Στους εξακόσιους έφτασε στο 1240, αλλά συνολικά ήταν 1000.
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλησπέρα έκανα τις μικροβιολογικες εξετασεις όλες βγήκαν καθαρές εκτός από την μια τις τρανσαμηνασές ast το όριο είναι 40 και εγώ είχα 50 λέτε να με κόψουν στα υγεονομικα;
Τώρα για τους 300 μέχρι που θα φτάσει η λίστα πιστεύετε?
Καλημέρα σε όλους! Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει καθώς δεν ξέρουμε τι εντολές θα έχουν απο πάνω! Εγω είχα δώσει το 19 και όταν κάποιοι κόπηκαν τους λέγανε να ξανά πάνε την επόμενη μέρα. Απλά νομίζω πλέον πως δεν χαρίζουν γιατι αν δεν κάνω λάθος κόψανε και στην δικαστική αστυνομία αρκετά άτομα
Επειδή έδωσα για δικαστική έπεσε πολύ κόψιμο οπότε θεωρώ θα γίνει και το ίδιο και εδω
https://www.policenet.gr/article/erhont ... -enstoloys
Κ. Αστυφυλακα μπορείτε να μας πείτε και για τους συνοριοφύλακες; Συγνώμη που μπαίνω εδώ. Ελάτε στο φόρουμ για συνοριοφύλακες να μας ενημερώσετε και εμάς αν γνωρίζετε.
Κ. Αστυφυλακα μπορείτε να μας πείτε και για τους συνοριοφύλακες; Συγνώμη που μπαίνω εδώ. Ελάτε στο φόρουμ για συνοριοφύλακες να μας ενημερώσετε και εμάς αν γνωρίζετε.
Δηλαδή που κόβανε; Μόνο το χιλιάρι μπορείς να πεις ότι είναι κάπως δύσκολο
Και εγω ημουν δικαστικη και με εκοψαν στο 1000ρι επειδη ημουν εκτος χρονου. Οντως ηταν αρκετα τυπικοι.
Όταν λέτε αυστηροί; Το Χίλιαρι μου φαίνεται εύκολο αλλά το μήκος πολύ δύσκολο. Αν κάνω πάνω από 3 αλλά λιγότερο από 3,60 στη δικαστική τουλάχιστον πιστεύετε δηλαδή ότι θα με κοβαν; Θα μετρούσαν δηλαδή και το εκατοστό ή αν ήταν για 30 -40 εκατοστά σε περνούσαν. Ευχαριστώ σε όποιον απαντήσει γτ θέλω να μάθω γενικά αν ήταν τόσο αυστηροί σε όλα ή μόνο Χίλιαρι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες