Μακάρι παληκαρι μου να γυριζα αλλη μια φορα στην ζωη μου πισω εχοντας τα νιατα σου αλλα τις γνωσεις και τις εμπειριες ζωης που εχω τωρα και ας ημουν σε χιλιες καταστασεις ο τελευταιος των τελευταιων !Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:37 amΦίλε ο τύπος είναι περίπτωση ακόμα δεν τον έχετε μυριστει; Κάθεστε και πιστεύετε τα πτυχία που λέει ότι έχει; Ο τυπάς έχει Μπει βάλτος γιατί πρέπει στη σειρά να είναι τελευταίος και προωθεί τους άλλους να μην πάνε να δώσουν καθόλου μπας και φτάσει τη σειρά έτσι. Καλή στρατηγική αλλά έχει ξεπεραστεί... !Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:16 amaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:30 am
Τα λες πολύ σωστά τα γράφω και εγω εδω μεσα και με λενε troll. Ακούνε δημόσιο και νομίζουν πως είναι το δημόσιο του 1980-90 η πως θα μπουνε στο δημοσιο και εξασφαλισαν το μελλον τους χωρις να γνωριζουν πως μια ζωη θα ζούνε στην πεινα και στην ανεχεια με μαλιστα και διαταξτε!
Ώρα είχες να εμφανιστείς... Σε λέμε τρολ γιατί πρώτον προσβλασεις και δεν έχεις τρόπους και νομίζεις ότι έχεις και αίσθηση του χιούμορ και δεύτερον γιατί δεν απαντάς στις ερωτήσεις που κάνουμε στο νήμα. Σε κάθε σου απάντηση λες πόσο δύσκολα θα είναι οικονομικά. Ωραία το είπες παρακάτω το είπαμε 100 φορές ότι θα είναι δύσκολα οικονομίκα για κάποιον που δεν έχει σπίτι στην Αθήνα... Τώρα πάμε παρακάτω και κάνουμε άλλες ερωτήσεις... Το άλλο το παιδί ρώτησε επειδή έρχεται από επαρχία σε ποια περιοχή να μένει καθώς έρχεται από επαρχία και δεν ξέρει καλά τις περιοχές και θα κινείται με ταξί... Και πάλι το ίδιο ευαγγέλιο ότι θα είναι δύσκολα οικονομικά... Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις που κάνουν μην μπαίνετε στο κόπο να απαντάτε καν... Και τρολ είσαι γιατί δεν έχεις τρόπους και παιδεία. Και το μόνο που προσπαθείς εδώ είναι μάλλον να σου έρχονται σε όλη αντιπαράθεση... Το έχεις καταφέρει πολύ καλά. Δε σου είπε κανείς ότι αυτά που λες είναι λάθος για το τρόπο σου σου λένε όλοι και για ότι δεν απαντάς στις ερωτήσεις. Απαντάς το ίδιο ευαγγέλιο κάθε φορά... Ο καθένας είναι δικαίωμα του να πάει καιννα κοπεί. Ή να πάει και να φύγει και να πληρώσει το πρόστιμο ή να πάει και να κάτσει... ! Πάμε παρακάτω
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
https://www.nomoskopio.gr/n_4249_14_13. ... rintWindow&
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Αναφαίρετο σαφώς δικαίωμα του καθενός να κανει ότι θέλει υποχρέωση θεωρώ δικιά μου να τον βοηθήσω ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:16 amaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:30 amΤα λες πολύ σωστά τα γράφω και εγω εδω μεσα και με λενε troll. Ακούνε δημόσιο και νομίζουν πως είναι το δημόσιο του 1980-90 η πως θα μπουνε στο δημοσιο και εξασφαλισαν το μελλον τους χωρις να γνωριζουν πως μια ζωη θα ζούνε στην πεινα και στην ανεχεια με μαλιστα και διαταξτε!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:17 am Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει καλή κατάληξη αυτό για τα παιδιά πού είναι από επαρχία από την έννοια ότι όποιος δεν έχει σπίτι στην Αθήνα πραγματικά θα πεινάσει. Εδώ δεν βγαίνεις καλά καλά αν έχεις σπίτι ρε παιδιά. Θέλω να πω ότι ωραίοι είναι οι λεονταρισμοι και το κράξιμο του ιδιωτικού τομέα που συμφωνώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά χίλιες φορές ιδιωτικός τομέας και σπίτι σου και να μένουν λεφτά στην άκρη παρά το σερβαιβορ που θα βιώσουν όσοι δεν έχουν δικό τους σπίτι. Όπως και να έχει τα λέγαμε στα παιδιά του 19 και το 21-22 της πανεπιστημιακής και το παίζανε μαγκιά υπό την έννοια ότι θα τα βγάλουμε πέρα με δύο δουλειές και κάτι ανυπόστατα πράγματα που συνάδουν γιατί υποτίθεται ότι μπαίνεις στο σώμα για μία καλύτερη ζωή όχι για να δουλεύεις σαν σκλάβος και για να σιχαθεις τη ζωή σου και μετά άρχισαν οι παραιτήσεις κλασικά και τα θα περιμένω να περάσει η τριετία και μετά θα παραιτηθώ για να γλιτώσω το τεράστιο πρόστιμο. Αυτά από εμένα καλή επιτυχία σε όλους και να ξέρετε απλά ότι στα αθλήματα δεν θα είναι καθόλου χαλαροί σε σχέση με την πρώτη διαλογή οπότε να είστε προετοιμασμένοι γιατί όποιος δεν πληρεί τα όρια θα κόβεται.
Ώρα είχες να εμφανιστείς... Σε λέμε τρολ γιατί πρώτον προσβλασεις και δεν έχεις τρόπους και νομίζεις ότι έχεις και αίσθηση του χιούμορ και δεύτερον γιατί δεν απαντάς στις ερωτήσεις που κάνουμε στο νήμα. Σε κάθε σου απάντηση λες πόσο δύσκολα θα είναι οικονομικά. Ωραία το είπες παρακάτω το είπαμε 100 φορές ότι θα είναι δύσκολα οικονομίκα για κάποιον που δεν έχει σπίτι στην Αθήνα... Τώρα πάμε παρακάτω και κάνουμε άλλες ερωτήσεις... Το άλλο το παιδί ρώτησε επειδή έρχεται από επαρχία σε ποια περιοχή να μένει καθώς έρχεται από επαρχία και δεν ξέρει καλά τις περιοχές και θα κινείται με ταξί... Και πάλι το ίδιο ευαγγέλιο ότι θα είναι δύσκολα οικονομικά... Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις που κάνουν μην μπαίνετε στο κόπο να απαντάτε καν... Και τρολ είσαι γιατί δεν έχεις τρόπους και παιδεία. Και το μόνο που προσπαθείς εδώ είναι μάλλον να σου έρχονται σε όλη αντιπαράθεση... Το έχεις καταφέρει πολύ καλά. Δε σου είπε κανείς ότι αυτά που λες είναι λάθος για το τρόπο σου σου λένε όλοι και για ότι δεν απαντάς στις ερωτήσεις. Απαντάς το ίδιο ευαγγέλιο κάθε φορά... Ο καθένας είναι δικαίωμα του να πάει καιννα κοπεί. Ή να πάει και να φύγει και να πληρώσει το πρόστιμο ή να πάει και να κάτσει... ! Πάμε παρακάτω
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ειναι απλό κινητα εχετε ολοι μπες στο google earth βρες και τσεκαρε με πινεζα τα σημεια που θα πας για εξετασεις πχ αμυγδαλεζα πκε πειραιως στα πολυιατρεια για ιατρικα και δεν ξερω που δινεις αθλητικα και προσδιορισε μονος σου που θελεις να μεινεις τα ξενοδοχεια στην αθηνα ειναι εκατονταδες αν και εγω θα φροντιζα να μεινω καπου στο κεντρο.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 10:43 pm Βλέποντας ότι τα σημεία των ΠΚΕ είναι διάσπαρτα σε 3 σημεία σε όλο το λεκανοπέδιο, εμείς που ερχόμαστε από έπαρχια και δεν έχουμε ιδέα τι παίζει με την κίνηση στην πόλη, που θα ήταν το καλύτερο να μείνουμε; Μόνος μου σκέφτομαι ότι για τα ψυχομετρικα θα ήταν καλά κάπου στις Αχαρνές για τις πρώτες δύο μέρες και μετά για τα υγειονομικα κ αθλήματα να κάπου προς κέντρο. Θα μετακινούμαι κυρίως με ταξί. Οποιαδηποτε γνώμη επί του θέματος θα με βοηθούσε πραγματικά
Προσεξε τους χρονους μεταβασης σου στα εξεταστικα κεντρα η κινηση στην αθηνα μετα την 06:00 δεν παιζεται με τιποτα εδω ειναι χαος να ξεκινας παντα νωρις και να υπολογιζεις τους χρονους αναλογα με την ωρα.
aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 12:23 pmΑναφαίρετο σαφώς δικαίωμα του καθενός να κανει ότι θέλει υποχρέωση θεωρώ δικιά μου να τον βοηθήσω ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:16 amaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:30 am
Τα λες πολύ σωστά τα γράφω και εγω εδω μεσα και με λενε troll. Ακούνε δημόσιο και νομίζουν πως είναι το δημόσιο του 1980-90 η πως θα μπουνε στο δημοσιο και εξασφαλισαν το μελλον τους χωρις να γνωριζουν πως μια ζωη θα ζούνε στην πεινα και στην ανεχεια με μαλιστα και διαταξτε!
Αν θεωρείς ότι είναι υποχρέωση σου να βοηθήσεις κάποιον εδώ μέσα τότε πρέπει να καταλάβεις ότι οι απαντήσεις σου έχουν παρεκτραπεί και ίσως άθελά σου να γίνεσαι κουραστικός για τους άλλους διότι κάθε φορά απαντάς και πολύ σωστά ότι θα είναι δύσκολα οικονομικά... Παρακολουθώ μέρες τις απαντήσεις όλων εδώ μεσα και νομίζω τόσες φορές που έχει αναφερθεί το έχει καταλάβει και ο πιο χαζός σε αυτό νήμα. Αν πραγματικά οι προθέσεις σου είναι να βοηθήσεις κάποιον εδώ μέσα άσε στην άκρη πια το οικονομικό κομμάτι μιας και έχει κουράσει πολύ κόσμο και το έχουν εμπεδώσει και αν μπορείς και ξέρεις απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που κάνουν όλοι! Έτσι είμαι σίγουρος ότι και θα δείξεις τις σωστές προθέσεις σου θα έχεις βοηθήσει πραγματικά οποιονδήποτε με απορίες και κανείς δεν θα έχει παράπονο!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Μάλλον δεν παρακολουθεις ολα τα νηματα γιατι αν το εκανες θα εβλεπες πως εχω δωσει 10δες απαντησεις σε σχεδον πολλα ερωτηματα που γνωριζω και εχω βιωσει. Εαν μεσα από ολα αυτα σας ενοχλει το οικονομικο κοματι που αναφερθηκα καποιες φορες λυπαμαι αλλα εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μου απο παιδια που αρχικα θελουν εναγωνιως να βρουν μια δουλεια χωρις να γνωριζουν τα επακολουθα. Επειδη λοιπον εγω τυγχανει να τα γνωριζω και να τα εχω βιωσει αυτά στο πετσι μου φιλε μου επι σειρα ετων και δεκαετιων σου απαντω πως αν εσενα και τον οποιονδηποτε δεν σε απασχολει σε μια μελλοντικη δουλεια που πας να κανεις και να επιλεξεις το οικονομικο επιπεδο που σου εξασφαλιζεται για την επιβιωση και διαβιωση σου θα σου ελεγα να επανεξετασεις τα συγκριτικά δεδομένα σου. Μπορεί να σου ακούγομαι εριστικός αλλα θα σου πω πως να φοβασαι στην ζωη σου αυτούς που σου χαιδευουν τα αυτια οχι αυτούς που στα τραβανε για να ακουσεις αληθειες.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:20 pmaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 12:23 pmΑναφαίρετο σαφώς δικαίωμα του καθενός να κανει ότι θέλει υποχρέωση θεωρώ δικιά μου να τον βοηθήσω ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:16 am
Αν θεωρείς ότι είναι υποχρέωση σου να βοηθήσεις κάποιον εδώ μέσα τότε πρέπει να καταλάβεις ότι οι απαντήσεις σου έχουν παρεκτραπεί και ίσως άθελά σου να γίνεσαι κουραστικός για τους άλλους διότι κάθε φορά απαντάς και πολύ σωστά ότι θα είναι δύσκολα οικονομικά... Παρακολουθώ μέρες τις απαντήσεις όλων εδώ μεσα και νομίζω τόσες φορές που έχει αναφερθεί το έχει καταλάβει και ο πιο χαζός σε αυτό νήμα. Αν πραγματικά οι προθέσεις σου είναι να βοηθήσεις κάποιον εδώ μέσα άσε στην άκρη πια το οικονομικό κομμάτι μιας και έχει κουράσει πολύ κόσμο και το έχουν εμπεδώσει και αν μπορείς και ξέρεις απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που κάνουν όλοι! Έτσι είμαι σίγουρος ότι και θα δείξεις τις σωστές προθέσεις σου θα έχεις βοηθήσει πραγματικά οποιονδήποτε με απορίες και κανείς δεν θα έχει παράπονο!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:56 pmΜάλλον δεν παρακολουθεις ολα τα νηματα γιατι αν το εκανες θα εβλεπες πως εχω δωσει 10δες απαντησεις σε σχεδον πολλα ερωτηματα που γνωριζω και εχω βιωσει. Εαν μεσα από ολα αυτα σας ενοχλει το οικονομικο κοματι που αναφερθηκα καποιες φορες λυπαμαι αλλα εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μου απο παιδια που αρχικα θελουν εναγωνιως να βρουν μια δουλεια χωρις να γνωριζουν τα επακολουθα. Επειδη λοιπον εγω τυγχανει να τα γνωριζω και να τα εχω βιωσει αυτά στο πετσι μου φιλε μου επι σειρα ετων και δεκαετιων σου απαντω πως αν εσενα και τον οποιονδηποτε δεν σε απασχολει σε μια μελλοντικη δουλεια που πας να κανεις και να επιλεξεις το οικονομικο επιπεδο που σου εξασφαλιζεται για την επιβιωση και διαβιωση σου θα σου ελεγα να επανεξετασεις τα συγκριτικά δεδομένα σου. Μπορεί να σου ακούγομαι εριστικός αλλα θα σου πω πως να φοβασαι στην ζωη σου αυτούς που σου χαιδευουν τα αυτια οχι αυτούς που στα τραβανε για να ακουσεις αληθειες. Και η ριμάδα η αλήθεια δυστυχώς πάντα έχει μια πικριλαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:20 pmaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 12:23 pm
Αναφαίρετο σαφώς δικαίωμα του καθενός να κανει ότι θέλει υποχρέωση θεωρώ δικιά μου να τον βοηθήσω ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !
Δεν είπα ποτέ ότι δεν με αφορά στον επαγγελματικό τομέα το οικονομικό. Φυσικά και όλους τους ενδιαφέρει αλλά έχει αναφερθεί τόσες φορές και ενώ έχουν ερωτηθεί άλλες απορίες κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει πάνω σε αυτές αλλά αντί αυτού πάλι σαν απάντηση δίνεται το οικονομικό... Και πίστεψε όχι μόνο αυτό το νήμα που έχει 15 σελίδες παρακολουθώ αλλά και το προηγούμενο του 2024 που έχει 231 και κλειδώθηκε... Οπότε μην μου λες τι έχω παρακολουθήσει και τι όχι και εστίασε στην πλειοψηφία εδώ μέσα που όλοι διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά σου και για τις απαντήσεις σου με το οικονομικό κομμάτι. Προσωπικά από εσένα δεν έχω δεχτεί κάποια προσβλητική συμπεριφορά όμως είναι πολύ κουραστικό να επαλαμβανεσαι γύρω από τις ίδιες απαντήσεις... ! Ειλικρινά εάν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που σου λέω εγώ τουλάχιστον δες τις τελευταίες σελίδες με τις απαντήσεις των υπολοίπων όσο αφορά τις επαναλαμβανόμενες άσχετες απαντήσεις που δίνεις κάθε φορά ενώ η ερώτηση είναι διαφορετική! Καλή συνέχεια σου εύχομαι!aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:56 pmΜάλλον δεν παρακολουθεις ολα τα νηματα γιατι αν το εκανες θα εβλεπες πως εχω δωσει 10δες απαντησεις σε σχεδον πολλα ερωτηματα που γνωριζω και εχω βιωσει. Εαν μεσα από ολα αυτα σας ενοχλει το οικονομικο κοματι που αναφερθηκα καποιες φορες λυπαμαι αλλα εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μου απο παιδια που αρχικα θελουν εναγωνιως να βρουν μια δουλεια χωρις να γνωριζουν τα επακολουθα. Επειδη λοιπον εγω τυγχανει να τα γνωριζω και να τα εχω βιωσει αυτά στο πετσι μου φιλε μου επι σειρα ετων και δεκαετιων σου απαντω πως αν εσενα και τον οποιονδηποτε δεν σε απασχολει σε μια μελλοντικη δουλεια που πας να κανεις και να επιλεξεις το οικονομικο επιπεδο που σου εξασφαλιζεται για την επιβιωση και διαβιωση σου θα σου ελεγα να επανεξετασεις τα συγκριτικά δεδομένα σου. Μπορεί να σου ακούγομαι εριστικός αλλα θα σου πω πως να φοβασαι στην ζωη σου αυτούς που σου χαιδευουν τα αυτια οχι αυτούς που στα τραβανε για να ακουσεις αληθειες.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:20 pmaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 12:23 pm
Αναφαίρετο σαφώς δικαίωμα του καθενός να κανει ότι θέλει υποχρέωση θεωρώ δικιά μου να τον βοηθήσω ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !
aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:57 pmΚούρασες ρε φίλε ειλικρινά κάνε μας τη χάρηaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:56 pmΜάλλον δεν παρακολουθεις ολα τα νηματα γιατι αν το εκανες θα εβλεπες πως εχω δωσει 10δες απαντησεις σε σχεδον πολλα ερωτηματα που γνωριζω και εχω βιωσει. Εαν μεσα από ολα αυτα σας ενοχλει το οικονομικο κοματι που αναφερθηκα καποιες φορες λυπαμαι αλλα εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μου απο παιδια που αρχικα θελουν εναγωνιως να βρουν μια δουλεια χωρις να γνωριζουν τα επακολουθα. Επειδη λοιπον εγω τυγχανει να τα γνωριζω και να τα εχω βιωσει αυτά στο πετσι μου φιλε μου επι σειρα ετων και δεκαετιων σου απαντω πως αν εσενα και τον οποιονδηποτε δεν σε απασχολει σε μια μελλοντικη δουλεια που πας να κανεις και να επιλεξεις το οικονομικο επιπεδο που σου εξασφαλιζεται για την επιβιωση και διαβιωση σου θα σου ελεγα να επανεξετασεις τα συγκριτικά δεδομένα σου. Μπορεί να σου ακούγομαι εριστικός αλλα θα σου πω πως να φοβασαι στην ζωη σου αυτούς που σου χαιδευουν τα αυτια οχι αυτούς που στα τραβανε για να ακουσεις αληθειες. Και η ριμάδα η αλήθεια δυστυχώς πάντα έχει μια πικριλαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:20 pm
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 2:57 pmΔεν μπορω ρε φιλε να σου κανω την χαρη τι να κανουμε τωρα ;aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:57 pmΚούρασες ρε φίλε ειλικρινά κάνε μας τη χάρηaggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:56 pm
Μάλλον δεν παρακολουθεις ολα τα νηματα γιατι αν το εκανες θα εβλεπες πως εχω δωσει 10δες απαντησεις σε σχεδον πολλα ερωτηματα που γνωριζω και εχω βιωσει. Εαν μεσα από ολα αυτα σας ενοχλει το οικονομικο κοματι που αναφερθηκα καποιες φορες λυπαμαι αλλα εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μου απο παιδια που αρχικα θελουν εναγωνιως να βρουν μια δουλεια χωρις να γνωριζουν τα επακολουθα. Επειδη λοιπον εγω τυγχανει να τα γνωριζω και να τα εχω βιωσει αυτά στο πετσι μου φιλε μου επι σειρα ετων και δεκαετιων σου απαντω πως αν εσενα και τον οποιονδηποτε δεν σε απασχολει σε μια μελλοντικη δουλεια που πας να κανεις και να επιλεξεις το οικονομικο επιπεδο που σου εξασφαλιζεται για την επιβιωση και διαβιωση σου θα σου ελεγα να επανεξετασεις τα συγκριτικά δεδομένα σου. Μπορεί να σου ακούγομαι εριστικός αλλα θα σου πω πως να φοβασαι στην ζωη σου αυτούς που σου χαιδευουν τα αυτια οχι αυτούς που στα τραβανε για να ακουσεις αληθειες. Και η ριμάδα η αλήθεια δυστυχώς πάντα έχει μια πικριλα
Παιδιά, πολύ σημαντικό να έχετε όλοι/όλες μαζί σας στα ψυχομετρικά 2 κόλλες Α4, μολύβι, γόμα, ξύστρα και στυλό. Αναγράφεται στο πρόγραμμα των ΠΚΕ σε περίπτωση που το παραλείψατε. Καλή μας επιτυχία!
Παιδια κάθε επιτυχία σε όποιον δώσει.
Ήθελα να ρωτήσω έστω εάν εχει κάποιος κάποια ιδέα κα την καλοσύνη. Πιστεύει κάποιος ότι η σειρά μπορεί να πάει και 1.800+
Σας ευχαριστώ πολύ
Ήθελα να ρωτήσω έστω εάν εχει κάποιος κάποια ιδέα κα την καλοσύνη. Πιστεύει κάποιος ότι η σειρά μπορεί να πάει και 1.800+
Σας ευχαριστώ πολύ
Λίγο δύσκολο, κοντά στο 1500 θα έλεγα είναι μία ρεαλιστική εκτίμηση αλλά ποτέ δεν ξέρεις και εφόσον μενουν ανοιχτές οι λίστες για 2 χρόνια αξίζει να πας να δώσεις σε περίπτωση που τράβηξει παλι
Καλησπέρα κ από μένα. Δεν ξέρω τι να πω αλλά αν μπορείς πήγαινε για ΠΚΕ ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης από αυτή την λίστα θα τραβάνε για 2 χρόνια και αλήθεια χρειάζονται ΕΦ και αυτοί που περνούν ελάχιστοι είναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες