Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Papa έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 7:18 pm Μάγκες ερώτηση, για το χιλιάρι θα πρέπει να ακολουθήσουμε την γραμμή που μας βαζουν εξαρχής η θα μπορούμε πχ από την 5 να κλείσουμε στην 1 έτσι ώστε να κερδίσουμε μέτρα όπως έκαναν του 19, ας απαντήσει κάποιος που τα πέρασε πρόσφατα χωρίς κακίες.
Ευχαριστώ πολύ !
Μπορεις κανονικα να εισαι σε οποια γραμμη θελεις δεν εχεις προβλημα
Papa

Δημοσίευση από Papa »

Απλώς αν είσαι στην 1 είναι λιγότερο από χιλιάρι γύρω στα 800 μέτρα ενώ όσο πιο ανοιχτά τόσο μεγαλύτερη η διαδρομή, πχ στους φρουρούς της πανεπιστημιακής τους στήσανε να τρέξουν όπως κάνουν και στον στίβο, ο καθένας στην γραμμή του και με αποστάσεις η κάθε γραμμή
Επισκέπτης

Εξηγηστε Μ λίγο με βάση τα παραπάνω χωρίς ειρωνείες δν έχω ξαναδώσει αθλήματα τα δίνουν όλοι το χιλιαρι δλδ και το 100αρι μαζί η εξετάζεται ένας ένας; Επίσης αυτό π έγραψε κάποιος παραπάνω δλδ μπορούμε να πάμε σε άλλη σειρά που είναι μικρότερη σε μέτρα; Επιτρέπεται έτσι δν κόβουμε όμως απόσταση η πρέπει όσοι μεταβούν σε πιο μικρή γραμμή να τρέξουν παραπάνω ... Ξαναλέω ας απαντήσει κάποιος με φιλική διάθεση δεν έχω ξαναδώσει και ανγωνομαι δεν είμαι ούτε σωστά γυμνασμενη
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 8:15 pm Εξηγηστε Μ λίγο με βάση τα παραπάνω χωρίς ειρωνείες δν έχω ξαναδώσει αθλήματα τα δίνουν όλοι το χιλιαρι δλδ και το 100αρι μαζί η εξετάζεται ένας ένας; Επίσης αυτό π έγραψε κάποιος παραπάνω δλδ μπορούμε να πάμε σε άλλη σειρά που είναι μικρότερη σε μέτρα; Επιτρέπεται έτσι δν κόβουμε όμως απόσταση η πρέπει όσοι μεταβούν σε πιο μικρή γραμμή να τρέξουν παραπάνω ... Ξαναλέω ας απαντήσει κάποιος με φιλική διάθεση δεν έχω ξαναδώσει και ανγωνομαι δεν είμαι ούτε σωστά γυμνασμενη
Συνήθως τα δίνουν 8 με 10 άτομα μαζί την φορα, αν είναι να ακολουθήσετε συγκεκριμένη γραμμή θα σας το πούνε εκείνη την στιγμή αλλά και τις 2 φορές που έδωσα δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Στο 100ρι δεν πολύ έχει σημασία καθώς είναι μια ευθεία και αν αλλάξεις γραμμή θα είναι εις βάρος σου
Επισκέπτης

Ολοι στον πρώτο διάδρομο τρέχουν. Σε 400αρι στάδιο διεξάγονται για να είναι ακριβώς τα μέτρα. Οποιος τρέχει από τον 2ο διάδρομο κ εξής κάνεις πιο πολλά μέτρα.
Επίσης, σου προτείνω χωρίς ειρωνεία χωρίς κακία, να μη πας να δώσεις θα κοπείς κ θα απογοητευτείς. Εδώ κόβουν αθλητές που απλά δεν είχαν μέσον σε κάποιες περιπτώσεις κ θα περάσουν άτομο κ πόσο μάλλον γυναίκα που τις θέλουν εκτός να είναι κ αγύμναστη; Δεν παίζει!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 16, 2025 8:15 pm Εξηγηστε Μ λίγο με βάση τα παραπάνω χωρίς ειρωνείες δν έχω ξαναδώσει αθλήματα τα δίνουν όλοι το χιλιαρι δλδ και το 100αρι μαζί η εξετάζεται ένας ένας; Επίσης αυτό π έγραψε κάποιος παραπάνω δλδ μπορούμε να πάμε σε άλλη σειρά που είναι μικρότερη σε μέτρα; Επιτρέπεται έτσι δν κόβουμε όμως απόσταση η πρέπει όσοι μεταβούν σε πιο μικρή γραμμή να τρέξουν παραπάνω ... Ξαναλέω ας απαντήσει κάποιος με φιλική διάθεση δεν έχω ξαναδώσει και ανγωνομαι δεν είμαι ούτε σωστά γυμνασμενη
Μην ακούς κανένα πήγαινε προσγειωμένη. Και να είσαι προετοιμασμένη για όλα... Αν δεν πας καθόλου. Τότε σίγουρα κοβεσαι... Αν πας έχεις πιθανότητες και να περάσεις. Εν κατακλείδι δεν έχεις να χάσεις κάτι αν πάς. Έχεις σίγουρα να χάσεις αν δεν πάς καθόλου. Η γνώμη μου είναι να κάνεις τη προσπάθεια σου να ξέρεις πως είναι... Αλλιώς θα είσαι για πάντα με την απορία " αν πήγαινα" τουλάχιστον αν πας ξέρεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες! Καλή επιτυχία ότι και να κάνεις!
Επισκέπτης

Βλέποντας ότι τα σημεία των ΠΚΕ είναι διάσπαρτα σε 3 σημεία σε όλο το λεκανοπέδιο, εμείς που ερχόμαστε από έπαρχια και δεν έχουμε ιδέα τι παίζει με την κίνηση στην πόλη, που θα ήταν το καλύτερο να μείνουμε; Μόνος μου σκέφτομαι ότι για τα ψυχομετρικα θα ήταν καλά κάπου στις Αχαρνές για τις πρώτες δύο μέρες και μετά για τα υγειονομικα κ αθλήματα να κάπου προς κέντρο. Θα μετακινούμαι κυρίως με ταξί. Οποιαδηποτε γνώμη επί του θέματος θα με βοηθούσε πραγματικά
Επισκέπτης

Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει καλή κατάληξη αυτό για τα παιδιά πού είναι από επαρχία από την έννοια ότι όποιος δεν έχει σπίτι στην Αθήνα πραγματικά θα πεινάσει. Εδώ δεν βγαίνεις καλά καλά αν έχεις σπίτι ρε παιδιά. Θέλω να πω ότι ωραίοι είναι οι λεονταρισμοι και το κράξιμο του ιδιωτικού τομέα που συμφωνώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά χίλιες φορές ιδιωτικός τομέας και σπίτι σου και να μένουν λεφτά στην άκρη παρά το σερβαιβορ που θα βιώσουν όσοι δεν έχουν δικό τους σπίτι. Όπως και να έχει τα λέγαμε στα παιδιά του 19 και το 21-22 της πανεπιστημιακής και το παίζανε μαγκιά υπό την έννοια ότι θα τα βγάλουμε πέρα με δύο δουλειές και κάτι ανυπόστατα πράγματα που συνάδουν γιατί υποτίθεται ότι μπαίνεις στο σώμα για μία καλύτερη ζωή όχι για να δουλεύεις σαν σκλάβος και για να σιχαθεις τη ζωή σου και μετά άρχισαν οι παραιτήσεις κλασικά και τα θα περιμένω να περάσει η τριετία και μετά θα παραιτηθώ για να γλιτώσω το τεράστιο πρόστιμο. Αυτά από εμένα καλή επιτυχία σε όλους και να ξέρετε απλά ότι στα αθλήματα δεν θα είναι καθόλου χαλαροί σε σχέση με την πρώτη διαλογή οπότε να είστε προετοιμασμένοι γιατί όποιος δεν πληρεί τα όρια θα κόβεται.
Επισκέπτης

Κοίτα υπάρχει μία διορία μέχρι τη σχολή οπότε και να περάσει κάποιος που δεν είναι από Αθήνα πχ και δεν έχει λεφτά ο μπαμπάς και η μαμά μπορεί να πάρει γνώμες να κάτσει και να ζυγίσει και αν θεωρήσει ότι είναι συνετό να ζει έτσι να συνεχίσει ειδάλλως παραιτείται. Μετά από τη σχολή όταν αρχίσουν τα προβλήματα μετά δεν έχει τα μαζεύω και πάω στο πατρικό έχει πρόστιμο και μάλιστα είναι μεγάλο.
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από aggelos2022 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:17 am Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει καλή κατάληξη αυτό για τα παιδιά πού είναι από επαρχία από την έννοια ότι όποιος δεν έχει σπίτι στην Αθήνα πραγματικά θα πεινάσει. Εδώ δεν βγαίνεις καλά καλά αν έχεις σπίτι ρε παιδιά. Θέλω να πω ότι ωραίοι είναι οι λεονταρισμοι και το κράξιμο του ιδιωτικού τομέα που συμφωνώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά χίλιες φορές ιδιωτικός τομέας και σπίτι σου και να μένουν λεφτά στην άκρη παρά το σερβαιβορ που θα βιώσουν όσοι δεν έχουν δικό τους σπίτι. Όπως και να έχει τα λέγαμε στα παιδιά του 19 και το 21-22 της πανεπιστημιακής και το παίζανε μαγκιά υπό την έννοια ότι θα τα βγάλουμε πέρα με δύο δουλειές και κάτι ανυπόστατα πράγματα που συνάδουν γιατί υποτίθεται ότι μπαίνεις στο σώμα για μία καλύτερη ζωή όχι για να δουλεύεις σαν σκλάβος και για να σιχαθεις τη ζωή σου και μετά άρχισαν οι παραιτήσεις κλασικά και τα θα περιμένω να περάσει η τριετία και μετά θα παραιτηθώ για να γλιτώσω το τεράστιο πρόστιμο. Αυτά από εμένα καλή επιτυχία σε όλους και να ξέρετε απλά ότι στα αθλήματα δεν θα είναι καθόλου χαλαροί σε σχέση με την πρώτη διαλογή οπότε να είστε προετοιμασμένοι γιατί όποιος δεν πληρεί τα όρια θα κόβεται.
Τα λες πολύ σωστά τα γράφω και εγω εδω μεσα και με λενε troll. Ακούνε δημόσιο και νομίζουν πως είναι το δημόσιο του 1980-90 η πως θα μπουνε στο δημοσιο και εξασφαλισαν το μελλον τους χωρις να γνωριζουν πως μια ζωη θα ζούνε στην πεινα και στην ανεχεια με μαλιστα και διαταξτε!
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από aggelos2022 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:28 am Κοίτα υπάρχει μία διορία μέχρι τη σχολή οπότε και να περάσει κάποιος που δεν είναι από Αθήνα πχ και δεν έχει λεφτά ο μπαμπάς και η μαμά μπορεί να πάρει γνώμες να κάτσει και να ζυγίσει και αν θεωρήσει ότι είναι συνετό να ζει έτσι να συνεχίσει ειδάλλως παραιτείται. Μετά από τη σχολή όταν αρχίσουν τα προβλήματα μετά δεν έχει τα μαζεύω και πάω στο πατρικό έχει πρόστιμο και μάλιστα είναι μεγάλο.
Αντε και στην αρχη θα σπρωξει ο μπαμπας και η μαμα ως ποτε θα σπρωχνει ; Ξεκιναει καποιος με ενα σκαρτο χιλιάρικο και πρεπει να φτασει με 20 χρονια προυπηρεσια για να γινει το χιλιαρικο 1400 και αντε και εγινε ετσι σου εξασφαλιζει μηπως καποια προοπτικη στην ζωη σου; Καποιο ιδιαιτερο βιωτικο επίπεδο; Η σκεπτεσαι την βλακεια που ακουω συχνα να παντευτεις μια δημοσια υπαλληλο να εχετε 2 μισθους η οποια θα σε χωρισει μετα απο μερικα χρονια και αν εχεις και παιδια εκανες την τυχη σου γιατι το 1/3 του μισθου δεν θα το βλεπεις καν στα ματακια σου επειδη θα στο παιρνει η λεγαμενη για διατροφη. Το πηγα μακρια βεβαια αλλα ας λεγονται ολα και οσοι δεν εχουν την ζωη τους για πεταμα ας το λαβουν υποψιν... Κοιτατε και αυτο... Προχθεσινο ειναι https://www.cna.gr/greece/aytoi-einai-o ... i-pinakes/
Επισκέπτης

aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:30 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:17 am Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει καλή κατάληξη αυτό για τα παιδιά πού είναι από επαρχία από την έννοια ότι όποιος δεν έχει σπίτι στην Αθήνα πραγματικά θα πεινάσει. Εδώ δεν βγαίνεις καλά καλά αν έχεις σπίτι ρε παιδιά. Θέλω να πω ότι ωραίοι είναι οι λεονταρισμοι και το κράξιμο του ιδιωτικού τομέα που συμφωνώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά χίλιες φορές ιδιωτικός τομέας και σπίτι σου και να μένουν λεφτά στην άκρη παρά το σερβαιβορ που θα βιώσουν όσοι δεν έχουν δικό τους σπίτι. Όπως και να έχει τα λέγαμε στα παιδιά του 19 και το 21-22 της πανεπιστημιακής και το παίζανε μαγκιά υπό την έννοια ότι θα τα βγάλουμε πέρα με δύο δουλειές και κάτι ανυπόστατα πράγματα που συνάδουν γιατί υποτίθεται ότι μπαίνεις στο σώμα για μία καλύτερη ζωή όχι για να δουλεύεις σαν σκλάβος και για να σιχαθεις τη ζωή σου και μετά άρχισαν οι παραιτήσεις κλασικά και τα θα περιμένω να περάσει η τριετία και μετά θα παραιτηθώ για να γλιτώσω το τεράστιο πρόστιμο. Αυτά από εμένα καλή επιτυχία σε όλους και να ξέρετε απλά ότι στα αθλήματα δεν θα είναι καθόλου χαλαροί σε σχέση με την πρώτη διαλογή οπότε να είστε προετοιμασμένοι γιατί όποιος δεν πληρεί τα όρια θα κόβεται.
Τα λες πολύ σωστά τα γράφω και εγω εδω μεσα και με λενε troll. Ακούνε δημόσιο και νομίζουν πως είναι το δημόσιο του 1980-90 η πως θα μπουνε στο δημοσιο και εξασφαλισαν το μελλον τους χωρις να γνωριζουν πως μια ζωη θα ζούνε στην πεινα και στην ανεχεια με μαλιστα και διαταξτε!

Ώρα είχες να εμφανιστείς... Σε λέμε τρολ γιατί πρώτον προσβλασεις και δεν έχεις τρόπους και νομίζεις ότι έχεις και αίσθηση του χιούμορ και δεύτερον γιατί δεν απαντάς στις ερωτήσεις που κάνουμε στο νήμα. Σε κάθε σου απάντηση λες πόσο δύσκολα θα είναι οικονομικά. Ωραία το είπες παρακάτω το είπαμε 100 φορές ότι θα είναι δύσκολα οικονομίκα για κάποιον που δεν έχει σπίτι στην Αθήνα... Τώρα πάμε παρακάτω και κάνουμε άλλες ερωτήσεις... Το άλλο το παιδί ρώτησε επειδή έρχεται από επαρχία σε ποια περιοχή να μένει καθώς έρχεται από επαρχία και δεν ξέρει καλά τις περιοχές και θα κινείται με ταξί... Και πάλι το ίδιο ευαγγέλιο ότι θα είναι δύσκολα οικονομικά... Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις που κάνουν μην μπαίνετε στο κόπο να απαντάτε καν... Και τρολ είσαι γιατί δεν έχεις τρόπους και παιδεία. Και το μόνο που προσπαθείς εδώ είναι μάλλον να σου έρχονται σε όλη αντιπαράθεση... Το έχεις καταφέρει πολύ καλά. Δε σου είπε κανείς ότι αυτά που λες είναι λάθος για το τρόπο σου σου λένε όλοι και για ότι δεν απαντάς στις ερωτήσεις. Απαντάς το ίδιο ευαγγέλιο κάθε φορά... Ο καθένας είναι δικαίωμα του να πάει καιννα κοπεί. Ή να πάει και να φύγει και να πληρώσει το πρόστιμο ή να πάει και να κάτσει... ! Πάμε παρακάτω
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 10:16 am
aggelos2022 έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 1:30 am

Ώρα είχες να εμφανιστείς... Σε λέμε τρολ γιατί πρώτον προσβλασεις και δεν έχεις τρόπους και νομίζεις ότι έχεις και αίσθηση του χιούμορ και δεύτερον γιατί δεν απαντάς στις ερωτήσεις που κάνουμε στο νήμα. Σε κάθε σου απάντηση λες πόσο δύσκολα θα είναι οικονομικά. Ωραία το είπες παρακάτω το είπαμε 100 φορές ότι θα είναι δύσκολα οικονομίκα για κάποιον που δεν έχει σπίτι στην Αθήνα... Τώρα πάμε παρακάτω και κάνουμε άλλες ερωτήσεις... Το άλλο το παιδί ρώτησε επειδή έρχεται από επαρχία σε ποια περιοχή να μένει καθώς έρχεται από επαρχία και δεν ξέρει καλά τις περιοχές και θα κινείται με ταξί... Και πάλι το ίδιο ευαγγέλιο ότι θα είναι δύσκολα οικονομικά... Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις που κάνουν μην μπαίνετε στο κόπο να απαντάτε καν... Και τρολ είσαι γιατί δεν έχεις τρόπους και παιδεία. Και το μόνο που προσπαθείς εδώ είναι μάλλον να σου έρχονται σε όλη αντιπαράθεση... Το έχεις καταφέρει πολύ καλά. Δε σου είπε κανείς ότι αυτά που λες είναι λάθος για το τρόπο σου σου λένε όλοι και για ότι δεν απαντάς στις ερωτήσεις. Απαντάς το ίδιο ευαγγέλιο κάθε φορά... Ο καθένας είναι δικαίωμα του να πάει καιννα κοπεί. Ή να πάει και να φύγει και να πληρώσει το πρόστιμο ή να πάει και να κάτσει... ! Πάμε παρακάτω
Φίλε ο τύπος είναι περίπτωση ακόμα δεν τον έχετε μυριστει; Κάθεστε και πιστεύετε τα πτυχία που λέει ότι έχει; Ο τυπάς έχει Μπει βάλτος γιατί πρέπει στη σειρά να είναι τελευταίος και προωθεί τους άλλους να μην πάνε να δώσουν καθόλου μπας και φτάσει τη σειρά έτσι. Καλή στρατηγική αλλά έχει ξεπεραστεί... !
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά οι ειδικοί φρουροί έχουν υπηρεσιακή ταυτότητα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 17, 2025 11:10 am Καλημέρα παιδιά οι ειδικοί φρουροί έχουν υπηρεσιακή ταυτότητα;
Καλησπέρα ναι θα έχεις κανονικά, βέβαια δεν ξέρω για περί οπλοφορίας εκτός υπηρεσίας όπως έχει το μόνιμο προσωπικό της ΕΛΑς, σίγουρα θα μπορεί να το απαντήσει κάποιος εδώ μέσα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες