Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 6:40 pm Δεν νομίζω να αργήσει πολύ εφόσον οι λίστες είναι έτοιμες. Πιστεύω σε κανέναν μήνα.
Για 2100 ελπίδες;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 8:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 6:40 pm Δεν νομίζω να αργήσει πολύ εφόσον οι λίστες είναι έτοιμες. Πιστεύω σε κανέναν μήνα.
Για 2100 ελπίδες;
Πολύ πιθανό μου φαίνεται προσωπικά φίλε.
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα ίσως χαζή ερώτηση γύρω στο 1200 μπαίνω ; Για ΕΦ ;
Επισκέπτης

Β κατηγορία έως 330 θεωρείτε υπάρχουν πιθανότητες ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 9:28 pm Παιδιά καλησπέρα ίσως χαζή ερώτηση γύρω στο 1200 μπαίνω ; Για ΕΦ ;
Ναι, υπομονή να βγουν τα αποτελέσματα για να το επιβεβαιώσεις
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 9:28 pm Παιδιά καλησπέρα ίσως χαζή ερώτηση γύρω στο 1200 μπαίνω ; Για ΕΦ ;
Αν θελεις μπορεις και να κοπεις απο ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ! Εισαι μεσα ρε φιλε πλακα μας κανεις;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Εγώ έχω να πω ένα... Μην σκέφτεστε τι λέει ο ένας κ ο άλλος. Ουτε αν θα είναι δύσκολα οικονομικά. Ουτε τίποτα. Πηγαινετε και δείτε πως είναι. Στο κάτω κάτω καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε. Για μερικούς από εσάς ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Να είστε καλά καλά αποτελέσματα
Επισκέπτης

Episkeptis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 11:52 pm Εγώ έχω να πω ένα... Μην σκέφτεστε τι λέει ο ένας κ ο άλλος. Ουτε αν θα είναι δύσκολα οικονομικά. Ουτε τίποτα. Πηγαινετε και δείτε πως είναι. Στο κάτω κάτω καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε. Για μερικούς από εσάς ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Να είστε καλά καλά αποτελέσματα
Eνταξη σε καταλαβαινω αλλα μην λες σε καποιον που βλεπει το γκρεμο ... Πεσε μωρε δεν πειραζει μια εμπειρια ειναι πεσε να δεις πως ειναι και αν τσακιστεις το μετανιωνεις μετα ! Που να παει ρε φιλε με ενα χιλιαρικο ο ανθρωπος να ζησει στην αθηνα με ενοικιο 400-500 ευρω; Ρευμα νερο κοινοχρηστα και μια μηχανη να εχει βενζινες και ασφαλειες τελειωσε... Ουτε καφε δεν θα μπορει να πιει... Αν εχει απο πισω πλατες και οικογενεια οκ αλλα αν δεν εχει που να παει ; Να μπει ειδικος φρουρος ; Και; Τι θα γινει ; Ελυσε το προβλημα της ζωης του; Ετσι περναει νομιζεις η ζωη ; Καποτε δημοσιο και διωτικος τομεας οικονομικα ειχαν τεραστιες διαφορες σημερα τα λεφτα ειναι τα ιδια και στην τελικη δεν σου κανει ενας εργοδοτης τον διαολοστελνεις και πας παρακατω ορεξη για δουλεια να εχεις... Στην αστυνομια τι θα κανεις; Θα πηγαινεις οπου σε πηγαινουν και θα σκυβεις μια ζωη το κεφαλι στο καθε βλαχαδερο. Αντε μην μου ανεβαζεται την πιεση και σας τα λεω τωρα που τελειωσατε γιατι αν τα ελεγα πριν θα μου ελεγαν πως θελω να αποτρεψω ατομα απο το να συμμετεχουν. Και για να καταλαβεις και εσυ και οποιος διαβαζει εδωσα και εγω για ΕΦ και μαλλον θα μπω αλλα εγω μενω αθηνα εχω σπιτι εισπρατω αλλα κανα 2 ενοικια και ειμαι και μοναχογιος και σπρωχνει μανα πατερας γιαγια παπους και το μισο μου σοϊ. Μονο ετσι πας σε αυτες τις δουλειες γιατι μεσα απο τετοιες δουλειες αν δεν εισαι δημιουργημενος απο πριν θα εισαι μια ζωη στην πεινα και χρεωμενος καταστασεις δηλαδη που τις ζω καθημερινα με παιδια απο επαρχια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Opz

Δημοσίευση από Opz »

Καλά εντάξει το τερματισες παπατζη, με δικό σου σπίτι και με 2 ενοίκια και να σε βοηθάει και τόσος κοσμος :x

Αν κάνεις υπερβολικές σπατάλες δεν σου φταίει κανείς.

Με τον μισθό του ΕΦ για να ζήσεις κάποιος στην Αθήνα προφανώς και είναι πολύ δύσκολο, αλλά και στην επαρχία αν δεν έχεις δουλειά τι να κάνεις; Να κάθεσαι στο σπίτι με τους γονείς σου;

Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι τα ένσημα είναι σημαντικά.
PEGASUS

Δημοσίευση από PEGASUS »

Καλημερα σε ολους κ ολες σας Μηπως εχουμε καποια προβλεψη που εφτασε η σειρα για αυτους που μπαινουν τελικα στην Α κατηγορια Λετε να εφτασε στο1400
PEGASUS

Δημοσίευση από PEGASUS »

Για τα τελικα αποτελεσματα γνωριζουμε ποτε θα ανακοινοθουν πανω κατω
Επισκέπτης

PEGASUS έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 7:01 am Για τα τελικα αποτελεσματα γνωριζουμε ποτε θα ανακοινοθουν πανω κατω
Τα αθλήματα από τις αναβολές λογικά τελειώνουν αύριο, να τα βγάλουν μέσα στο ΣΚ λίγο δύσκολο το κόβω οπότε πάει Δευτέρα - Τρίτη μάλλον.
Julie

Δημοσίευση από Julie »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:18 am
Episkeptis έγραψε: Τετ Ιαν 29, 2025 11:52 pm Εγώ έχω να πω ένα... Μην σκέφτεστε τι λέει ο ένας κ ο άλλος. Ουτε αν θα είναι δύσκολα οικονομικά. Ουτε τίποτα. Πηγαινετε και δείτε πως είναι. Στο κάτω κάτω καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν κάνατε. Για μερικούς από εσάς ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία. Να είστε καλά καλά αποτελέσματα
Eνταξη σε καταλαβαινω αλλα μην λες σε καποιον που βλεπει το γκρεμο ... Πεσε μωρε δεν πειραζει μια εμπειρια ειναι πεσε να δεις πως ειναι και αν τσακιστεις το μετανιωνεις μετα ! Που να παει ρε φιλε με ενα χιλιαρικο ο ανθρωπος να ζησει στην αθηνα με ενοικιο 400-500 ευρω; Ρευμα νερο κοινοχρηστα και μια μηχανη να εχει βενζινες και ασφαλειες τελειωσε... Ουτε καφε δεν θα μπορει να πιει... Αν εχει απο πισω πλατες και οικογενεια οκ αλλα αν δεν εχει που να παει ; Να μπει ειδικος φρουρος ; Και; Τι θα γινει ; Ελυσε το προβλημα της ζωης του; Ετσι περναει νομιζεις η ζωη ; Καποτε δημοσιο και διωτικος τομεας οικονομικα ειχαν τεραστιες διαφορες σημερα τα λεφτα ειναι τα ιδια και στην τελικη δεν σου κανει ενας εργοδοτης τον διαολοστελνεις και πας παρακατω ορεξη για δουλεια να εχεις... Στην αστυνομια τι θα κανεις; Θα πηγαινεις οπου σε πηγαινουν και θα σκυβεις μια ζωη το κεφαλι στο καθε βλαχαδερο. Αντε μην μου ανεβαζεται την πιεση και σας τα λεω τωρα που τελειωσατε γιατι αν τα ελεγα πριν θα μου ελεγαν πως θελω να αποτρεψω ατομα απο το να συμμετεχουν. Και για να καταλαβεις και εσυ και οποιος διαβαζει εδωσα και εγω για ΕΦ και μαλλον θα μπω αλλα εγω μενω αθηνα εχω σπιτι εισπρατω αλλα κανα 2 ενοικια και ειμαι και μοναχογιος και σπρωχνει μανα πατερας γιαγια παπους και το μισο μου σοϊ. Μονο ετσι πας σε αυτες τις δουλειες γιατι μεσα απο τετοιες δουλειες αν δεν εισαι δημιουργημενος απο πριν θα εισαι μια ζωη στην πεινα και χρεωμενος καταστασεις δηλαδη που τις ζω καθημερινα με παιδια απο επαρχια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Και τότε τί πρόβλημα έχεις αν θα πάει κάποιος που δεν εισπράττει δύο ενοίκια και δεν βοηθάνε οι γονείς.
Θεωρώ ότι ο χαμένος είσαι εσύ ολοκληρωτικά διότι με τόσα εφόδια και βοήθειες θα μπορούσες σίγουρα να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο.
Αλλά προφανώς όσα περισσότερα έχουμε τόσο το χειρότερο για εμάς.
Καλή συνέχεια, θα ήταν φρόνιμο να γράφουμε σχόλια για την ποιότητα και τις συνθήκες της δουλειάς και το αν θα τα καταφέρουν όλοι να ανταπεξέλθουν οικονομικά.
Δουλειές υπάρχουν άφθονες!
Καλή συνέχεια, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 30, 2025 2:18 am
φίλε από το να μείνεις με την απορία μια ζωή επειδή ακούς διάφορα από δεξιά αριστερά καλύτερα πάνε και ας το μετανιώσεις. Τουλάχιστον θα το έχεις ζήσει. Ειλικρινά το λέω αυτό
Επισκέπτης

Ξέρουμε τι έγινε σήμερα στις αναβολές;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες