Τέλος ότι είχες την στιγμή που κατέθεσες τα χαρτιά, ούτε πρόσθεση ούτε αφαίρεση ούτε καινούργια προκήρυξη
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα, είδα στην σελίδα της αστυνομίας τους επιτυχόντες ΠΚΕ. Εφόσον δεν βγαίνουν 300 αναμένεται να πάρουν επιλαχόντες ή θα συνεχίσουμε με την επόμενη προκήρυξη για τους 600; Ευχαριστώ
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω μιας και είναι η πρώτη φορά που δίνω για προκήρυξη αν πηγαίνουν να δώσουν όλοι τις προκαταρκτικές εξετάσεις ή μόνον αυτοί που ηταν εντός θέσεων, ευχαριστώ προκαταβολικά
Δεν πάνε όλοι, καλούν συγκεκριμένο αριθμό που κρίνουν ότι αρκεί για να συμπληρώθουν οι θέσεις. Θα βγει ανακοίνωση από την αστυνομία που να λέει μέχρι ποια σειρά πρέπει να πάνε για πκε.
Όλα αυτά το 2025; Φίλε έχω παρατηρήσει τις απαντήσεις σού εδώ και καιρό και είσαι μέσα σε πολλά. Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το όριο ηλικίας αν κατέβει και στους φρουρούς όπως στους ΕΠΟΠ στα 25 έτη?Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:40 pmΘα πάρει κι άλλους 565 ειδικούς φρουρούς μετά τους 600. Φαντάζομαι από τους πίνακες. Επίσης άλλους 150 συνοριοφύλακες.Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:38 pm Τσεκάρετε εδώ.https://astinomiko.gr/%CE%BA%CF%8D%CE%B ... CE%B1/amp/
Απ, ό, τι φαίνεται ναι. Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο ευτυχώς ή δυστυχώς ανάλογα ποιον ρωτάς αλλά το είχα κι εγώ στο μυαλό μιας που είμαι του 97.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:52 pmΌλα αυτά το 2025; Φίλε έχω παρατηρήσει τις απαντήσεις σού εδώ και καιρό και είσαι μέσα σε πολλά. Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το όριο ηλικίας αν κατέβει και στους φρουρούς όπως στους ΕΠΟΠ στα 25 έτη;Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:40 pmΘα πάρει κι άλλους 565 ειδικούς φρουρούς μετά τους 600. Φαντάζομαι από τους πίνακες. Επίσης άλλους 150 συνοριοφύλακες.Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:38 pm Τσεκάρετε εδώ.https://astinomiko.gr/%CE%BA%CF%8D%CE%B ... CE%B1/amp/
Εσένα ρώτησα φίλε μου και εγώ του 97 είμαι. Αν ακούσεις κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσε μας!Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:54 pmΑπ, ό, τι φαίνεται ναι. Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο ευτυχώς ή δυστυχώς ανάλογα ποιον ρωτάς αλλά το είχα κι εγώ στο μυαλό μιας που είμαι του 97.
Καλησπέρα φίλε μου ποια είναι η εκτίμηση σου για την β κατηγορία με όλους αυτούς που πρόκειται να πάρει να φτάσει;Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:40 pmΘα πάρει κι άλλους 565 ειδικούς φρουρούς μετά τους 600. Φαντάζομαι από τους πίνακες. Επίσης άλλους 150 συνοριοφύλακες.Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:38 pm Τσεκάρετε εδώ.https://astinomiko.gr/%CE%BA%CF%8D%CE%B ... CE%B1/amp/
Καλημέρα, για 60 άτομα (από τους 300) πήγε στην σειρά 120. Φαντάσου για 120 (από τους 600) + τα 100 που είναι μαζί με τους 500 επιπλέον που θα πάρουν ΑΝ κι εφόσον είναι κι αυτοί από τους πίνακες που το βρίσκω πολύ πιθανό. Πλάκα θα έχει να φτάσει κοντά στους τελευταίους (μπορεί και κυριολεκτικά στον τελευταίο) μαζί με αποχές, αποχωρήσεις κλπ. Δική μου άποψη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτά μένει να τα δούμε απλά υποθέσεις κάνουμε.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 12:27 amΚαλησπέρα φίλε μου ποια είναι η εκτίμηση σου για την β κατηγορία με όλους αυτούς που πρόκειται να πάρει να φτάσει;Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:40 pmΘα πάρει κι άλλους 565 ειδικούς φρουρούς μετά τους 600. Φαντάζομαι από τους πίνακες. Επίσης άλλους 150 συνοριοφύλακες.Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Δεκ 19, 2024 10:38 pm Τσεκάρετε εδώ.https://astinomiko.gr/%CE%BA%CF%8D%CE%B ... CE%B1/amp/
Αυτό που έκαναν και κρατάνε τους πίνακες ενεργούς για 24 μήνες δεν παίζει να το κάνουν τυχαία κατά την γνώμη μου. Τα έχουν σχεδιάσει όλα αυτά. Ξέρουν ότι θα πάρουν κι άλλους γιατί ξέρουν ότι θα χρειαστούν άτομα. Προκήρυξη καινούρια δεν βγάζει νόημα να βγάλουν τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα εφόσον έχουν τους πίνακες. Αυτό το site που έστειλα λέει για όλα τα αεροδρόμια 500 ειδικούς φρουρούς όμως για την υπηρεσία των σιδηροδόμων απορώ τι θα κάνουν.65 άτομα για θεσσαλονίκη. Είναι λίγα; Εσείς τι λέτε; Επίσης ποιός ξέρει αν θα πάρουν κι άλλα πόσο μάλλον για Αθήνα εκτός αν κάνουν εσωτερικές μετακινήσεις. Πάντως όπως και να 'χει Ελπίζω το 25 να είναι ο χρόνος μας.Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:10 amΚαλημέρα, για 60 άτομα (από τους 300) πήγε στην σειρά 120. Φαντάσου για 120 (από τους 600) + τα 100 που είναι μαζί με τους 500 επιπλέον που θα πάρουν ΑΝ κι εφόσον είναι κι αυτοί από τους πίνακες που το βρίσκω πολύ πιθανό. Πλάκα θα έχει να φτάσει κοντά στους τελευταίους (μπορεί και κυριολεκτικά στον τελευταίο) μαζί με αποχές, αποχωρήσεις κλπ. Δική μου άποψη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτά μένει να τα δούμε απλά υποθέσεις κάνουμε.
οι άλλοι κάτω που είναι αστυφύλακες από πανελλήνιες και έχουν κάνα 10 χρόνια και βάλε θα κάνουν επανάσταση για τους 65Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:22 amσιδηροδρόμων *Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:21 amΑυτό που έκαναν και κρατάνε τους πίνακες ενεργούς για 24 μήνες δεν παίζει να το κάνουν τυχαία κατά την γνώμη μου. Τα έχουν σχεδιάσει όλα αυτά. Ξέρουν ότι θα πάρουν κι άλλους γιατί ξέρουν ότι θα χρειαστούν άτομα. Προκήρυξη καινούρια δεν βγάζει νόημα να βγάλουν τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα εφόσον έχουν τους πίνακες. Αυτό το site που έστειλα λέει για όλα τα αεροδρόμια 500 ειδικούς φρουρούς όμως για την υπηρεσία των σιδηροδόμων απορώ τι θα κάνουν.65 άτομα για θεσσαλονίκη. Είναι λίγα; Εσείς τι λέτε; Επίσης ποιός ξέρει αν θα πάρουν κι άλλα πόσο μάλλον για Αθήνα εκτός αν κάνουν εσωτερικές μετακινήσεις. Πάντως όπως και να 'χει Ελπίζω το 25 να είναι ο χρόνος μας.Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:10 am
Καλημέρα, για 60 άτομα (από τους 300) πήγε στην σειρά 120. Φαντάσου για 120 (από τους 600) + τα 100 που είναι μαζί με τους 500 επιπλέον που θα πάρουν ΑΝ κι εφόσον είναι κι αυτοί από τους πίνακες που το βρίσκω πολύ πιθανό. Πλάκα θα έχει να φτάσει κοντά στους τελευταίους (μπορεί και κυριολεκτικά στον τελευταίο) μαζί με αποχές, αποχωρήσεις κλπ. Δική μου άποψη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτά μένει να τα δούμε απλά υποθέσεις κάνουμε.

Γ@μησε ταepiskeptis έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:45 amοι άλλοι κάτω που είναι αστυφύλακες από πανελλήνιες και έχουν κάνα 10 χρόνια και βάλε θα κάνουν επανάσταση για τους 65Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:22 amσιδηροδρόμων *Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Δεκ 20, 2024 8:21 am
Αυτό που έκαναν και κρατάνε τους πίνακες ενεργούς για 24 μήνες δεν παίζει να το κάνουν τυχαία κατά την γνώμη μου. Τα έχουν σχεδιάσει όλα αυτά. Ξέρουν ότι θα πάρουν κι άλλους γιατί ξέρουν ότι θα χρειαστούν άτομα. Προκήρυξη καινούρια δεν βγάζει νόημα να βγάλουν τουλάχιστον με αυτά τα δεδομένα εφόσον έχουν τους πίνακες. Αυτό το site που έστειλα λέει για όλα τα αεροδρόμια 500 ειδικούς φρουρούς όμως για την υπηρεσία των σιδηροδόμων απορώ τι θα κάνουν.65 άτομα για θεσσαλονίκη. Είναι λίγα; Εσείς τι λέτε; Επίσης ποιός ξέρει αν θα πάρουν κι άλλα πόσο μάλλον για Αθήνα εκτός αν κάνουν εσωτερικές μετακινήσεις. Πάντως όπως και να 'χει Ελπίζω το 25 να είναι ο χρόνος μας.
![]()

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες