221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπέρα σας.
Παρουσιάζομαι 11/2 στο 221 ΚΕΝ Μυτιλήνης.
Τι παίζει εκεί;
Βρίσκεται στη πόλη της Μυτιλήνης ή σε χωριό της Λέσβου;

Κινητό να πάρω μαζί μου ή θα μου το κατασχέσουν μέχρι την άδεια;

Δεν έχω βρει τίποτα σε κανένα άλλο φόρουμ σχετικά με αυτό το ΚΕΝ και αναρωτιέμαι γιατί. Ο πρώτος είμαι που θα παρουσιαστεί εκεί;Εικόνα
Anonymous

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

το 221 ΤΕ/ΚΕΝ ειναι ενα απο τα καλύτερα κεντρα... ΄ΤΟ ΜΑΪΟ 2007 ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΕΣ. θα το διαπιστώσεις και μονος σου. παρουσιαστηκα 5/11/2007 εκεί... ειναι διπλα στο αεροδρομιο,5 χλμ απο τη πολη. παρε κινητο χωρις κάμερα, το επιτρεπουν. οι εγκαταστάσεις ειναι απιστευτα καλες.. καμια σχέση με τις μονάδες..

LSF

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από LSF »

Ωραίος φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Και μια ακόμα ερώτηση εφόσον τα καινούρια κινητά δεν επιτρέπονται, σωματικός έλεγχος γίνεται; Αν έχω στη τσέπη μου ραδιοφωνάκι θα καταφέρω να το περάσω Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Nassos »

Στη πύλη θα σε ελέγξουν.

Καλό θα ήταν να πάρεις τα απαραίτητα την πρώτη ημέρα.

Καλή θητεία. Αν πάς Τεθωρακισμένα, να πάς 398 ΕΑΡΜΕΘ.
Anonymous

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Nassos έγραψε:Αν πάς Τεθωρακισμένα, να πάς 398 ΕΑΡΜΕΘ.

Είμαι από Λήμνο από όσο γνωρίζω εμάς της παραμεθορίου μας φέρνουν σε στρατόπεδο της περιοχής μας, εκτός αυτού μάλλον πάω για γιωτάς γιατί έχω πρόβλημα στο πόδι.

Nassos έγραψε:Στη πύλη θα σε ελέγξουν.

Θα ελέγξουν τη βαλίτσα μόνο ή και τις τσέπες του μπουφάν; Sorry που ρωτάω ξανά και ξανά αλλά είμαι ψαρωμένος και αγχωμένος.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Nassos »

Για το πρώτο, λογικά Λήμνο.

Για το δεύτερο, θα ελέγξουν τις αποσκευές σου για τυχόν επικίνδυνα αντικέιμενα (μαχαίρια, σουγιάδες, χάπια, καπνογόνα κλπ.).

Όταν παρουσιάστηκα δεν με έψαξαν στο μπουφάν. Και τότε (Φλεβάρη 2007) δεν είχε βγεί η διαταγή του ΓΕΣ για τα κινητά με κάμερα.
LSF

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από LSF »

Οκ σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
kotsos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από kotsos »

LSF έγραψε:
Nassos έγραψε:Αν πάς Τεθωρακισμένα, να πάς 398 ΕΑΡΜΕΘ.

Είμαι από Λήμνο από όσο γνωρίζω εμάς της παραμεθορίου μας φέρνουν σε στρατόπεδο της περιοχής μας, εκτός αυτού μάλλον πάω για γιωτάς γιατί έχω πρόβλημα στο πόδι.

Nassos έγραψε:Στη πύλη θα σε ελέγξουν.

Θα ελέγξουν τη βαλίτσα μόνο ή και τις τσέπες του μπουφάν; Sorry που ρωτάω ξανά και ξανά αλλά είμαι ψαρωμένος και αγχωμένος.

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα 88 EMA Lhmnou thn ebapses an pas ekei me I1 h I3 Εικόνα mono balitses psaxnoun alla dn se pairnw k stn laimo mou an ginei tpt straboΕικόνα
ΕικόναΕικόνα
LSF

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από LSF »

mono balitses psaxnoun alla dn se pairnw k stn laimo mou an ginei tpt straboΕικόνα

Το πολύ-πολύ να μου το κατασχέσουν και να μου το επιστρέψουν στο επισκεπτήριο. Ένα κινητό και ένα ραδιοφωνάκι θέλω να πάρω ο καημένος, δε θα περάσω και Johnny Walker!! Εικόνα
Ούτως ή άλλως όλα ένα ρίσκο είναι στη ζωή απλά ρωτάω για να χω και μια ιδέα. Εικόνα
mytilinios

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από mytilinios »

fisika kai tha se afisoun na to peraseis to radiofonaki... den iparxei provlima!!! tha sou poun na adeiaseis tis tsepes sou,na ksereis...

aris

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από aris »

398 ksexasmenh apo to theo! gmata perasa...

gorogias aris 297 seira

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Nassos »

Είχες και τους Φονιά, Παπαδόπουλο πουλάκι μου;

Να μη ρωτήσω και για τον Τσο... και Τσιγ...
Anonymous

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

NAI re file.poios eisai;

tsigaridas poly kalos.sthn arxh htan ligo magwmenos,meta katalabe ki aytos thn pikra ths agias paraskeuhs kai htan ok,se karabaneika plaisia bebaia.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Nassos »

Βασικά δεν με ξέρεις.298 σειρά ήμουν και παρουσιάστηκα εκεί 28 Απριλίου.1 εβδομάδα έκατσα αλλά μετά με έστειλαν στη Παγανή (4η Ίλη).

Θα είχες και τον Ζωγράφο να φανταστώ; Και τον Γιαννάκη, Ποθητό;

Anonymous

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

398 ΕΑΡΜΕΘ Ζωάρα!5 μήνες εκεί ήταν φοβερά (Καλοκαιράκι, μπανάκια... )
Όταν έφευγα τα στελέχη που με αποχαιρέτησαν με συγκίνησαν και παραλίγο να κλάψω... Ο τσιγ... έφυγε τον Αύγουστο του 2007 για Καλπάκι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες