Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ Εχει δίκιο ο φίλος πού λέει για το mail γιατί έστειλαν και σε μένα πρώτα με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι την Κυριακή θα μας πουν αν είμαστε μέσα στο mail λένε το τι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κ αν είμαστε μέσα Την Τετάρτη Τρίπολη Πείτε μου πως ανεβαίνει η φωτο να το δείτε
Εσύ φίλε μου τι σειρά είσαι γτ δεν ξέρω άμα το στέλνουν σε όλουςEpisk1 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 8:18 pm Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ Εχει δίκιο ο φίλος πού λέει για το mail γιατί έστειλαν και σε μένα πρώτα με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι την Κυριακή θα μας πουν αν είμαστε μέσα στο mail λένε το τι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κ αν είμαστε μέσα Την Τετάρτη Τρίπολη Πείτε μου πως ανεβαίνει η φωτο να το δείτε
Όταν πας να γράψεις μνμ έχει κάτι εικονίδια από πάνω και και έχει ένα που είναι σαν κορνίζα εκεί πατάςEpisk1 έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 8:18 pm Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ Εχει δίκιο ο φίλος πού λέει για το mail γιατί έστειλαν και σε μένα πρώτα με πήραν τηλέφωνο κ μου είπαν ότι την Κυριακή θα μας πουν αν είμαστε μέσα στο mail λένε το τι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κ αν είμαστε μέσα Την Τετάρτη Τρίπολη Πείτε μου πως ανεβαίνει η φωτο να το δείτε
Αδερφέ εκείνη την μέρα 20-1 πόση αποχή είχατε στη Β ; Κ πόση κόπηκαν αν γνωρίζεις
Κάποιος να πει υπεύθυνα αν όντως μπαίνουν οι πρώτοι την τέταρτη
Αρε κωλοπαιδα εσείς που τα λέτε αυτά και ανχωνεται τζάμπα κόσμο για την πλάκα σας είσται για πολλές σφαλιάρες νοπανα
Ούτε καν τι σειρά ειναι δεν απαντάει, "στους πρώτους 10" λεω και εγώ όταν δεν ξερω τι μου γινεται
Για το φίλο που λέει ότι τρολαρουμε τον κόσμο να μου πει πως μπορώ να του το στείλω Φωτογραφία δεν ανεβάζει
Ρε παιδιά άλλοι λένε συμπλήρωσαν άλλοι όχι
Εμένα μου είπε άτομο π ήταν 1700 και θέση ότι δεν συμπλήρωσαν θέσεις και απλά όσοι είναι θα πάνε σχολή για να δουν πόσοι λοιπούς και έπειτα θα πάρουν και άλλους
Τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει δεν θέλω να λέω και ψέματα
Εμένα μου είπε άτομο π ήταν 1700 και θέση ότι δεν συμπλήρωσαν θέσεις και απλά όσοι είναι θα πάνε σχολή για να δουν πόσοι λοιπούς και έπειτα θα πάρουν και άλλους
Τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει δεν θέλω να λέω και ψέματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες