Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 8:35 pm Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για να δω αν εσω ελπίδες ως επιλαχών για τους 600. Στην προκήρυξη της ΟΠΠΙ ξέρουμε μέχρι που έφτασε η λίστα; Ρωτάω για να δω αν έχουν σκοπό να κόψουν στα αθλήματα η όχι.
Στους εξακόσιους έφτασε στο 1240, αλλά συνολικά ήταν 1000.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 10:32 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 8:35 pm Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για να δω αν εσω ελπίδες ως επιλαχών για τους 600. Στην προκήρυξη της ΟΠΠΙ ξέρουμε μέχρι που έφτασε η λίστα; Ρωτάω για να δω αν έχουν σκοπό να κόψουν στα αθλήματα η όχι.
Στους εξακόσιους έφτασε στο 1240, αλλά συνολικά ήταν 1000.
Στους πρώτους 400 έφτασε στο 540.
EKRL

Δημοσίευση από EKRL »

Δηλαδή φουλ κόψιμο στα αθλήματα; Αυτο λέτε;
Επισκέπτης

Καλησπέρα έκανα τις μικροβιολογικες εξετασεις όλες βγήκαν καθαρές εκτός από την μια τις τρανσαμηνασές ast το όριο είναι 40 και εγώ είχα 50 λέτε να με κόψουν στα υγεονομικα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 6:34 am Καλημερα θελω να κανω μια ερώτηση στον κύριο αρχιφύλακα έκανα τις μικροβιολογικες εξετασεις όλες βγήκαν καθαρές εκτός από την μια τις τρανσαμηνασές ast το όριο είναι 40 και εγώ είχα 50 λέτε να με κόψουν στα υγεονομικα;
Επισκέπτης

Δηλαδή φουλ κόψιμο αθλήματα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 8:03 am Δηλαδή φουλ κόψιμο αθλήματα;
Κάποιοι δεν εμφανίστηκαν, κόπηκαν και στα ψυχοτεχνικά και στα αθλήματα.
Επισκέπτης

Τώρα για τους 300 μέχρι που θα φτάσει η λίστα πιστεύετε?
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους! Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει καθώς δεν ξέρουμε τι εντολές θα έχουν απο πάνω! Εγω είχα δώσει το 19 και όταν κάποιοι κόπηκαν τους λέγανε να ξανά πάνε την επόμενη μέρα. Απλά νομίζω πλέον πως δεν χαρίζουν γιατι αν δεν κάνω λάθος κόψανε και στην δικαστική αστυνομία αρκετά άτομα
Επισκέπτης

Επειδή έδωσα για δικαστική έπεσε πολύ κόψιμο οπότε θεωρώ θα γίνει και το ίδιο και εδω
Vitara

Δημοσίευση από Vitara »

https://www.policenet.gr/article/erhont ... -enstoloys
Κ. Αστυφυλακα μπορείτε να μας πείτε και για τους συνοριοφύλακες; Συγνώμη που μπαίνω εδώ. Ελάτε στο φόρουμ για συνοριοφύλακες να μας ενημερώσετε και εμάς αν γνωρίζετε.
Επισκέπτης

Δηλαδή που κόβανε; Μόνο το χιλιάρι μπορείς να πεις ότι είναι κάπως δύσκολο
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 14, 2024 9:52 am Επειδή έδωσα για δικαστική έπεσε πολύ κόψιμο οπότε θεωρώ θα γίνει και το ίδιο και εδω
Δικαστική ήταν ΑΣΕΠ όμως ;)
Επισκέπτης

Και εγω ημουν δικαστικη και με εκοψαν στο 1000ρι επειδη ημουν εκτος χρονου. Οντως ηταν αρκετα τυπικοι.
Επισκέπτης

Όταν λέτε αυστηροί; Το Χίλιαρι μου φαίνεται εύκολο αλλά το μήκος πολύ δύσκολο. Αν κάνω πάνω από 3 αλλά λιγότερο από 3,60 στη δικαστική τουλάχιστον πιστεύετε δηλαδή ότι θα με κοβαν; Θα μετρούσαν δηλαδή και το εκατοστό ή αν ήταν για 30 -40 εκατοστά σε περνούσαν. Ευχαριστώ σε όποιον απαντήσει γτ θέλω να μάθω γενικά αν ήταν τόσο αυστηροί σε όλα ή μόνο Χίλιαρι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες