Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Από την μια έχεις δίκιο από την άλλη δεν νομίζω ότι οι αποχές θα είναι ίδιες όπως με τους 300. Συνήθως όσο κατεβαίνει η λίστα με τα άτομα όλο και λιγότερες αποχές υπάρχουν!
Επισκέπτης

Καλησπέρα, πως άρχισαν να καλούν αφού δεν έχει δημοσιευθεί κάτι ακόμη στο σαιτ της Ε. Α; Δεν θα έπρεπε κανονικά πρώτα να δημοσιευθεί εκεί?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 4:11 pm Καλησπέρα, πως άρχισαν να καλούν αφού δεν έχει δημοσιευθεί κάτι ακόμη στο σαιτ της Ε. Α; Δεν θα έπρεπε κανονικά πρώτα να δημοσιευθεί εκεί;
Γιατί διυλιζεται τον κωνωπα ρε παιδιά. Είπαμε τηλεφωνούν για καρτέλες. Επικοινωνείτε με τα Α. Τ. Που καταθέσατε τα χαρτιά σας. Και ΠΚΕ 20 του μηνός. ΤΕΛΟΣ.
Επισκέπτης

Για ΠΚΕ όλοι Αθήνα ή θα στείλουν και Θεσσαλονίκη; Ξέρει κανείς;
Επισκέπτης

20 τ μήνα θα για ΠΚΕ θα πάνε όλοι η θα καλούν σταδιακά; Ορισμένους που δεν έχουν καλέσει θα πρέπει να επικοινωνήσουμε εμείς η να περιμένουμε;
Επισκέπτης

Παιδιά εγώ δεν το κόβω πιθανό να έχουν ενημερώσει μόνο λίγους υποψηφίους, πόσο μάλλον ημέρα Κυριακή που όλα υπολειτουργούν. Ή έστω να μην έχει σταλεί ούτε ένα email...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 6:25 pm Παιδιά εγώ δεν το κόβω πιθανό να έχουν ενημερώσει μόνο λίγους υποψηφίους, πόσο μάλλον ημέρα Κυριακή που όλα υπολειτουργούν. Ή έστω να μην έχει σταλεί ούτε ένα email...
Είναι καθαρά θέμα ΑΤ. Εάν περιμένεις ειδοποίηση θα ενημερωθείς και εσύ άμεσα. Λίγο υπομονή κάνε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 6:25 pm Παιδιά εγώ δεν το κόβω πιθανό να έχουν ενημερώσει μόνο λίγους υποψηφίους, πόσο μάλλον ημέρα Κυριακή που όλα υπολειτουργούν. Ή έστω να μην έχει σταλεί ούτε ένα email...
Ρε μεγάλε πόσες φορές θα το πω. Σημερα Κυριακή με πήραν τηλέφωνο να πάω να πάρω την καρτέλα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Έλεος πια.
Επισκέπτης

Δεν θα έπρεπε να έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 6:29 pm Δεν θα έπρεπε να έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας;
Θα δημοσιευθεί μάλλον αύριο
Επισκέπτης

Ξερουμε ποτε γινονται τα αθληματα; Εχει κενο μετα τα ψυχομετρικα η γινονται ολα μαζι;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 6:29 pm
Ρε μεγάλε πόσες φορές θα το πω. Σημερα Κυριακή με πήραν τηλέφωνο να πάω να πάρω την καρτέλα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Έλεος πια.
Ρε συ χαλάρωσε λίγο το παιδί σε αμφισβητεί γιατί μάλλον εκείνον δεν τον καλέσανε και σκεφτείτε ότι είναι και Κυριακή. Λογικό είναι να αμφισβητεί σε ανώνυμο φόρουμ είμαστε. Με το απαντάς έτσι δεν καταφέρεις να σε πιστέψει και κανείς.(χωρίς να θέλω να πω ότι αυτό που γράφεις δεν είναι αλήθεια) ηρεμία και υπομονή για όποιον δεν πιστεύει η για όποιον πιστεύει θα το δείξουν οι αμέσως επόμενες μέρες!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 7:09 pm Ξερουμε ποτε γινονται τα αθληματα; Εχει κενο μετα τα ψυχομετρικα η γινονται ολα μαζι;
Στους 300 έγιναν συνεχόμενες ημέρες
Επισκέπτης

Όλοι θα δώσουμε στις 20 η αυτοί που είναι πιο πίσω θα πάνε πιο μετά;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 12, 2025 7:56 pm Όλοι θα δώσουμε στις 20 η αυτοί που είναι πιο πίσω θα πάνε πιο μετά;
Λογικά αύριο θα βγεί το πρόγραμμα και θα μάθουμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες