Αν εισαι ο ιδιος που γραφεις εχεις κουρασει πολυ μπραδερ
Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Φίλε αν είναι όντως παιδιά της νδ όπως λες θα τους απορροφουσε όλους. Γιατί στα πκε τότε πίεσαν και σας κάλεσαν όλους και μπήκαν μέσα αυτοί. Οπότε άσε τα ψέματα αν είχατε θα είχε βγει ήδη και θα έλεγε ότι θα σας πάρει
Οχι όντως ξέρω παιδιά που ήταν βύσματα της νδ και δεν μπήκαν δεν έχω λόγο να σου λέω παραμύθια
Τι εννοεις δε θα γινει τιποτα αλλο; Δηλαδη το Σωμα θα μεινει με 500 ατομα και τελος; Δε θα ξαναβγει ποτε προκηρυξη για Δικαστικη?
Δεν ειναι καν 500 εχουν προκυψει αρκετα κενα τα οποια θα αναπληρωθουν. Μην ακουτε τις βλακειες εδω μεσα. Αν δεν υπαρχουν λεφτα επισης για προσληψη επιλαχοντων, θα υπαρχουν για νεα προκυρηξη που κοστιζει πολυ περισσοτερο; Με ποια λογικη τα γραφετε ολα αυτα ηθελα να ξεραLaimourios έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:44 am
Τι εννοεις δε θα γινει τιποτα αλλο; Δηλαδη το Σωμα θα μεινει με 500 ατομα και τελος; Δε θα ξαναβγει ποτε προκηρυξη για Δικαστικη;
Laimourios έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:44 am
Τι εννοεις δε θα γινει τιποτα αλλο; Δηλαδη το Σωμα θα μεινει με 500 ατομα και τελος; Δε θα ξαναβγει ποτε προκηρυξη για Δικαστικη;
Φίλε μου κάθεσαι και πιστεύεις αυτόν; Εννοείται δεν θα μείνει με 500 άτομα το σώμα απλά το θέμα είναι πότε θα ενισχυθεί
Εσύ που λες ότι έχεις τον Μπουγα φιλο, θείο, γκόμενα τέλος πάντων δεν με αφορά γιατί λες ***** στα παιδιά; Ας μην ήσουν τόσο ακατάλληλος στα αθλήματα να περνούσες, σε φταίνε οι επιλαχόντες και λες όλες αυτές τις πίπες. Βλέπω τους επιλαχόντες να διορίζονται και εσένα ακόμα να γράφεις ***** στο φόρουμ
Καλησπέρα παιδιά κατά πάσα πιθανότητα μέχρι Απρίλιο Μάιο πρόσληψη επιπλέον προσωπικού Απο τις λίστες κάλυψη κενών και έξτρα κάποιες θέσεις πιθανότατα 200-300 και τέλη 2025 ή αρχές 2026 καινούργια προκύρηξη επειδή δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα που έχετε γράψει άμα έχει κάποιος την ίδια πληροφόρηση μπορεί να το επιβεβαίωση βέβαια όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα σας εύχομαι να μπείτε όσοι το θέλετε πραγματικά και να και βοηθήσετε κ εμάς
Υπενθύμιση πως ο πίνακας των επιλαχόντων έχει ισχύ 1 έτος. Επομένως αν δεν κάνει προσλήψεις μέσα στο 25 αναγκαστικά θα προχωρήσει σε καινούργια προκήρυξη ανεξάρτητα απο το κόστος.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:52 amΔεν ειναι καν 500 εχουν προκυψει αρκετα κενα τα οποια θα αναπληρωθουν. Μην ακουτε τις βλακειες εδω μεσα. Αν δεν υπαρχουν λεφτα επισης για προσληψη επιλαχοντων, θα υπαρχουν για νεα προκυρηξη που κοστιζει πολυ περισσοτερο; Με ποια λογικη τα γραφετε ολα αυτα ηθελα να ξερα
ΥΓ. Για να προλάβω το επιχείρημα πως σε κάποιες προκηρύξεις καλούν ακόμα απο το 18 και πριν, αυτές είναι προκηρύξεις είναι τύπου 'Κ' του ΑΣΕΠ και έχουν διαφορετικό χρόνο ισχύς, η δικαστική όμως όχι. Ενημερωθείτε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως στο τέλος, πάντα να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο.
Έχεις δίκιο σε αυτό. Ο, τι γίνει και αφορά επιλαχόντες θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα γιατί οι πίνακες λήγουν τον Απρίλιο!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:49 pmΥπενθύμιση πως ο πίνακας των επιλαχόντων έχει ισχύ 1 έτος. Επομένως αν δεν κάνει προσλήψεις μέσα στο 25 αναγκαστικά θα προχωρήσει σε καινούργια προκήρυξη ανεξάρτητα απο το κόστος.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 10:52 amΔεν ειναι καν 500 εχουν προκυψει αρκετα κενα τα οποια θα αναπληρωθουν. Μην ακουτε τις βλακειες εδω μεσα. Αν δεν υπαρχουν λεφτα επισης για προσληψη επιλαχοντων, θα υπαρχουν για νεα προκυρηξη που κοστιζει πολυ περισσοτερο; Με ποια λογικη τα γραφετε ολα αυτα ηθελα να ξερα
ΥΓ. Για να προλάβω το επιχείρημα πως σε κάποιες προκηρύξεις καλούν ακόμα απο το 18 και πριν, αυτές είναι προκηρύξεις είναι τύπου 'Κ' του ΑΣΕΠ και έχουν διαφορετικό χρόνο ισχύς, η δικαστική όμως όχι. Ενημερωθείτε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως στο τέλος, πάντα να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο.
Ναι αλλά μην ξεχνάτε μιλάμε για μια προκήρυξη που έχει παράκαμψη ΦΕΚ και νόμους οπότε κάνουν ότι θέλουν τους κρατάνε και παραπάνω αν θέλουν αυτοί
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:47 pm Καλησπέρα παιδιά κατά πάσα πιθανότητα μέχρι Απρίλιο Μάιο πρόσληψη επιπλέον προσωπικού Απο τις λίστες κάλυψη κενών και έξτρα κάποιες θέσεις πιθανότατα 200-300 και τέλη 2025 ή αρχές 2026 καινούργια προκύρηξη επειδή δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα που έχετε γράψει άμα έχει κάποιος την ίδια πληροφόρηση μπορεί να το επιβεβαίωση βέβαια όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα σας εύχομαι να μπείτε όσοι το θέλετε πραγματικά και να και βοηθήσετε κ εμάς
Από πού τα άκουσες όλα αυτά φίλε μπορείς να μας πεις?
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 5:27 pmΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:47 pm Καλησπέρα παιδιά κατά πάσα πιθανότητα μέχρι Απρίλιο Μάιο πρόσληψη επιπλέον προσωπικού Απο τις λίστες κάλυψη κενών και έξτρα κάποιες θέσεις πιθανότατα 200-300 και τέλη 2025 ή αρχές 2026 καινούργια προκύρηξη επειδή δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα που έχετε γράψει άμα έχει κάποιος την ίδια πληροφόρηση μπορεί να το επιβεβαίωση βέβαια όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα σας εύχομαι να μπείτε όσοι το θέλετε πραγματικά και να και βοηθήσετε κ εμάς
Από πού τα άκουσες όλα αυτά φίλε μπορείς να μας πεις;
Γιατί άμα σου πει που τα άκουσε θα τον πιστέψεις;
Παιδιά αφήστε το χρόνο να περάσει και θα φανεί τι θα γίνει, τι νόημα έχει να ρωτάτε; Ότι είναι θα μαθευτεί δε μένει κρυφό!
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 14, 2025 4:47 pm Καλησπέρα παιδιά κατά πάσα πιθανότητα μέχρι Απρίλιο Μάιο πρόσληψη επιπλέον προσωπικού Απο τις λίστες κάλυψη κενών και έξτρα κάποιες θέσεις πιθανότατα 200-300 και τέλη 2025 ή αρχές 2026 καινούργια προκύρηξη επειδή δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα που έχετε γράψει άμα έχει κάποιος την ίδια πληροφόρηση μπορεί να το επιβεβαίωση βέβαια όλα αυτά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα σας εύχομαι να μπείτε όσοι το θέλετε πραγματικά και να και βοηθήσετε κ εμάς
Αδελφέ κόψε τα ψέματα είπαμε μόνο κενά θα καλύψει από κει και πέρα παύουν να υπάρχουν οι επιλαχόντες ούτε επιπλέον θέσεις ούτε απορροφήση ούτε τίποτα...
[/quote/]
Είμαι στην Θεσσαλονίκη ΔΕ και σήμερα μας είπε η εισαγγελέας ότι τον Ιούνιο θα έρθουν στα δικαστήρια νέοι δικαστικοί αστυνομοι. Την ρώτησα για περισσότερες πληροφορίες και μου είπε ότι θα πάρουν τα κενά και σίγουρα επιπλέον προσωπικό. Πραγματικά σας εύχομαι να μπείτε όπως λέει και ο συνάδελφος γιατί έχουμε ανάγκη μεγάλη και γενικά σε όλη την Ελλάδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες