Αποτελέσματα για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

guest3 έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 8:27 am Οι 600 ειδικοί φρουροί θα έιναι από την ίδια λίστα των 300. Το έχει πεί και ο ίδιος ο Υπουργός πολλές φορές. Μία φορά θα πάρει σίγουρα παιδιά στα δύο χρόνια δεν θα τραβάει κάθε χρόνο μέχρι να φτάσει στο 3.250 πχ κατηγορίας Α.
Οι 600 αυτοί σίγουρα θα είναι από αυτή τη λίστα το θέμα είναι ότι αν ισχύει αυτό στο ΦΕΚ ότι για 24 μήνες θα τραβάει από αυτή τη λίστα τότε στην Β κατηγορία θα μπούνε σχεδόν όλοι. Δεν μίλησα για την Α κατηγορία διότι είναι πολλά άτομα αλλά στην β είναι περίπου 550! Μαζί με τους 600 στην β θα φτάσει περίπου τους 300.(με επιλαχόντες), τότε μέσα στα 2 χρόνια άλλη μια προκήρυξη 600 άτομα να πάρει στην β θα φτάσει 420 άτομα και μαζί με επιλαχόντες θα φτάσει τα 500.
Επισκέπτης

Θεσσαλονίκη ας πάμε νησιά θα μην μας στείλουν!
Επισκέπτης

Εσύ αλανακο που λες για τους γύφτους όταν τους βλέπεις μπροστά σου σκύβεις το κεφάλακι σαν μικρό κοριτσάκι άσε τις βλαχομαγκιες σου φλωρε! Πιάνεις στο βρώμοστομα σου 150 άτομα χωρίς να τα ξέρεις και λες ***** γελοιε!
Επισκέπτης

Ε ναι αυτό σου είπαμε ότι οπότε ξανά χρειαστεί άτομα θα τραβάει από αυτόν τον πίνακα αυτό ισχύει μέχρι αρχές Αυγούστου του 2026. Τώρα για να απαντήσω στον φίλο μου που από τον τρόπο που εκφράζεται δείχνει το επίπεδο του γιατί του θίξαμε την βρωμο φάρα. Πρόσεχε πως μιλάς καρπαζοεισπρακτορα εγώ προσωπικά έχω βάλει ξύλο και έχω φάει κιόλας από τη φάρα σου και όπου τούς πετυχαίνω αν προκαλέσουν τους μαμαω... Για αυτό αν δεν ξέρεις μη μιλάς και παράτα μας. Κάνε την προσευχή σου μπας και πάρει πάλι κόσμο μπας και μπεις γιατί σε κόβω 450 θέση Β κατηγορία με απολυτήριο 12 και δίπλωμα αυτοκινήτου μόνο ξεφτίλα.
Επισκέπτης

Ναι ρε παιδιά αυτό το γνωρίζουμε από τότε που έκανε την τροποποίηση να είναι ενεργοί οι πίνακες των ειδικών φρουρών για 24 μήνες. Αν ξανά χρειαστεί από τους υπάρχοντες πίνακες θα τραβήξει.
Επισκέπτης

Χαχαχχα αγοράκι μου είσαι τέλειος φελος! Το επίπεδο σου το έδειξες εσύ πρώτος με το προσβλητικό και ρατσιστικό σχόλιο που έκανες για 150 ατομα που δεν τα ξέρεις καν! Έλληνας είμαι φλωρε αλλά δεν είμαι ρατσιστής όπως εσύ και κομπλεξαρα του κερατά! Καλά σε κάναν και σε σπάσαν στο ξύλο με τα μυαλά που έχεις *****!
fdt

Δημοσίευση από fdt »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 4:05 pm Στο workenter αναφέρεται για την πλειονότητα των θέσεων ... Ότι διάβασα έγραψα και γι'αυτό μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω. Προφανώς όσοι είναι κάτοχοι πτυχίου είναι και απόφοιτοι λυκείου ρωτησα αν θα μετράνε και στην επόμενη προκήρυξη αυτά τα 10 μόρια για τους κατόχους πτυχίου ... Καλό είναι να μαστε ευγενικοί όλοι αγωνιούμε...
το work enter λέει για νέα προκήρυξη. Υπάρχουν συνομιλίες και πιο πριν καθώς κάποιος το ανέφερε. Δεν ξέρω αν θα βγεί νέα προκήρυξη προσωπικά και ούτε το πως θα βγεί. Πιστεύω αυτά που έχει πει ο κ. Αρχιφύλακας το παιδί που ρώτησε στο Υπουργείο και πήρε απάντηση και τον την τροποποίηση του άρθρου 9 που πήρε μια παράγραφο ακόμα και το αναγράφει στο Φεκ αυτο απο εμένα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 5:41 pm Υπάρχει η περίπτωση να βγει νέα προκήρυξη ναι. Δεν θα μας ρωτήσουν προφανώς ούτε μπορεί να κάνει ο καθένας οτιδήποτε για να το αποτρέψει. Αν για παράδειγμα αλλάξουν τα κριτήρια εισαγωγής προφανώς θα είναι νέα προκήρυξη. ΕΤΣΙ και αλλιώς στα χρονικά δεν έχουν πάρει ποτέ άτομα από τους ίδιους πίνακες.
Αλλά όλα μέχρι τώρα δείχνουν ότι θα πάρει από τους πίνακες. Μη το ζαλίζουμε άλλο τώρα φτάνει πια.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 8:10 pm Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζετε τους 300 ειδικούς φρουρούς που θέλουν να τους τοποθετήσουν;
Αθήνα κυρίως, τώρα να στείλει κ άλλου λίγο δύσκολα
Επισκέπτης

Καλησπέρα... Σχετικα με τους 600 θα γίνει επαναξιολόγηση των ήδη υπαρχόντων μορίων εννοώντας αν θα μπορείς κάποιος να προσθέσει μόρια ή ότι εχει έχει
Επισκέπτης

Guest00 έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 9:45 pm Καλησπέρα, είδα στην σελίδα της αστυνομίας τους επιτυχόντες ΠΚΕ. Εφόσον δεν βγαίνουν 300 αναμένεται να πάρουν επιλαχόντες ή θα συνεχίσουμε με την επόμενη προκήρυξη για τους 600; Ευχαριστώ
Λογικά για να μην εχουν καλέσει ακόμα επιλαχόντες θα συμπλήρωσουν τα άτομα μαζί με τους 600, αλλά είπαμε δεν θα υπάρξει προκήρυξη απλά θα καλέσουν για καρτέλες τους επόμενους 1200 μετά από τους 580 για να μπορέσουν να πάρουν αυτούς που θα περάσουν πκε μέχρι να συμπληρωθούν οι διορισμοί 300+600
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:38 pm Τσεκάρετε εδώ.https://astinomiko.gr/%CE%BA%CF%8D%CE%B ... CE%B1/amp/
Θα πάρει κι άλλους 565 ειδικούς φρουρούς μετά τους 600. Φαντάζομαι από τους πίνακες. Επίσης άλλους 150 συνοριοφύλακες.
Επισκέπτης

Μέχρι ποια σειρά έφτασαν οι 300 στην Α κατηγορία για να ξέρουμε να υπολογίσουμε από κει και πέρα τους υπόλοιπους 600;
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:21 am
Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:10 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 12:27 am

Καλησπέρα φίλε μου ποια είναι η εκτίμηση σου για την β κατηγορία με όλους αυτούς που πρόκειται να πάρει να φτάσει;
Καλημέρα, για 60 άτομα (από τους 300) πήγε στην σειρά 120. Φαντάσου για 120 (από τους 600) + τα 100 που είναι μαζί με τους 500 επιπλέον που θα πάρουν ΑΝ κι εφόσον είναι κι αυτοί από τους πίνακες που το βρίσκω πολύ πιθανό. Πλάκα θα έχει να φτάσει κοντά στους τελευταίους (μπορεί και κυριολεκτικά στον τελευταίο) μαζί με αποχές, αποχωρήσεις κλπ. Δική μου άποψη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτά μένει να τα δούμε απλά υποθέσεις κάνουμε.
Αυτό που έκαναν και κρατάνε τους πίνακες ενεργούς για 24 μήνες δεν παίζει να το κάνουν τυχαία κατά την γνώμη μου. Τα έχουν σχεδιάσει όλα αυτά. Ξέρουν ότι θα πάρουν κι άλλους γιατί ξέρουν ότι θα χρειαστούν άτομα. Προκήρυξη καινούρια δεν βγάζει νόημα να βγάλουν τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα εφόσον έχουν τους πίνακες. Αυτό το site που έστειλα λέει για όλα τα αεροδρόμια 500 ειδικούς φρουρούς όμως για την υπηρεσία των σιδηροδόμων απορώ τι θα κάνουν.65 άτομα για θεσσαλονίκη. Είναι λίγα; Εσείς τι λέτε; Επίσης ποιός ξέρει αν θα πάρουν κι άλλα πόσο μάλλον για Αθήνα εκτός αν κάνουν εσωτερικές μετακινήσεις. Πάντως όπως και να 'χει Ελπίζω το 25 να είναι ο χρόνος μας.
σιδηροδρόμων *
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 9:54 am
StrawDHat έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 8:45 pm Άρα παίδες η λίστα στην κατηγορία Α θα φτάσει μέχρι το 1060;
Τι 1060 λες Τουλάχιστον 1500 και βάλε.580+600+30% επιπλέον, κάνε την πρόσθεση.
.
Ναι σίγουρα θα ανέβει και άλλο η λίστα με αυτούς που θα κοπούν ή δεν θα πάνε ή θα πάνε και θα φύγουν. Εγώ εννοώ ότι όσοι είναι κάτω από το 1060 είναι σίγουρα μέσα. Εννοείται πως θα μπούνε κι άλλοι για τους λόγους που είπα. Αλλά στην Α κατηγορία δεν είναι 600, είναι 480 γιατί είναι το 80% των θέσεων.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες