Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 8:36 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:47 pm Καλησπέρα παιδιά κατά πάσα πιθανότητα μέχρι Απρίλιο Μάιο πρόσληψη επιπλέον προσωπικού Απο τις λίστες κάλυψη κενών και έξτρα κάποιες θέσεις πιθανότατα 200-300 και τέλη 2025 ή αρχές 2026 καινούργια προκύρηξη επειδή δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα που έχετε γράψει άμα έχει κάποιος την ίδια πληροφόρηση μπορεί να το επιβεβαίωση βέβαια όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα σας εύχομαι να μπείτε όσοι το θέλετε πραγματικά και να και βοηθήσετε κ εμάς
[/quote/]

Είμαι στην Θεσσαλονίκη ΔΕ και σήμερα μας είπε η εισαγγελέας ότι τον Ιούνιο θα έρθουν στα δικαστήρια νέοι δικαστικοί αστυνομοι. Την ρώτησα για περισσότερες πληροφορίες και μου είπε ότι θα πάρουν τα κενά και σίγουρα επιπλέον προσωπικό. Πραγματικά σας εύχομαι να μπείτε όπως λέει και ο συνάδελφος γιατί έχουμε ανάγκη μεγάλη και γενικά σε όλη την Ελλάδα
Μπορεις να μαθεις περισσοτερα αυριο αν ειναι ευκολο; Αν θα ειναι απο επιλαχοντες η απο νεα προκυρηξη και περιπου ποσα ατομα ; Σε ευχαριστουμε!
Exwterikos899

Δημοσίευση από Exwterikos899 »

Εμένα μου είπαν για νέα προκήρυξη τον Οκτώβριο ώστε να περάστει στο προϋπολογισμό του 26.
Είναι πολύ πιθανό μέχρι τότε να πάρει και επιλαχόντες για να γεμίσει τα κενα.
Επισκέπτης

Ποιος σας λέει ρε παιδιά για νέες προκυρηξεις και στο υπουργείο και πουθενά δε γνωρίζουν τίποτα; Εμάς γιατί δεν μας το λένε να τελειώνουμε ; Εκτός αν είναι ράδιο αρβύλα και τα λέτε μεταξύ σας οι συνάδελφοι και έτσι πάει από τον έναν στον άλλο... Υπάρχει κάπου έγκυρα αυτό κάποια ανακοίνωση ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 9:08 pm Ποιος σας λέει ρε παιδιά για νέες προκυρηξεις και στο υπουργείο και πουθενά δε γνωρίζουν τίποτα; Εμάς γιατί δεν μας το λένε να τελειώνουμε ; Εκτός αν είναι ράδιο αρβύλα και τα λέτε μεταξύ σας οι συνάδελφοι και έτσι πάει από τον έναν στον άλλο... Υπάρχει κάπου έγκυρα αυτό κάποια ανακοίνωση ;

Όταν μας επισκέφθηκε ο υπουργός στην Άμφισσα μας είχε πει νέα προκήρυξη το 25 προς τα τέλη της χρονιάς
Επισκέπτης

Και πριν δύο μήνες εδώ γράφανε προκήρυξη Απρίλιο που είναι ; Όλοι εδώ κάθε μέρα γράφεται κάτι ή για προκήρυξη ή για απορρόφηση και σε κανένα υπουργείο ούτε κανένα γραφείο είτε υπουργού είτε υφυπουργού δεν ξέρουν τίποτα για κανενα από τα δύο που λέτε εδώ μέσα.
Επισκέπτης

Καλημέρα στο φόρουμ! Παιδιά είμαι στον Βόλο δικαστική αστυνομία σαν δε και πραγματικά κοιτάω κάθε μέρα μήπως και βγάλουν ανακοίνωση ότι θα σας πάρουν όλους τους επιλαχόντες. Έχουμε τεράστια ανάγκη προσωπικού σίγουρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στις επαρχίες γιατί είμαστε μικρή δύναμη. Εύχομαι να σας πάρει και να μπείτε μέσα σας έχουμε ανάγκη μεγάλη αλλιώς μας βλέπω να καταρρέουμε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 9:29 am Καλημέρα στο φόρουμ! Παιδιά είμαι στον Βόλο δικαστική αστυνομία σαν δε και πραγματικά κοιτάω κάθε μέρα μήπως και βγάλουν ανακοίνωση ότι θα σας πάρουν όλους τους επιλαχόντες. Έχουμε τεράστια ανάγκη προσωπικού σίγουρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στις επαρχίες γιατί είμαστε μικρή δύναμη. Εύχομαι να σας πάρει και να μπείτε μέσα σας έχουμε ανάγκη μεγάλη αλλιώς μας βλέπω να καταρρέουμε
Μην περιμένεις ανακοίνωση από το υπουργείο φίλε εδώ μέσα τα ξέρουν όλοι όλα δεν τα ξέρεις καλά εδώ μέσα παίρνουν τις αποφάσεις. Ο άλλος είδες λέει κολλητός με τον υφυπουργό αν δεν ξέρει αυτός ποιος ξέρει δηλαδή
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 9:29 am Καλημέρα στο φόρουμ! Παιδιά είμαι στον Βόλο δικαστική αστυνομία σαν δε και πραγματικά κοιτάω κάθε μέρα μήπως και βγάλουν ανακοίνωση ότι θα σας πάρουν όλους τους επιλαχόντες. Έχουμε τεράστια ανάγκη προσωπικού σίγουρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και στις επαρχίες γιατί είμαστε μικρή δύναμη. Εύχομαι να σας πάρει και να μπείτε μέσα σας έχουμε ανάγκη μεγάλη αλλιώς μας βλέπω να καταρρέουμε
Αμα υπήρχε τεράστια ανάγκη όπως λες θα είχανε αναπληρώσει τα κενά από τις παραιτήσεις πρώτον και θα μπορούσε να πάρει και τις υπόλοιπες 130 θέσεις που είχανε ψηφίσει και τις οποίες δεν τις δώσανε στην προκήρυξη. Επισης δεν κάνετε τίποτα στα δικαστήρια ακόμα η αστυνομία τα κάνει όλα!
Επισκέπτης

Θα περάσει νομοσχέδιο τον Φεβρουάριο και θα αυξήσεις τις οργανικές θέσεις κατά 250 και θα πάρει τον Μάρτιο
Τα κενά
Τις 130 θέσεις που δεν έδωσε
Και επιπλέον 250 άτομα
Γύρω στα 400 άτομα τα οποία θα είναι στα δικαστήρια μέχρι μέσα Ιουνίου. Ξέρω μπορεί να μην με πιστέψετε αλλά κρατήστε την πληροφορία που έμαθα και ο καιρός θα το επιβεβαιώσει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:30 am Θα περάσει νομοσχέδιο τον Φεβρουάριο και θα αυξήσεις τις οργανικές θέσεις κατά 250 και θα πάρει τον Μάρτιο
Τα κενά
Και επιπλέον 250 άτομα
Γύρω στα 400 άτομα τα οποία θα είναι στα δικαστήρια μέχρι μέσα Ιουνίου. Ξέρω μπορεί να μην με πιστέψετε αλλά κρατήστε την πληροφορία που έμαθα και ο καιρός θα το επιβεβαιώσει.
Υπηρετεις ηδη εσυ φιλε; Το εμαθες απο εγκυρη πηγη αυτο ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:30 am Θα περάσει νομοσχέδιο τον Φεβρουάριο και θα αυξήσεις τις οργανικές θέσεις κατά 250 και θα πάρει τον Μάρτιο
Τα κενά
Και επιπλέον 250 άτομα
Για όλη την Ελλάδα ή μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 15, 2025 11:58 am
Τα κενά
Και επιπλέον 250 άτομα
Για όλη την Ελλάδα ή μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη ;

Παντού γιατί έχουν όλοι ανάγκες με τα νέα καθήκοντα
Επισκέπτης

Είναι έγκυρη η πηγή σου σίγουρο αυτό που λες ;
giannakis7

Δημοσίευση από giannakis7 »

Φιλε εννοεις οτι θα παρει εξτρα επιλαχοντες ή με προκηρυξη αυτους που ειπες;
Επισης τι εννοεις με τα νεα καθηκοντα; Εδωσε νεα καθηκοντα?
Επισκέπτης

Τα κενά
Και επιπλέον 250 άτομα
Δεν έχουν στείλει ακόμα εξοπλισμό, οπλα, ταυτότητες, το επίδομα σίτισης που πληρώσαμε στην σχολή, την αναγνώριση των κλιμακίων, το επίδομα ευθύνης των προϊστάμενων αλλά τον Φεβρουάριο θα αυξήσει τις οργανικές θέσεις...
Ή επικοινωνείτε ταυτόχρονα με Υπουργείο Δικαιοσύνης - Οικονομικών - Εσωτερικών που όλα μαζί χρειάζεται να εγκρίνουν τις προσλήψεις ή η παπατσα σας έχει ξεπεράσει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας... Πραγματικά επιεικώς αστεία αυτά που διαβάζω τελευταία εδώ μέσα :lol:
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες