Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Riki

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Riki »

Παιδιά καλησπέρα από ψυχοτεχνικα σε γραπτά και προφορικά γνωρίζουμε αν κόβουν εύκολα και αν προσπαθούν να σε παγιδεύσουν ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γνωρίζεις κάποιος τι παίζει με την μυωπια; Δηλαδή τι όρια υπάρχουν ώστε να θεωρηθείς κατάλληλος.
Επισκέπτης

Riki έγραψε: Πέμ Ιαν 23, 2025 10:27 pm Παιδιά καλησπέρα από ψυχοτεχνικα σε γραπτά και προφορικά γνωρίζουμε αν κόβουν εύκολα και αν προσπαθούν να σε παγιδεύσουν ;
Τα γραπτά είναι σχετικά εύκολα, ο περιορισμένος χρόνος τα δυσκολεύει αλλά δεν κόβεται σχεδόν κανείς εκεί. Στην συνέντευξη αν δείξεις πως είσαι νορμάλ κάνα δυο ερωτήσεις θα σου κάνουν και αυτό ήταν.
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά, πριν λίγο πέρασα επιτυχώς την διαδικασία των ΠΚΕ. Πότε περίπου θα ξέρω αν είμαι μέσα σε αυτούς που θα πάνε σχολή; Είμαι κοντά στη θέση 270 στην Β κατηγορία. Ακουστηκε ότι είχε αρκετή αποχή και κάποια παιδιά κόπηκαν κιόλας αλλά δεν έχω κάτι επίσημο για να ξέρω
agpo

Δημοσίευση από agpo »

Στα γραπτα τι ρωτανε;
Επισκέπτης

Καλημέρα φίλε. Απο τους 75 που είχε το γκρουπ σου πόσοι στο περίπου περάσατε με επιτυχία τις πκε?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 24, 2025 12:10 pm Καλημέρα φίλε. Απο τους 75 που είχε το γκρουπ σου πόσοι στο περίπου περάσατε με επιτυχία τις πκε;
Με επιφύλαξη λιγότεροι από τους μισούς, είναι αυτά που άκουγα, για σιγουρα μακάρι να ήξερα αδερφέ, θα μου είχε φύγει και μένα το άγχος γιατί αν ισχύε θα ήμουν μέσα.
Επισκέπτης

Πέρασαν αγόρια στο 1000αρι με χρόνο 5' και 5,30' και έκοψαν κορίτσια που το έκαναν σε 4,40' και 4,60'.
Opz

Δημοσίευση από Opz »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 24, 2025 8:49 am Γνωρίζεις κάποιος τι παίζει με την μυωπια; Δηλαδή τι όρια υπάρχουν ώστε να θεωρηθείς κατάλληλος.
Έως 4,5 βαθμούς σε κάθε μάτι.
Επισκέπτης

Έχουμε εικόνα πόσα άτομα αποχή σήμερα ;
Επισκέπτης

Τα ξέρουμε αυτά που κάνουν! Γιαυτο λέμε πρέπει να έχεις τύχη είσαι δεν είσαι στους χρόνους
Επισκέπτης

Που βλέπετε να φτάνει η σειρά; Έτσι μια εκτίμηση. Με βάση και τις αποχές.:D
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 24, 2025 1:05 pm Πέρασαν αγόρια στο 1000αρι με χρόνο 5' και 5,30' και έκοψαν κορίτσια που το έκαναν σε 4,40' και 4,60'.
Αυτο ισχύει. Φάνηκε. Αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Επέλεξαν εκείνοι αυτούς που ήθελαν. Είναι θέμα τύχης.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 24, 2025 2:46 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 24, 2025 1:05 pm Πέρασαν αγόρια στο 1000αρι με χρόνο 5' και 5,30' και έκοψαν κορίτσια που το έκαναν σε 4,40' και 4,60'.
Αυτο ισχύει. Φάνηκε. Αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Επέλεξαν εκείνοι αυτούς που ήθελαν. Είναι θέμα τύχης.
Αυτό που είπα για το 1000αρι, προς θεού δεν θέλω να αποθαρρύνω τα παιδιά, εννοείται να πάνε κ να κάνουν την προσπάθεια τους. Αυτο που έχω να πω είναι ότι ισχύει αυτό για το 1000αρι γιατί κάποιοι το αμφισβητούν σε μια ομαδική στο messenger. Δεν αναφέρθηκα για το άλμα εις μήκος, ούτε για τα άλλα αθλήματα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 24, 2025 3:38 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 24, 2025 2:46 pm
Αυτό που είπα για το 1000αρι, προς θεού δεν θέλω να αποθαρρύνω τα παιδιά, εννοείται να πάνε κ να κάνουν την προσπάθεια τους. Αυτο που έχω να πω είναι ότι ισχύει αυτό για το 1000αρι γιατί κάποιοι το αμφισβητούν σε μια ομαδική στο messenger. Δεν αναφέρθηκα για το άλμα εις μήκος, ούτε για τα άλλα αθλήματα.
Επίσης να προσθέσω ότι δεν δέχονται την ένσταση στα αθλήματα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rad. και 12 επισκέπτες