Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 9:26 pm Καλησπέρα... Σχετικα με τους 600 θα γίνει επαναξιολόγηση των ήδη υπαρχόντων μορίων εννοώντας αν θα μπορείς κάποιος να προσθέσει μόρια ή ότι εχει έχει
Τέλος ότι είχες την στιγμή που κατέθεσες τα χαρτιά, ούτε πρόσθεση ούτε αφαίρεση ούτε καινούργια προκήρυξη
Guest00

Δημοσίευση από Guest00 »

Καλησπέρα, είδα στην σελίδα της αστυνομίας τους επιτυχόντες ΠΚΕ. Εφόσον δεν βγαίνουν 300 αναμένεται να πάρουν επιλαχόντες ή θα συνεχίσουμε με την επόμενη προκήρυξη για τους 600; Ευχαριστώ
Teooo

Δημοσίευση από Teooo »

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι η πρώτη φορά που δίνω για προκήρυξη αν πηγαίνουν να δώσουν όλοι τις προκαταρκτικές εξετάσεις ή μόνον αυτοί που ηταν εντός θέσεων, ευχαριστώ προκαταβολικά
Επισκέπτης

Teooo έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 9:50 pm Παιδιά ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι η πρώτη φορά που δίνω για προκήρυξη αν πηγαίνουν να δώσουν όλοι τις προκαταρκτικές εξετάσεις ή μόνον αυτοί που ηταν εντός θέσεων, ευχαριστώ προκαταβολικά
Δεν πάνε όλοι, καλούν συγκεκριμένο αριθμό που κρίνουν ότι αρκεί για να συμπληρώθουν οι θέσεις. Θα βγει ανακοίνωση από την αστυνομία που να λέει μέχρι ποια σειρά πρέπει να πάνε για πκε.
Επισκέπτης

Με 22.800 έχω καμία ελπίδα λέτε;
Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:40 pm
Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:38 pm Τσεκάρετε εδώ.https://astinomiko.gr/%CE%BA%CF%8D%CE%B ... CE%B1/amp/
Θα πάρει κι άλλους 565 ειδικούς φρουρούς μετά τους 600. Φαντάζομαι από τους πίνακες. Επίσης άλλους 150 συνοριοφύλακες.
Όλα αυτά το 2025; Φίλε έχω παρατηρήσει τις απαντήσεις σού εδώ και καιρό και είσαι μέσα σε πολλά. Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το όριο ηλικίας αν κατέβει και στους φρουρούς όπως στους ΕΠΟΠ στα 25 έτη?
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:52 pm
Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:38 pm Τσεκάρετε εδώ.https://astinomiko.gr/%CE%BA%CF%8D%CE%B ... CE%B1/amp/
Θα πάρει κι άλλους 565 ειδικούς φρουρούς μετά τους 600. Φαντάζομαι από τους πίνακες. Επίσης άλλους 150 συνοριοφύλακες.
Όλα αυτά το 2025; Φίλε έχω παρατηρήσει τις απαντήσεις σού εδώ και καιρό και είσαι μέσα σε πολλά. Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το όριο ηλικίας αν κατέβει και στους φρουρούς όπως στους ΕΠΟΠ στα 25 έτη;
Απ, ό, τι φαίνεται ναι. Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο ευτυχώς ή δυστυχώς ανάλογα ποιον ρωτάς αλλά το είχα κι εγώ στο μυαλό μιας που είμαι του 97.
Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:54 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:52 pm

Όλα αυτά το 2025; Φίλε έχω παρατηρήσει τις απαντήσεις σού εδώ και καιρό και είσαι μέσα σε πολλά. Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το όριο ηλικίας αν κατέβει και στους φρουρούς όπως στους ΕΠΟΠ στα 25 έτη;
Απ, ό, τι φαίνεται ναι. Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο ευτυχώς ή δυστυχώς ανάλογα ποιον ρωτάς αλλά το είχα κι εγώ στο μυαλό μιας που είμαι του 97.
Εσένα ρώτησα φίλε μου και εγώ του 97 είμαι. Αν ακούσεις κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσε μας!
Επισκέπτης

Καλησπέρα φίλε μου ποια είναι η εκτίμηση σου για την β κατηγορία με όλους αυτούς που πρόκειται να πάρει να φτάσει;
Kwlotoumpas

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 12:27 am
Καλησπέρα φίλε μου ποια είναι η εκτίμηση σου για την β κατηγορία με όλους αυτούς που πρόκειται να πάρει να φτάσει;
Καλημέρα, για 60 άτομα (από τους 300) πήγε στην σειρά 120. Φαντάσου για 120 (από τους 600) + τα 100 που είναι μαζί με τους 500 επιπλέον που θα πάρουν ΑΝ κι εφόσον είναι κι αυτοί από τους πίνακες που το βρίσκω πολύ πιθανό. Πλάκα θα έχει να φτάσει κοντά στους τελευταίους (μπορεί και κυριολεκτικά στον τελευταίο) μαζί με αποχές, αποχωρήσεις κλπ. Δική μου άποψη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτά μένει να τα δούμε απλά υποθέσεις κάνουμε.
Kwlotoumpas

Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:10 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 12:27 am

Καλημέρα, για 60 άτομα (από τους 300) πήγε στην σειρά 120. Φαντάσου για 120 (από τους 600) + τα 100 που είναι μαζί με τους 500 επιπλέον που θα πάρουν ΑΝ κι εφόσον είναι κι αυτοί από τους πίνακες που το βρίσκω πολύ πιθανό. Πλάκα θα έχει να φτάσει κοντά στους τελευταίους (μπορεί και κυριολεκτικά στον τελευταίο) μαζί με αποχές, αποχωρήσεις κλπ. Δική μου άποψη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτά μένει να τα δούμε απλά υποθέσεις κάνουμε.
Αυτό που έκαναν και κρατάνε τους πίνακες ενεργούς για 24 μήνες δεν παίζει να το κάνουν τυχαία κατά την γνώμη μου. Τα έχουν σχεδιάσει όλα αυτά. Ξέρουν ότι θα πάρουν κι άλλους γιατί ξέρουν ότι θα χρειαστούν άτομα. Προκήρυξη καινούρια δεν βγάζει νόημα να βγάλουν τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα εφόσον έχουν τους πίνακες. Αυτό το site που έστειλα λέει για όλα τα αεροδρόμια 500 ειδικούς φρουρούς όμως για την υπηρεσία των σιδηροδόμων απορώ τι θα κάνουν.65 άτομα για θεσσαλονίκη. Είναι λίγα; Εσείς τι λέτε; Επίσης ποιός ξέρει αν θα πάρουν κι άλλα πόσο μάλλον για Αθήνα εκτός αν κάνουν εσωτερικές μετακινήσεις. Πάντως όπως και να 'χει Ελπίζω το 25 να είναι ο χρόνος μας.
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:22 am
Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:21 am
Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:10 am
Αυτό που έκαναν και κρατάνε τους πίνακες ενεργούς για 24 μήνες δεν παίζει να το κάνουν τυχαία κατά την γνώμη μου. Τα έχουν σχεδιάσει όλα αυτά. Ξέρουν ότι θα πάρουν κι άλλους γιατί ξέρουν ότι θα χρειαστούν άτομα. Προκήρυξη καινούρια δεν βγάζει νόημα να βγάλουν τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα εφόσον έχουν τους πίνακες. Αυτό το site που έστειλα λέει για όλα τα αεροδρόμια 500 ειδικούς φρουρούς όμως για την υπηρεσία των σιδηροδόμων απορώ τι θα κάνουν.65 άτομα για θεσσαλονίκη. Είναι λίγα; Εσείς τι λέτε; Επίσης ποιός ξέρει αν θα πάρουν κι άλλα πόσο μάλλον για Αθήνα εκτός αν κάνουν εσωτερικές μετακινήσεις. Πάντως όπως και να 'χει Ελπίζω το 25 να είναι ο χρόνος μας.
σιδηροδρόμων *
οι άλλοι κάτω που είναι αστυφύλακες από πανελλήνιες και έχουν κάνα 10 χρόνια και βάλε θα κάνουν επανάσταση για τους 65 :lol:
Kwlotoumpas

episkeptis έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:45 am
Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:22 am
Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:21 am

σιδηροδρόμων *
οι άλλοι κάτω που είναι αστυφύλακες από πανελλήνιες και έχουν κάνα 10 χρόνια και βάλε θα κάνουν επανάσταση για τους 65 :lol:
Γ@μησε τα :lol:
Επισκέπτης

StrawDHat έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 8:45 pm Άρα παίδες η λίστα στην κατηγορία Α θα φτάσει μέχρι το 1060;
Τι 1060 λες Τουλάχιστον 1500 και βάλε.580+600+30% επιπλέον, κάνε την πρόσθεση.
.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες