Και που σε ακόμα φίλε δεν έχεις δει τίποτα τα κάνουν όλα επίτηδες για να διαλύσουν τον ελληνικό στρατό δεν το έχετε καταλάβει;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Εδώ μου πέταξε τώρα ότι θα βγει άμεσα προκυρηξη για πυροσβέστες για τον στρατό ούτε συζήτηση οκευ καλά το πάνε
Εδώ μου πέταξε τώρα ότι θα βγει άμεσα προκυρηξη για πυροσβέστες για τον στρατό ούτε συζήτηση οκευ καλά το πάνε
Τα έχουν ***** όλα αντί να ασχοληθούν με το μέλλον και τις νέες φουρνιές ΕΠΟΠ ασχολούνται με τις συντάξεις ΕΠΟΠ όταν τις πάρουν και στα στρατόπεδα στενάζουν από έλλειψη προσωπικού. Για να σώσουν τους μεγάλους θυσιάζουν τις νέες γενιές μόνο στην Ελλάδα αυτά
Παιδια να ρωτησω αμα στειλουμε κανα μνμ σε εμαιλ στο ΓΕΣ θα μας απαντησουν η μπα;
Οποτε καληνυχτα αμα δεν ξερει κανενας μετα το καλοκαιρι τοτε ...
Ρε μάγκες καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό σας είναι λογικό η αγανάκτηση αλλά ακούστε να δείτε η προκήρυξη καλός ή κακός θα βγει, το έχουμε ξαναδεί πει δεν γίνεται να μην βγει για τον απλούστατο λόγο θέλουν άτομα έχουν παραιτηθεί πολλά στελέχη, τώρα όμως το πότε θα καυλωσουν να την βγαλουν είναι άλλη κουβέντα κάνεις δεν ξέρει και εγώ έχω ρωτήσει πολλούς από τον στρατό από το υπουργείο όλοι λένε δεν ξέρω, χθες ένα ανθυπολοχαγος μου είπε ότι θα βγει μέχρι τον Φλεβάρη μακάρι αλήθεια, θα το δούμε στην πορεία όμως μην τα παρατάτε κάποια στιγμή θα βγει
Το πιο σημαντικο παιδια ειναι να μην κατεβει το ηλικιακο οριο απο τα 28 στα 25 !
Τουλάχιστον τον Φεβρουάριο αν δεν βγεί να έχουμε κάποιο επίσημο νέο ξέρετε κάτι παιδιά θα βγεί τον ταδε μην πχ η άλλαξε το πρόγραμμα δεν θα βγεί να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε
Καλημέρα καμία ανακοίνωση ακόμα. Το πάνε πολύ καλά το εργακι τους
Μάγκες δεν βλέπω να βγαίνει ούτε φετος δεν μου αρέσει που το λέω αλλά αυτό φαίνεται ούτε έχουν βγάλει μια ενημέρωση ούτε τίποτα τους εποπ τους έχουν για πεταμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες