Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 1:05 pm Στολες θα φορατε κανονικα, επισης παιδια υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να περασετε πκε μεσα στον δεκεμβριο, σημερα το εμαθα, για τους 600
Που το άκουσες αυτό?
Επισκέπτης

Ειμαι ο αρχιφυλακας, θα επανελθω γι'αυτο αλλα ειναι πιθανο ακουσα να περασετε τον δεκεμβριο τα πκε, σε υπηρεσια του αρχηγειου ειμαι, θα σας ξαναγραψω γι'αυτο οταν εχω νεοτερα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 1:33 pm Ειμαι ο αρχιφυλακας, θα επανελθω γι'αυτο αλλα ειναι πιθανο ακουσα να περασετε τον δεκεμβριο τα πκε, σε υπηρεσια του αρχηγειου ειμαι, θα σας ξαναγραψω γι'αυτο οταν εχω νεοτερα
Κύριε αρχιφύλακα τι εισαγωγικό μισθό θα παίρνουμε εμείς οι νέοι ειδικοί φρουροί μαζί με τα επιδόματα?
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Τι γίνεται ρε παιδιά, λένε οτι θα δωσουν για τους 600 ΠΚΕ τιν ΔΕΚΈΜΒΡΗ. Μαζί με τους 100 επιλαχόντες δλδ ; Ενω ακομη δεν εχει εγκριθει απο ΣτΕ η προσληψη των 600! Ουτε εχει βγει σχετικο ΦΕΚ φυσικα
Επισκέπτης

Μπορείτε να μπείτε στο enstoloi.net βάζετε τα σωστά στοιχεία και σας υπολογίσει τον μισθό με η χωρίς τα επιδόματα ανάλογα τα χρονιάς υπηρεσίας.Thanks me later!
guest1

Δημοσίευση από guest1 »

Ρε παιδια αυτό στο ότι θα πάρουν 600 επιλαχώντες απο την ίδια λίστα ποιός το λέει ; Από που προκύπτει και είναι σίγουρο απο την στιγμή που δεν έχει βγεί κάποια ανακοίνωση ακόμα ; Σας το είπε κάποια επιτροπή απο την προκυρηξη των 300 ;
H πρόσληψη των 600 ειδικών φρουρών είναι για το προυπολογισμό του 2025 που θα βγεί εκ νέου διαγωνισμός για την επόμενη τετρατία.
Επισκέπτης

Παρακαλώ να ρωτήσω μάθατε εάν αληθεύει για τους 600 το Δεκέμβριο;
Επισκέπτης

Αν καποιος νεος φρουρος ειναι στο forum ας απαντησει στα παιδια με τι μισθο περιπου θα ξεκινησουν
Επισκέπτης

Οτι νεοτερο εχω για τους 600 θα επανελθω
Επισκέπτης

Οι 600 θα βγουν από τους είδη υπάρχοντες πίνακες δεν θα ανοίξουν καινούργιες αιτήσεις! Μην το λέμε και το ξαναλέμε!
Επισκέπτης

Το είχε πει ένα παιδί που είναι ήδη μέσα και αφού είχε ψηφιστεί πρόσφατα νομοθεσία που επιτρέπει να κάνουν προσλήψεις από ήδη υπάρχοντες πίνακες η οποίοι ισχύουν για 2 χρόνια. Για σιγουρα δεν ξέρω αν μπορεί να πει κάποιος αλλά οι πιθανότητες είναι να τους πάρει έτσι. Θα το μάθουμε τον επόμενο καιρό λογικά αφού περάσει και από το ΣτΕ.
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 3:20 pm Το είχε πει ένα παιδί που είναι ήδη μέσα και αφού είχε ψηφιστεί πρόσφατα νομοθεσία που επιτρέπει να κάνουν προσλήψεις από ήδη υπάρχοντες πίνακες η οποίοι ισχύουν για 2 χρόνια. Για σιγουρα δεν ξέρω αν μπορεί να πει κάποιος αλλά οι πιθανότητες είναι να τους πάρει έτσι. Θα το μάθουμε τον επόμενο καιρό λογικά αφού περάσει και από το ΣτΕ.
Έχει πάει ήδη στο ΣτΕ το προεδρικό διάταγμα
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 3:07 pm Παρακαλώ να ρωτήσω μάθατε εάν αληθεύει για τους 600 το Δεκέμβριο;
Δεκεμβρίο αποκλείεται είναι στον προϋπολογισμό του 2025.
Επισκέπτης

Μέσα Δεκεμβρίου θα δώσετε πκε και αρχές του χρόνου μετά τις γιορτές θα σας καλέσουν όσοι είστε επιτυχόντες!
Μισθός νέου ειδικού φρουρού μαζί με επιδόματα κοντά στο 1000αρικο
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 27, 2024 3:33 pm Μέσα Δεκεμβρίου θα δώσετε πκε και αρχές του χρόνου μετά τις γιορτές θα σας καλέσουν όσοι είστε επιτυχόντες!
Μισθός νέου ειδικού φρουρού μαζί με επιδόματα κοντά στο 1000αρικο

καλησπέρα σας!

Οι επιτυχόντες από τους 300 πότε θα πάνε στην σχολή;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες