Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Τέλη Γενάρη μπορεί. Αν πάνε εξπρές μετά τις γιορτές όμως μόνο. Δηλαδή αν την βγάλει μέσα Νοεμβρίου δώσει ένα μήνα διορία για αιτήσεις μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αρχίσει και τρέχει μετά τις δέκα Γενάρη; Όχι και πάλι δεν βγαίνει γιατί οι ενστάσεις ***** μετά ΠΚΕ είναι χρονοβόρες αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη. Μακάρι να λένε αλήθεια τα παιδιά από πάνω για τον υπουργό και ο άλλος που λέει ότι κάνουν κάτι με τις ειδικότητες. Αλλιώς η μοναδική γενιά που πήρε το λάπτοπ στην πρώτη γυμνασίου από το βρωμο κράτος το 2010 πάει για βρουβες...
Καλησπέρα. Άλλαξαν αρκετά πράγματα με τς ειδικότητες, οι αριθμοί περισσότερο σε κάθε ειδικότητα.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 3:58 pm Τέλη Γενάρη μπορεί. Αν πάνε εξπρές μετά τις γιορτές όμως μόνο. Δηλαδή αν την βγάλει μέσα Νοεμβρίου δώσει ένα μήνα διορία για αιτήσεις μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αρχίσει και τρέχει μετά τις δέκα Γενάρη; Όχι και πάλι δεν βγαίνει γιατί οι ενστάσεις ***** μετά ΠΚΕ είναι χρονοβόρες αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη. Μακάρι να λένε αλήθεια τα παιδιά από πάνω για τον υπουργό και ο άλλος που λέει ότι κάνουν κάτι με τις ειδικότητες. Αλλιώς η μοναδική γενιά που πήρε το λάπτοπ στην πρώτη γυμνασίου από το βρωμο κράτος το 2010 πάει για βρουβες...
Υπομονή για τς επόμενες ημέρες..
Καλέ Μαριτινα!maritinaliarou1 έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 3:20 pm Καλέ θα βγει το 24 είπαμε, απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα
Καλησπερα σε όλους
Έχω ξεκινήσει προπονηση από Σεπτέμβρη του 23
Και το πρόβλημα μου είναι οι ελξεις
Παιδιά μπορω να βγαλω αλλά χωρίς να κατεβαίνω ολόκληρη κάτω, σαν να είναι μισές
Έχω προσπαθήσει πολυ
Πιστευτέ θα έχω πρόβλημα ;
Έχω ξεκινήσει προπονηση από Σεπτέμβρη του 23
Και το πρόβλημα μου είναι οι ελξεις
Παιδιά μπορω να βγαλω αλλά χωρίς να κατεβαίνω ολόκληρη κάτω, σαν να είναι μισές
Έχω προσπαθήσει πολυ
Πιστευτέ θα έχω πρόβλημα ;
Μακάρι να ισχύουν αυτά που λένε όσοι ισχυρίζονται ότι θα βγει τις επόμενες ημέρες και όχι αυτό που μου μεταφέρει ο δικός μου. Προς το συμφέρον όλων μας είναι. Ήδη κοντεύει να βγει η χρονιά και έχει καθυστερήσει το πράγμα σε σχέση με τις προηγούμενες.
Εγώ πέρυσι που έδωσα και τις έκανα μισές με πέρασαν. Γενικά στις γυναίκες στις έλξεις έδειξαν πολύ επιείκεια, παραπάνω από όσο χρειαζόταν... Εδώ πέρασαν γυναίκες που απλά κρεμιώντουσαν και ανεβοκατέβαζαν το κεφάλι μόνο και μάλιστα η μία αυτή την στιγμή που μιλάμε υπηρετεί στο σώμα... Τι να πω, ίσως να έπαιζε ρόλο και η επιτροπή.
Έλα δηλαδή πάνε για αύξηση γενικώς θα δούμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό σε σχέση με το κλασικό 1600αρι πού βλέπουμε κάθε χρόνο; Καλό ίσως κάνουμε τα χαρτιά μας σε τίποτα καλύτερο από τις ειδικές δυνάμεις και σωθούμε χαχαχαχα αλλά πρώτα να βγει με το καλό.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
- Επάγγελμα: Νοσηλευτικη
Ξέρεις άμα θα είναι αυτήν την εβδομάδα ;:(Episkepths έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 4:27 pmΚαλησπέρα. Άλλαξαν αρκετά πράγματα με τς ειδικότητες, οι αριθμοί περισσότερο σε κάθε ειδικότητα.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 3:58 pm Τέλη Γενάρη μπορεί. Αν πάνε εξπρές μετά τις γιορτές όμως μόνο. Δηλαδή αν την βγάλει μέσα Νοεμβρίου δώσει ένα μήνα διορία για αιτήσεις μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αρχίσει και τρέχει μετά τις δέκα Γενάρη; Όχι και πάλι δεν βγαίνει γιατί οι ενστάσεις ***** μετά ΠΚΕ είναι χρονοβόρες αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη. Μακάρι να λένε αλήθεια τα παιδιά από πάνω για τον υπουργό και ο άλλος που λέει ότι κάνουν κάτι με τις ειδικότητες. Αλλιώς η μοναδική γενιά που πήρε το λάπτοπ στην πρώτη γυμνασίου από το βρωμο κράτος το 2010 πάει για βρουβες...
Υπομονή για τς επόμενες ημέρες.
Δεν μπορώ να ξέρω με ακρίβεια πότε θα εκδοθεί, με το τυπογραφείο που είναι στην μέση υπάρχει μεγάλη απόκλιση!maritinaliarou1 έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 7:26 pmΞέρεις άμα θα είναι αυτήν την εβδομάδα ;:(Episkepths έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 4:27 pmΚαλησπέρα. Άλλαξαν αρκετά πράγματα με τς ειδικότητες, οι αριθμοί περισσότερο σε κάθε ειδικότητα.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 3:58 pm Τέλη Γενάρη μπορεί. Αν πάνε εξπρές μετά τις γιορτές όμως μόνο. Δηλαδή αν την βγάλει μέσα Νοεμβρίου δώσει ένα μήνα διορία για αιτήσεις μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αρχίσει και τρέχει μετά τις δέκα Γενάρη; Όχι και πάλι δεν βγαίνει γιατί οι ενστάσεις ***** μετά ΠΚΕ είναι χρονοβόρες αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη. Μακάρι να λένε αλήθεια τα παιδιά από πάνω για τον υπουργό και ο άλλος που λέει ότι κάνουν κάτι με τις ειδικότητες. Αλλιώς η μοναδική γενιά που πήρε το λάπτοπ στην πρώτη γυμνασίου από το βρωμο κράτος το 2010 πάει για βρουβες...
Υπομονή για τς επόμενες ημέρες.
Ίσως από βδομάδα να βγει στον αέρα.
https://www.policenet.gr/article/erhont ... -enstoloysEpiskepths έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 7:58 pmΔεν μπορώ να ξέρω με ακρίβεια πότε θα εκδοθεί, με το τυπογραφείο που είναι στην μέση υπάρχει μεγάλη απόκλιση!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ευχαριστώ όμως!Episkepths έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 7:58 pmΔεν μπορώ να ξέρω με ακρίβεια πότε θα εκδοθεί, με το τυπογραφείο που είναι στην μέση υπάρχει μεγάλη απόκλιση!
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Το αρθρο αναφερεται στο 2025 παντως... Αναμενουμε...
The only easy day was yesterday.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μπορεί να εννοεί για την πρόσληψη που θα γίνει το 2025… κ αναγράφει τις επόμενες μέρες τώρα…
Και γω αυτο πιστευω. Αν και για το 25 λεγανε οτι θα παρει 2000 ατομα, οποτε το μονο που μενει ειναι να δουμε τι θα γινει τις επομενες μερεςmaritinaliarou1 έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 8:14 pmΜπορεί να εννοεί για την πρόσληψη που θα γίνει το 2025… κ αναγράφει τις επόμενες μέρες τώρα…
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες