Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Special έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:40 pm Τα έχουν γ... Ολα μας έχουν στο περίμενε ενα χρόνο τώρα
Και που σε ακόμα φίλε δεν έχεις δει τίποτα τα κάνουν όλα επίτηδες για να διαλύσουν τον ελληνικό στρατό δεν το έχετε καταλάβει;
Επισκέπτης

Εδώ μου πέταξε τώρα ότι θα βγει άμεσα προκυρηξη για πυροσβέστες για τον στρατό ούτε συζήτηση οκευ καλά το πάνε
Επισκέπτης

Εδώ μου πέταξε τώρα ότι θα βγει άμεσα προκυρηξη για πυροσβέστες για τον στρατό ούτε συζήτηση οκευ καλά το πάνε
Special

Δημοσίευση από Special »

Εε πιστεύω ομως οτι θα βγει
Επισκέπτης

Τα έχουν ***** όλα αντί να ασχοληθούν με το μέλλον και τις νέες φουρνιές ΕΠΟΠ ασχολούνται με τις συντάξεις ΕΠΟΠ όταν τις πάρουν και στα στρατόπεδα στενάζουν από έλλειψη προσωπικού. Για να σώσουν τους μεγάλους θυσιάζουν τις νέες γενιές μόνο στην Ελλάδα αυτά
Επισκέπτης

Παιδια να ρωτησω αμα στειλουμε κανα μνμ σε εμαιλ στο ΓΕΣ θα μας απαντησουν η μπα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 4:27 pm Παιδια να ρωτησω αμα στειλουμε κανα μνμ σε εμαιλ στο ΓΕΣ θα μας απαντησουν η μπα;
Ναι αμέ κατευθείαν θα σου στρώσουν και κόκκινο χαλί
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 4:27 pm Παιδια να ρωτησω αμα στειλουμε κανα μνμ σε εμαιλ στο ΓΕΣ θα μας απαντησουν η μπα;
Μην παίζεις με τα νεύρα μου φίλε κανένας δε ξέρει τπτ έχω ρωτήσει από οβα μέχρι βουλευτές κανένας δε ξέρει τπτ θα έπρεπε να είχε βγει λένε
Επισκέπτης

Οποτε καληνυχτα αμα δεν ξερει κανενας μετα το καλοκαιρι τοτε ...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 5:05 pm
Μην παίζεις με τα νεύρα μου φίλε κανένας δε ξέρει τπτ έχω ρωτήσει από οβα μέχρι βουλευτές κανένας δε ξέρει τπτ θα έπρεπε να είχε βγει λένε
Ρε μάγκες καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό σας είναι λογικό η αγανάκτηση αλλά ακούστε να δείτε η προκήρυξη καλός ή κακός θα βγει, το έχουμε ξαναδεί πει δεν γίνεται να μην βγει για τον απλούστατο λόγο θέλουν άτομα έχουν παραιτηθεί πολλά στελέχη, τώρα όμως το πότε θα καυλωσουν να την βγαλουν είναι άλλη κουβέντα κάνεις δεν ξέρει και εγώ έχω ρωτήσει πολλούς από τον στρατό από το υπουργείο όλοι λένε δεν ξέρω, χθες ένα ανθυπολοχαγος μου είπε ότι θα βγει μέχρι τον Φλεβάρη μακάρι αλήθεια, θα το δούμε στην πορεία όμως μην τα παρατάτε κάποια στιγμή θα βγει
Επισκέπτης

Το πιο σημαντικο παιδια ειναι να μην κατεβει το ηλικιακο οριο απο τα 28 στα 25 !
Επισκέπτης

Παιδιά έχουμε 15 μην απογοήτευσται θα βγει
Lianos2005

Δημοσίευση από Lianos2005 »

Τουλάχιστον τον Φεβρουάριο αν δεν βγεί να έχουμε κάποιο επίσημο νέο ξέρετε κάτι παιδιά θα βγεί τον ταδε μην πχ η άλλαξε το πρόγραμμα δεν θα βγεί να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε
Επισκέπτης

Καλημέρα καμία ανακοίνωση ακόμα. Το πάνε πολύ καλά το εργακι τους
Επισκέπτης

Μάγκες δεν βλέπω να βγαίνει ούτε φετος δεν μου αρέσει που το λέω αλλά αυτό φαίνεται ούτε έχουν βγάλει μια ενημέρωση ούτε τίποτα τους εποπ τους έχουν για πεταμα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες