που λέει ότι τρολαρουμε τον κόσμο να μου πει πως μπορώ να του το στείλω Φωτογραφία δεν ανεβάζει
Episkep1

Δημοσίευση από Episkep1 »

Σου είπα ότι είμαι λίγο πριν το 1350
Επισκέπτης

Ρε παιδιά άλλοι λένε συμπλήρωσαν άλλοι όχι
Εμένα μου είπε άτομο π ήταν 1700 και θέση ότι δεν συμπλήρωσαν θέσεις και απλά όσοι είναι θα πάνε σχολή για να δουν πόσοι λοιπούς και έπειτα θα πάρουν και άλλους
Τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει δεν θέλω να λέω και ψέματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες