Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Από την μια έχεις δίκιο από την άλλη δεν νομίζω ότι οι αποχές θα είναι ίδιες όπως με τους 300. Συνήθως όσο κατεβαίνει η λίστα με τα άτομα όλο και λιγότερες αποχές υπάρχουν!
Καλησπέρα, πως άρχισαν να καλούν αφού δεν έχει δημοσιευθεί κάτι ακόμη στο σαιτ της Ε. Α; Δεν θα έπρεπε κανονικά πρώτα να δημοσιευθεί εκεί?
Γιατί διυλιζεται τον κωνωπα ρε παιδιά. Είπαμε τηλεφωνούν για καρτέλες. Επικοινωνείτε με τα Α. Τ. Που καταθέσατε τα χαρτιά σας. Και ΠΚΕ 20 του μηνός. ΤΕΛΟΣ.
Για ΠΚΕ όλοι Αθήνα ή θα στείλουν και Θεσσαλονίκη; Ξέρει κανείς;
20 τ μήνα θα για ΠΚΕ θα πάνε όλοι η θα καλούν σταδιακά; Ορισμένους που δεν έχουν καλέσει θα πρέπει να επικοινωνήσουμε εμείς η να περιμένουμε;
Παιδιά εγώ δεν το κόβω πιθανό να έχουν ενημερώσει μόνο λίγους υποψηφίους, πόσο μάλλον ημέρα Κυριακή που όλα υπολειτουργούν. Ή έστω να μην έχει σταλεί ούτε ένα email...
Είναι καθαρά θέμα ΑΤ. Εάν περιμένεις ειδοποίηση θα ενημερωθείς και εσύ άμεσα. Λίγο υπομονή κάνε.
Ρε μεγάλε πόσες φορές θα το πω. Σημερα Κυριακή με πήραν τηλέφωνο να πάω να πάρω την καρτέλα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Έλεος πια.
Δεν θα έπρεπε να έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αστυνομίας;
Ξερουμε ποτε γινονται τα αθληματα; Εχει κενο μετα τα ψυχομετρικα η γινονται ολα μαζι;
Ρε συ χαλάρωσε λίγο το παιδί σε αμφισβητεί γιατί μάλλον εκείνον δεν τον καλέσανε και σκεφτείτε ότι είναι και Κυριακή. Λογικό είναι να αμφισβητεί σε ανώνυμο φόρουμ είμαστε. Με το απαντάς έτσι δεν καταφέρεις να σε πιστέψει και κανείς.(χωρίς να θέλω να πω ότι αυτό που γράφεις δεν είναι αλήθεια) ηρεμία και υπομονή για όποιον δεν πιστεύει η για όποιον πιστεύει θα το δείξουν οι αμέσως επόμενες μέρες!
Όλοι θα δώσουμε στις 20 η αυτοί που είναι πιο πίσω θα πάνε πιο μετά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες