Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Και εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος αλλά κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα την βγάλουν τον Νοέμβριο όπως είπανε.
Καλησπέρα σας.
Υπάρχει περίπτωση, απο την στιγμή που δεν έχουν βγάλει έως τώρα την προκήρυξη, να πάρουν άτομα από τους ήδη υπάρχοντες πίνακες των επιλαχόντων ;
Ευχαριστώ!
Υπάρχει περίπτωση, απο την στιγμή που δεν έχουν βγάλει έως τώρα την προκήρυξη, να πάρουν άτομα από τους ήδη υπάρχοντες πίνακες των επιλαχόντων ;
Ευχαριστώ!
Τι λες ρε φιλε, δεν ειναι προκυρηξη ειδικων φρουρων για να γινει αυτο. Μη γραφετε βλακειες, απλα καντε υπομονη και προπονηση και ολα θα γινουν οπως και οποτε πρεπει. Εντελως φιλικα ολα αυτα που γραφω.
Επισης αυτο που ξεχασα να γραψω και αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι οτι φετος δεν αργει μονο η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα ειναι γενικο το κακο και οχι δεν πιστευω οτι αργει για το λογο οτι ψαχνουν λυση στο συνταξιοδοτικο οποτε χαλαρωστε λιγο. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
Όλοι εσείς που θέλετε να μπείτε σκεφτείτε το σοβαρά, είναι κρίμα να έχουμε τόσες παραιτήσεις κάθε χρόνο από άτομα που έχουν ορκιστεί... Σκεφτείτε τις μεταθέσεις, τον μισθό, τα έξοδα κλπ ... Προσωπικά δεν αξίζει να μπει κάποιος αν δεν έχει μόνιμη κατοικία στον τόπο που θα υπηρετήσει, τα λεφτά είναι λίγα. Στις μέρες μας δεν αρκεί απλά να σου αρέσει μια δουλειά πρέπει κάπως να σου γεμίσει και το στομάχι
Και γω φίλε... Πέρυσι που σε κόψανε εσένα... Εμένα στο μίλι...Giorgosthe έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 5:56 pm Επισης αυτο που ξεχασα να γραψω και αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι οτι φετος δεν αργει μονο η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα ειναι γενικο το κακο και οχι δεν πιστευω οτι αργει για το λογο οτι ψαχνουν λυση στο συνταξιοδοτικο οποτε χαλαρωστε λιγο. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Αν επιτρεπεται για ποσο σε εκοψαν; Ηταν καθολου ελαστικοι η οχι;Takis12 έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 11:59 pmΚαι γω φίλε... Πέρυσι που σε κόψανε εσένα... Εμένα στο μίλι...Giorgosthe έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 5:56 pm Επισης αυτο που ξεχασα να γραψω και αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι οτι φετος δεν αργει μονο η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα ειναι γενικο το κακο και οχι δεν πιστευω οτι αργει για το λογο οτι ψαχνουν λυση στο συνταξιοδοτικο οποτε χαλαρωστε λιγο. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
The only easy day was yesterday.
Takis12 έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 11:59 pmΚαι γω φίλε... Πέρυσι που σε κόψανε εσένα... Εμένα στο μίλι...Giorgosthe έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 5:56 pm Επισης αυτο που ξεχασα να γραψω και αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι οτι φετος δεν αργει μονο η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα ειναι γενικο το κακο και οχι δεν πιστευω οτι αργει για το λογο οτι ψαχνουν λυση στο συνταξιοδοτικο οποτε χαλαρωστε λιγο. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
Δεν με κοψανε στα αθληματα, δεν με ειχαν καλεσει για πκε περσυ αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν απο δικια μου χαζομαρα λογω ειδικοτητας (ειχα 448 μορια και ειχα δηλωσει εφοδιασμου μεταφορων οδηγος οχηματων) αλλα φετος ειμαι πολυ πιο προετοιμασμενος και στα αθληματα αλλα θα διαλεξω και καλυτερη ειδκοτητα.
GreekGod έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 12:00 amΑν επιτρεπεται για ποσο σε εκοψαν; Ηταν καθολου ελαστικοι η οχι;Takis12 έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 11:59 pmΚαι γω φίλε... Πέρυσι που σε κόψανε εσένα... Εμένα στο μίλι...Giorgosthe έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 5:56 pm Επισης αυτο που ξεχασα να γραψω και αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι οτι φετος δεν αργει μονο η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα ειναι γενικο το κακο και οχι δεν πιστευω οτι αργει για το λογο οτι ψαχνουν λυση στο συνταξιοδοτικο οποτε χαλαρωστε λιγο. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
Οντως για ποσο σε εκοψαν για ενα λεπτο η δευτερολεπτο π. Χ;
Όσον αφορά στα αθλήματα, οι περισσότεροι κόβονται στο μίλι, και μετά στις έλξεις. Οι γυναίκες δυσκολεύονται και στα δύο. Πάντως, πρέπει να δείξετε ότι προσπαθείτε και δεν εγκαταλείπετε.
Styga
Καλημέρα. Μήπως υπάρχει κάποιος πού να έχει άνθρωπο μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ρωτήσει αν ξέρουν πότε θα βγεί να μην είμαστε μέσα στο άγχος και στην αγωνία?
Οι δικές μου πληροφορίες πάντως λένε ότι βγαίνει το 2025. Υπάρχει άτομο στο ΓΕΣ που σχετίζεται με τις επιτροπές επιλογής των ΕΠΟΠ. Πρόκειται για σοβαρό άτομο. Ελπίζω να βγει λάθος διότι εμένα είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Πέρυσι δεν πέρασα.
Εγώ νομίζω πρεπει να περιμένουμε ακόμα δε τελείωσε ο Νοέμβριος. Πορει στις 20 να βγει μπορεί και αυτήν την την εβδομάδα. Αφού έχουν κάνει προϋπολογισμό για 24-25 επίσης έχουν βγει τα ΦΕΚ για το 24, θα εκδοθει… τώρα μέχρι την παρασκευή θελανε τα ονόματα απολύσεων, μπορεί πρώτα να ασχοληθούν με αυτό γτ έπεσε και ΣΚ και μετά να δουν τον αριθμό. Μπορεί κ 30 να τη βγάλουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες