Που το άκουσες αυτό?
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ειμαι ο αρχιφυλακας, θα επανελθω γι'αυτο αλλα ειναι πιθανο ακουσα να περασετε τον δεκεμβριο τα πκε, σε υπηρεσια του αρχηγειου ειμαι, θα σας ξαναγραψω γι'αυτο οταν εχω νεοτερα
Κύριε αρχιφύλακα τι εισαγωγικό μισθό θα παίρνουμε εμείς οι νέοι ειδικοί φρουροί μαζί με τα επιδόματα?
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Τι γίνεται ρε παιδιά, λένε οτι θα δωσουν για τους 600 ΠΚΕ τιν ΔΕΚΈΜΒΡΗ. Μαζί με τους 100 επιλαχόντες δλδ ; Ενω ακομη δεν εχει εγκριθει απο ΣτΕ η προσληψη των 600! Ουτε εχει βγει σχετικο ΦΕΚ φυσικα
Μπορείτε να μπείτε στο enstoloi.net βάζετε τα σωστά στοιχεία και σας υπολογίσει τον μισθό με η χωρίς τα επιδόματα ανάλογα τα χρονιάς υπηρεσίας.Thanks me later!
Ρε παιδια αυτό στο ότι θα πάρουν 600 επιλαχώντες απο την ίδια λίστα ποιός το λέει ; Από που προκύπτει και είναι σίγουρο απο την στιγμή που δεν έχει βγεί κάποια ανακοίνωση ακόμα ; Σας το είπε κάποια επιτροπή απο την προκυρηξη των 300 ;
H πρόσληψη των 600 ειδικών φρουρών είναι για το προυπολογισμό του 2025 που θα βγεί εκ νέου διαγωνισμός για την επόμενη τετρατία.
H πρόσληψη των 600 ειδικών φρουρών είναι για το προυπολογισμό του 2025 που θα βγεί εκ νέου διαγωνισμός για την επόμενη τετρατία.
Παρακαλώ να ρωτήσω μάθατε εάν αληθεύει για τους 600 το Δεκέμβριο;
Αν καποιος νεος φρουρος ειναι στο forum ας απαντησει στα παιδια με τι μισθο περιπου θα ξεκινησουν
Οτι νεοτερο εχω για τους 600 θα επανελθω
Οι 600 θα βγουν από τους είδη υπάρχοντες πίνακες δεν θα ανοίξουν καινούργιες αιτήσεις! Μην το λέμε και το ξαναλέμε!
Το είχε πει ένα παιδί που είναι ήδη μέσα και αφού είχε ψηφιστεί πρόσφατα νομοθεσία που επιτρέπει να κάνουν προσλήψεις από ήδη υπάρχοντες πίνακες η οποίοι ισχύουν για 2 χρόνια. Για σιγουρα δεν ξέρω αν μπορεί να πει κάποιος αλλά οι πιθανότητες είναι να τους πάρει έτσι. Θα το μάθουμε τον επόμενο καιρό λογικά αφού περάσει και από το ΣτΕ.
Έχει πάει ήδη στο ΣτΕ το προεδρικό διάταγμαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 3:20 pm Το είχε πει ένα παιδί που είναι ήδη μέσα και αφού είχε ψηφιστεί πρόσφατα νομοθεσία που επιτρέπει να κάνουν προσλήψεις από ήδη υπάρχοντες πίνακες η οποίοι ισχύουν για 2 χρόνια. Για σιγουρα δεν ξέρω αν μπορεί να πει κάποιος αλλά οι πιθανότητες είναι να τους πάρει έτσι. Θα το μάθουμε τον επόμενο καιρό λογικά αφού περάσει και από το ΣτΕ.
Μέσα Δεκεμβρίου θα δώσετε πκε και αρχές του χρόνου μετά τις γιορτές θα σας καλέσουν όσοι είστε επιτυχόντες!
Μισθός νέου ειδικού φρουρού μαζί με επιδόματα κοντά στο 1000αρικο
Μισθός νέου ειδικού φρουρού μαζί με επιδόματα κοντά στο 1000αρικο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες