Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τέλη Γενάρη μπορεί. Αν πάνε εξπρές μετά τις γιορτές όμως μόνο. Δηλαδή αν την βγάλει μέσα Νοεμβρίου δώσει ένα μήνα διορία για αιτήσεις μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αρχίσει και τρέχει μετά τις δέκα Γενάρη; Όχι και πάλι δεν βγαίνει γιατί οι ενστάσεις ***** μετά ΠΚΕ είναι χρονοβόρες αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη. Μακάρι να λένε αλήθεια τα παιδιά από πάνω για τον υπουργό και ο άλλος που λέει ότι κάνουν κάτι με τις ειδικότητες. Αλλιώς η μοναδική γενιά που πήρε το λάπτοπ στην πρώτη γυμνασίου από το βρωμο κράτος το 2010 πάει για βρουβες...
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 3:58 pm Τέλη Γενάρη μπορεί. Αν πάνε εξπρές μετά τις γιορτές όμως μόνο. Δηλαδή αν την βγάλει μέσα Νοεμβρίου δώσει ένα μήνα διορία για αιτήσεις μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αρχίσει και τρέχει μετά τις δέκα Γενάρη; Όχι και πάλι δεν βγαίνει γιατί οι ενστάσεις ***** μετά ΠΚΕ είναι χρονοβόρες αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη. Μακάρι να λένε αλήθεια τα παιδιά από πάνω για τον υπουργό και ο άλλος που λέει ότι κάνουν κάτι με τις ειδικότητες. Αλλιώς η μοναδική γενιά που πήρε το λάπτοπ στην πρώτη γυμνασίου από το βρωμο κράτος το 2010 πάει για βρουβες...
Καλησπέρα. Άλλαξαν αρκετά πράγματα με τς ειδικότητες, οι αριθμοί περισσότερο σε κάθε ειδικότητα.
Υπομονή για τς επόμενες ημέρες..
Επισκέπτης

maritinaliarou1 έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 3:20 pm Καλέ θα βγει το 24 είπαμε, απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα
Καλέ Μαριτινα!
Επισκέπτης

Καλησπερα σε όλους
Έχω ξεκινήσει προπονηση από Σεπτέμβρη του 23
Και το πρόβλημα μου είναι οι ελξεις
Παιδιά μπορω να βγαλω αλλά χωρίς να κατεβαίνω ολόκληρη κάτω, σαν να είναι μισές
Έχω προσπαθήσει πολυ
Πιστευτέ θα έχω πρόβλημα ;
Επισκέπτης

Μακάρι να ισχύουν αυτά που λένε όσοι ισχυρίζονται ότι θα βγει τις επόμενες ημέρες και όχι αυτό που μου μεταφέρει ο δικός μου. Προς το συμφέρον όλων μας είναι. Ήδη κοντεύει να βγει η χρονιά και έχει καθυστερήσει το πράγμα σε σχέση με τις προηγούμενες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 5:26 pm Καλησπερα σε όλους
Έχω ξεκινήσει προπονηση από Σεπτέμβρη του 23
Και το πρόβλημα μου είναι οι ελξεις
Παιδιά μπορω να βγαλω αλλά χωρίς να κατεβαίνω ολόκληρη κάτω, σαν να είναι μισές
Έχω προσπαθήσει πολυ
Πιστευτέ θα έχω πρόβλημα ;
Εγώ πέρυσι που έδωσα και τις έκανα μισές με πέρασαν. Γενικά στις γυναίκες στις έλξεις έδειξαν πολύ επιείκεια, παραπάνω από όσο χρειαζόταν... Εδώ πέρασαν γυναίκες που απλά κρεμιώντουσαν και ανεβοκατέβαζαν το κεφάλι μόνο και μάλιστα η μία αυτή την στιγμή που μιλάμε υπηρετεί στο σώμα... Τι να πω, ίσως να έπαιζε ρόλο και η επιτροπή.
Επισκέπτης

Έλα δηλαδή πάνε για αύξηση γενικώς θα δούμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό σε σχέση με το κλασικό 1600αρι πού βλέπουμε κάθε χρόνο; Καλό ίσως κάνουμε τα χαρτιά μας σε τίποτα καλύτερο από τις ειδικές δυνάμεις και σωθούμε χαχαχαχα αλλά πρώτα να βγει με το καλό.
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Episkepths έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 4:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 3:58 pm Τέλη Γενάρη μπορεί. Αν πάνε εξπρές μετά τις γιορτές όμως μόνο. Δηλαδή αν την βγάλει μέσα Νοεμβρίου δώσει ένα μήνα διορία για αιτήσεις μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αρχίσει και τρέχει μετά τις δέκα Γενάρη; Όχι και πάλι δεν βγαίνει γιατί οι ενστάσεις ***** μετά ΠΚΕ είναι χρονοβόρες αρχές Φλεβάρη στην καλύτερη. Μακάρι να λένε αλήθεια τα παιδιά από πάνω για τον υπουργό και ο άλλος που λέει ότι κάνουν κάτι με τις ειδικότητες. Αλλιώς η μοναδική γενιά που πήρε το λάπτοπ στην πρώτη γυμνασίου από το βρωμο κράτος το 2010 πάει για βρουβες...
Καλησπέρα. Άλλαξαν αρκετά πράγματα με τς ειδικότητες, οι αριθμοί περισσότερο σε κάθε ειδικότητα.
Υπομονή για τς επόμενες ημέρες.
Ξέρεις άμα θα είναι αυτήν την εβδομάδα ;:(
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

maritinaliarou1 έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 7:26 pm
Δεν μπορώ να ξέρω με ακρίβεια πότε θα εκδοθεί, με το τυπογραφείο που είναι στην μέση υπάρχει μεγάλη απόκλιση!
Ίσως από βδομάδα να βγει στον αέρα.
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Episkepths έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 7:58 pm

Δεν μπορώ να ξέρω με ακρίβεια πότε θα εκδοθεί, με το τυπογραφείο που είναι στην μέση υπάρχει μεγάλη απόκλιση!
https://www.policenet.gr/article/erhont ... -enstoloys
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Episkepths έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 7:58 pm

Ευχαριστώ όμως!
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Το αρθρο αναφερεται στο 2025 παντως... Αναμενουμε...
The only easy day was yesterday.
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

GreekGod έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 8:10 pm Το αρθρο αναφερεται στο 2025 παντως... Αναμενουμε...
Μπορεί να εννοεί για την πρόσληψη που θα γίνει το 2025… κ αναγράφει τις επόμενες μέρες τώρα…
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

maritinaliarou1 έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 8:14 pm
GreekGod έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 8:10 pm Το αρθρο αναφερεται στο 2025 παντως... Αναμενουμε...
Μπορεί να εννοεί για την πρόσληψη που θα γίνει το 2025… κ αναγράφει τις επόμενες μέρες τώρα…
Και γω αυτο πιστευω. Αν και για το 25 λεγανε οτι θα παρει 2000 ατομα, οποτε το μονο που μενει ειναι να δουμε τι θα γινει τις επομενες μερες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες