το 221 ΤΕ/ΚΕΝ ειναι ενα απο τα καλύτερα κεντρα... ΄ΤΟ ΜΑΪΟ 2007 ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΕΣ. θα το διαπιστώσεις και μονος σου. παρουσιαστηκα 5/11/2007 εκεί... ειναι διπλα στο αεροδρομιο,5 χλμ απο τη πολη. παρε κινητο χωρις κάμερα, το επιτρεπουν. οι εγκαταστάσεις ειναι απιστευτα καλες.. καμια σχέση με τις μονάδες..
Ωραίος φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση! Και μια ακόμα ερώτηση εφόσον τα καινούρια κινητά δεν επιτρέπονται, σωματικός έλεγχος γίνεται; Αν έχω στη τσέπη μου ραδιοφωνάκι θα καταφέρω να το περάσω
Nassos έγραψε:Αν πάς Τεθωρακισμένα, να πάς 398 ΕΑΡΜΕΘ.
Είμαι από Λήμνο από όσο γνωρίζω εμάς της παραμεθορίου μας φέρνουν σε στρατόπεδο της περιοχής μας, εκτός αυτού μάλλον πάω για γιωτάς γιατί έχω πρόβλημα στο πόδι.
Nassos έγραψε:Στη πύλη θα σε ελέγξουν.
Θα ελέγξουν τη βαλίτσα μόνο ή και τις τσέπες του μπουφάν; Sorry που ρωτάω ξανά και ξανά αλλά είμαι ψαρωμένος και αγχωμένος.
Nassos έγραψε:Αν πάς Τεθωρακισμένα, να πάς 398 ΕΑΡΜΕΘ.
Είμαι από Λήμνο από όσο γνωρίζω εμάς της παραμεθορίου μας φέρνουν σε στρατόπεδο της περιοχής μας, εκτός αυτού μάλλον πάω για γιωτάς γιατί έχω πρόβλημα στο πόδι.
Nassos έγραψε:Στη πύλη θα σε ελέγξουν.
Θα ελέγξουν τη βαλίτσα μόνο ή και τις τσέπες του μπουφάν; Sorry που ρωτάω ξανά και ξανά αλλά είμαι ψαρωμένος και αγχωμένος.
88 EMA Lhmnou thn ebapses an pas ekei me I1 h I3 mono balitses psaxnoun alla dn se pairnw k stn laimo mou an ginei tpt strabo
mono balitses psaxnoun alla dn se pairnw k stn laimo mou an ginei tpt strabo
Το πολύ-πολύ να μου το κατασχέσουν και να μου το επιστρέψουν στο επισκεπτήριο. Ένα κινητό και ένα ραδιοφωνάκι θέλω να πάρω ο καημένος, δε θα περάσω και Johnny Walker!! Ούτως ή άλλως όλα ένα ρίσκο είναι στη ζωή απλά ρωτάω για να χω και μια ιδέα.
398 ΕΑΡΜΕΘ Ζωάρα!5 μήνες εκεί ήταν φοβερά (Καλοκαιράκι, μπανάκια... ) Όταν έφευγα τα στελέχη που με αποχαιρέτησαν με συγκίνησαν και παραλίγο να κλάψω... Ο τσιγ... έφυγε τον Αύγουστο του 2007 για Καλπάκι.