Για 2100 ελπίδες;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά καλησπέρα ίσως χαζή ερώτηση γύρω στο 1200 μπαίνω ; Για ΕΦ ;
Β κατηγορία έως 330 θεωρείτε υπάρχουν πιθανότητες ;
Εγώ έχω να πω ένα... Μην σκέφτεστε τι λέει ο ένας κ ο άλλος. Ουτε αν θα είναι δύσκολα οικονομικά. Ουτε τίποτα. Πηγαινετε και δείτε πως είναι. Στο κάτω κάτω καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε. Για μερικούς από εσάς ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Να είστε καλά καλά αποτελέσματα
Eνταξη σε καταλαβαινω αλλα μην λες σε καποιον που βλεπει το γκρεμο ... Πεσε μωρε δεν πειραζει μια εμπειρια ειναι πεσε να δεις πως ειναι και αν τσακιστεις το μετανιωνεις μετα ! Που να παει ρε φιλε με ενα χιλιαρικο ο ανθρωπος να ζησει στην αθηνα με ενοικιο 400-500 ευρω; Ρευμα νερο κοινοχρηστα και μια μηχανη να εχει βενζινες και ασφαλειες τελειωσε... Ουτε καφε δεν θα μπορει να πιει... Αν εχει απο πισω πλατες και οικογενεια οκ αλλα αν δεν εχει που να παει ; Να μπει ειδικος φρουρος ; Και; Τι θα γινει ; Ελυσε το προβλημα της ζωης του; Ετσι περναει νομιζεις η ζωη ; Καποτε δημοσιο και διωτικος τομεας οικονομικα ειχαν τεραστιες διαφορες σημερα τα λεφτα ειναι τα ιδια και στην τελικη δεν σου κανει ενας εργοδοτης τον διαολοστελνεις και πας παρακατω ορεξη για δουλεια να εχεις... Στην αστυνομια τι θα κανεις; Θα πηγαινεις οπου σε πηγαινουν και θα σκυβεις μια ζωη το κεφαλι στο καθε βλαχαδερο. Αντε μην μου ανεβαζεται την πιεση και σας τα λεω τωρα που τελειωσατε γιατι αν τα ελεγα πριν θα μου ελεγαν πως θελω να αποτρεψω ατομα απο το να συμμετεχουν. Και για να καταλαβεις και εσυ και οποιος διαβαζει εδωσα και εγω για ΕΦ και μαλλον θα μπω αλλα εγω μενω αθηνα εχω σπιτι εισπρατω αλλα κανα 2 ενοικια και ειμαι και μοναχογιος και σπρωχνει μανα πατερας γιαγια παπους και το μισο μου σοϊ. Μονο ετσι πας σε αυτες τις δουλειες γιατι μεσα απο τετοιες δουλειες αν δεν εισαι δημιουργημενος απο πριν θα εισαι μια ζωη στην πεινα και χρεωμενος καταστασεις δηλαδη που τις ζω καθημερινα με παιδια απο επαρχια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.Episkeptis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 11:52 pm Εγώ έχω να πω ένα... Μην σκέφτεστε τι λέει ο ένας κ ο άλλος. Ουτε αν θα είναι δύσκολα οικονομικά. Ουτε τίποτα. Πηγαινετε και δείτε πως είναι. Στο κάτω κάτω καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε. Για μερικούς από εσάς ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Να είστε καλά καλά αποτελέσματα
Καλά εντάξει το τερματισες παπατζη, με δικό σου σπίτι και με 2 ενοίκια και να σε βοηθάει και τόσος κοσμος
Αν κάνεις υπερβολικές σπατάλες δεν σου φταίει κανείς.
Με τον μισθό του ΕΦ για να ζήσεις κάποιος στην Αθήνα προφανώς και είναι πολύ δύσκολο, αλλά και στην επαρχία αν δεν έχεις δουλειά τι να κάνεις; Να κάθεσαι στο σπίτι με τους γονείς σου;
Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι τα ένσημα είναι σημαντικά.

Αν κάνεις υπερβολικές σπατάλες δεν σου φταίει κανείς.
Με τον μισθό του ΕΦ για να ζήσεις κάποιος στην Αθήνα προφανώς και είναι πολύ δύσκολο, αλλά και στην επαρχία αν δεν έχεις δουλειά τι να κάνεις; Να κάθεσαι στο σπίτι με τους γονείς σου;
Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι τα ένσημα είναι σημαντικά.
Καλημερα σε ολους κ ολες σας Μηπως εχουμε καποια προβλεψη που εφτασε η σειρα για αυτους που μπαινουν τελικα στην Α κατηγορια Λετε να εφτασε στο1400
Για τα τελικα αποτελεσματα γνωριζουμε ποτε θα ανακοινοθουν πανω κατω
Και τότε τί πρόβλημα έχεις αν θα πάει κάποιος που δεν εισπράττει δύο ενοίκια και δεν βοηθάνε οι γονείς.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:18 amEνταξη σε καταλαβαινω αλλα μην λες σε καποιον που βλεπει το γκρεμο ... Πεσε μωρε δεν πειραζει μια εμπειρια ειναι πεσε να δεις πως ειναι και αν τσακιστεις το μετανιωνεις μετα ! Που να παει ρε φιλε με ενα χιλιαρικο ο ανθρωπος να ζησει στην αθηνα με ενοικιο 400-500 ευρω; Ρευμα νερο κοινοχρηστα και μια μηχανη να εχει βενζινες και ασφαλειες τελειωσε... Ουτε καφε δεν θα μπορει να πιει... Αν εχει απο πισω πλατες και οικογενεια οκ αλλα αν δεν εχει που να παει ; Να μπει ειδικος φρουρος ; Και; Τι θα γινει ; Ελυσε το προβλημα της ζωης του; Ετσι περναει νομιζεις η ζωη ; Καποτε δημοσιο και διωτικος τομεας οικονομικα ειχαν τεραστιες διαφορες σημερα τα λεφτα ειναι τα ιδια και στην τελικη δεν σου κανει ενας εργοδοτης τον διαολοστελνεις και πας παρακατω ορεξη για δουλεια να εχεις... Στην αστυνομια τι θα κανεις; Θα πηγαινεις οπου σε πηγαινουν και θα σκυβεις μια ζωη το κεφαλι στο καθε βλαχαδερο. Αντε μην μου ανεβαζεται την πιεση και σας τα λεω τωρα που τελειωσατε γιατι αν τα ελεγα πριν θα μου ελεγαν πως θελω να αποτρεψω ατομα απο το να συμμετεχουν. Και για να καταλαβεις και εσυ και οποιος διαβαζει εδωσα και εγω για ΕΦ και μαλλον θα μπω αλλα εγω μενω αθηνα εχω σπιτι εισπρατω αλλα κανα 2 ενοικια και ειμαι και μοναχογιος και σπρωχνει μανα πατερας γιαγια παπους και το μισο μου σοϊ. Μονο ετσι πας σε αυτες τις δουλειες γιατι μεσα απο τετοιες δουλειες αν δεν εισαι δημιουργημενος απο πριν θα εισαι μια ζωη στην πεινα και χρεωμενος καταστασεις δηλαδη που τις ζω καθημερινα με παιδια απο επαρχια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.Episkeptis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 11:52 pm Εγώ έχω να πω ένα... Μην σκέφτεστε τι λέει ο ένας κ ο άλλος. Ουτε αν θα είναι δύσκολα οικονομικά. Ουτε τίποτα. Πηγαινετε και δείτε πως είναι. Στο κάτω κάτω καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε. Για μερικούς από εσάς ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Να είστε καλά καλά αποτελέσματα
Θεωρώ ότι ο χαμένος είσαι εσύ ολοκληρωτικά διότι με τόσα εφόδια και βοήθειες θα μπορούσες σίγουρα να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο.
Αλλά προφανώς όσα περισσότερα έχουμε τόσο το χειρότερο για εμάς.
Καλή συνέχεια, θα ήταν φρόνιμο να γράφουμε σχόλια για την ποιότητα και τις συνθήκες της δουλειάς και το αν θα τα καταφέρουν όλοι να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
Δουλειές υπάρχουν άφθονες!
Καλή συνέχεια, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!
φίλε από το να μείνεις με την απορία μια ζωή επειδή ακούς διάφορα από δεξιά αριστερά καλύτερα πάνε και ας το μετανιώσεις. Τουλάχιστον θα το έχεις ζήσει. Ειλικρινά το λέω αυτόΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:18 amEνταξη σε καταλαβαινω αλλα μην λες σε καποιον που βλεπει το γκρεμο ... Πεσε μωρε δεν πειραζει μια εμπειρια ειναι πεσε να δεις πως ειναι και αν τσακιστεις το μετανιωνεις μετα ! Που να παει ρε φιλε με ενα χιλιαρικο ο ανθρωπος να ζησει στην αθηνα με ενοικιο 400-500 ευρω; Ρευμα νερο κοινοχρηστα και μια μηχανη να εχει βενζινες και ασφαλειες τελειωσε... Ουτε καφε δεν θα μπορει να πιει... Αν εχει απο πισω πλατες και οικογενεια οκ αλλα αν δεν εχει που να παει ; Να μπει ειδικος φρουρος ; Και; Τι θα γινει ; Ελυσε το προβλημα της ζωης του; Ετσι περναει νομιζεις η ζωη ; Καποτε δημοσιο και διωτικος τομεας οικονομικα ειχαν τεραστιες διαφορες σημερα τα λεφτα ειναι τα ιδια και στην τελικη δεν σου κανει ενας εργοδοτης τον διαολοστελνεις και πας παρακατω ορεξη για δουλεια να εχεις... Στην αστυνομια τι θα κανεις; Θα πηγαινεις οπου σε πηγαινουν και θα σκυβεις μια ζωη το κεφαλι στο καθε βλαχαδερο. Αντε μην μου ανεβαζεται την πιεση και σας τα λεω τωρα που τελειωσατε γιατι αν τα ελεγα πριν θα μου ελεγαν πως θελω να αποτρεψω ατομα απο το να συμμετεχουν. Και για να καταλαβεις και εσυ και οποιος διαβαζει εδωσα και εγω για ΕΦ και μαλλον θα μπω αλλα εγω μενω αθηνα εχω σπιτι εισπρατω αλλα κανα 2 ενοικια και ειμαι και μοναχογιος και σπρωχνει μανα πατερας γιαγια παπους και το μισο μου σοϊ. Μονο ετσι πας σε αυτες τις δουλειες γιατι μεσα απο τετοιες δουλειες αν δεν εισαι δημιουργημενος απο πριν θα εισαι μια ζωη στην πεινα και χρεωμενος καταστασεις δηλαδη που τις ζω καθημερινα με παιδια απο επαρχια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.Episkeptis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 11:52 pm Εγώ έχω να πω ένα... Μην σκέφτεστε τι λέει ο ένας κ ο άλλος. Ουτε αν θα είναι δύσκολα οικονομικά. Ουτε τίποτα. Πηγαινετε και δείτε πως είναι. Στο κάτω κάτω καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε. Για μερικούς από εσάς ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Να είστε καλά καλά αποτελέσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες