Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά καλησπέρα από ψυχοτεχνικα σε γραπτά και προφορικά γνωρίζουμε αν κόβουν εύκολα και αν προσπαθούν να σε παγιδεύσουν ;
Γνωρίζεις κάποιος τι παίζει με την μυωπια; Δηλαδή τι όρια υπάρχουν ώστε να θεωρηθείς κατάλληλος.
Τα γραπτά είναι σχετικά εύκολα, ο περιορισμένος χρόνος τα δυσκολεύει αλλά δεν κόβεται σχεδόν κανείς εκεί. Στην συνέντευξη αν δείξεις πως είσαι νορμάλ κάνα δυο ερωτήσεις θα σου κάνουν και αυτό ήταν.
Καλημέρα παιδιά, πριν λίγο πέρασα επιτυχώς την διαδικασία των ΠΚΕ. Πότε περίπου θα ξέρω αν είμαι μέσα σε αυτούς που θα πάνε σχολή; Είμαι κοντά στη θέση 270 στην Β κατηγορία. Ακουστηκε ότι είχε αρκετή αποχή και κάποια παιδιά κόπηκαν κιόλας αλλά δεν έχω κάτι επίσημο για να ξέρω
Καλημέρα φίλε. Απο τους 75 που είχε το γκρουπ σου πόσοι στο περίπου περάσατε με επιτυχία τις πκε?
Με επιφύλαξη λιγότεροι από τους μισούς, είναι αυτά που άκουγα, για σιγουρα μακάρι να ήξερα αδερφέ, θα μου είχε φύγει και μένα το άγχος γιατί αν ισχύε θα ήμουν μέσα.
Πέρασαν αγόρια στο 1000αρι με χρόνο 5' και 5,30' και έκοψαν κορίτσια που το έκαναν σε 4,40' και 4,60'.
Τα ξέρουμε αυτά που κάνουν! Γιαυτο λέμε πρέπει να έχεις τύχη είσαι δεν είσαι στους χρόνους
Που βλέπετε να φτάνει η σειρά; Έτσι μια εκτίμηση. Με βάση και τις αποχές.

Αυτό που είπα για το 1000αρι, προς θεού δεν θέλω να αποθαρρύνω τα παιδιά, εννοείται να πάνε κ να κάνουν την προσπάθεια τους. Αυτο που έχω να πω είναι ότι ισχύει αυτό για το 1000αρι γιατί κάποιοι το αμφισβητούν σε μια ομαδική στο messenger. Δεν αναφέρθηκα για το άλμα εις μήκος, ούτε για τα άλλα αθλήματα.
Επίσης να προσθέσω ότι δεν δέχονται την ένσταση στα αθλήματα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 24, 2025 3:38 pmΑυτό που είπα για το 1000αρι, προς θεού δεν θέλω να αποθαρρύνω τα παιδιά, εννοείται να πάνε κ να κάνουν την προσπάθεια τους. Αυτο που έχω να πω είναι ότι ισχύει αυτό για το 1000αρι γιατί κάποιοι το αμφισβητούν σε μια ομαδική στο messenger. Δεν αναφέρθηκα για το άλμα εις μήκος, ούτε για τα άλλα αθλήματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rad. και 10 επισκέπτες