Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και εγώ δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος αλλά κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα την βγάλουν τον Νοέμβριο όπως είπανε.
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Καλησπέρα σας.
Υπάρχει περίπτωση, απο την στιγμή που δεν έχουν βγάλει έως τώρα την προκήρυξη, να πάρουν άτομα από τους ήδη υπάρχοντες πίνακες των επιλαχόντων ;
Ευχαριστώ!
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Episkepths έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 5:49 pm Καλησπέρα σας.
Υπάρχει περίπτωση, απο την στιγμή που δεν έχουν βγάλει έως τώρα την προκήρυξη, να πάρουν άτομα από τους ήδη υπάρχοντες πίνακες των επιλαχόντων ;
Ευχαριστώ!
Τι λες ρε φιλε, δεν ειναι προκυρηξη ειδικων φρουρων για να γινει αυτο. Μη γραφετε βλακειες, απλα καντε υπομονη και προπονηση και ολα θα γινουν οπως και οποτε πρεπει. Εντελως φιλικα ολα αυτα που γραφω.
Giorgosthe

Επισης αυτο που ξεχασα να γραψω και αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι οτι φετος δεν αργει μονο η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα ειναι γενικο το κακο και οχι δεν πιστευω οτι αργει για το λογο οτι ψαχνουν λυση στο συνταξιοδοτικο οποτε χαλαρωστε λιγο. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Όλοι εσείς που θέλετε να μπείτε σκεφτείτε το σοβαρά, είναι κρίμα να έχουμε τόσες παραιτήσεις κάθε χρόνο από άτομα που έχουν ορκιστεί... Σκεφτείτε τις μεταθέσεις, τον μισθό, τα έξοδα κλπ ... Προσωπικά δεν αξίζει να μπει κάποιος αν δεν έχει μόνιμη κατοικία στον τόπο που θα υπηρετήσει, τα λεφτά είναι λίγα. Στις μέρες μας δεν αρκεί απλά να σου αρέσει μια δουλειά πρέπει κάπως να σου γεμίσει και το στομάχι
Ameitina3738

Δημοσίευση από Ameitina3738 »

Μακάρι αυτήν την εβδομάδα να έχουμε νέα.
Takis12

Δημοσίευση από Takis12 »

Giorgosthe έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 5:56 pm Επισης αυτο που ξεχασα να γραψω και αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι οτι φετος δεν αργει μονο η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα ειναι γενικο το κακο και οχι δεν πιστευω οτι αργει για το λογο οτι ψαχνουν λυση στο συνταξιοδοτικο οποτε χαλαρωστε λιγο. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
Και γω φίλε... Πέρυσι που σε κόψανε εσένα... Εμένα στο μίλι...
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Takis12 έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 11:59 pm
Giorgosthe έγραψε: Κυρ Νοέμ 10, 2024 5:56 pm Επισης αυτο που ξεχασα να γραψω και αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι οτι φετος δεν αργει μονο η συγκεκριμενη προκηρυξη αλλα ειναι γενικο το κακο και οχι δεν πιστευω οτι αργει για το λογο οτι ψαχνουν λυση στο συνταξιοδοτικο οποτε χαλαρωστε λιγο. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.
Αν επιτρεπεται για ποσο σε εκοψαν; Ηταν καθολου ελαστικοι η οχι;
The only easy day was yesterday.
Giorgosthe

Δεν με κοψανε στα αθληματα, δεν με ειχαν καλεσει για πκε περσυ αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν απο δικια μου χαζομαρα λογω ειδικοτητας (ειχα 448 μορια και ειχα δηλωσει εφοδιασμου μεταφορων οδηγος οχηματων) αλλα φετος ειμαι πολυ πιο προετοιμασμενος και στα αθληματα αλλα θα διαλεξω και καλυτερη ειδκοτητα.
Giorgosthe

GreekGod έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 12:00 am
Αν επιτρεπεται για ποσο σε εκοψαν; Ηταν καθολου ελαστικοι η οχι;

Οντως για ποσο σε εκοψαν για ενα λεπτο η δευτερολεπτο π. Χ;
Επισκέπτης

Με τα κάλαντα βλέπω να βγαίνει
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Όσον αφορά στα αθλήματα, οι περισσότεροι κόβονται στο μίλι, και μετά στις έλξεις. Οι γυναίκες δυσκολεύονται και στα δύο. Πάντως, πρέπει να δείξετε ότι προσπαθείτε και δεν εγκαταλείπετε.
Styga
Επισκέπτης

Καλημέρα. Μήπως υπάρχει κάποιος πού να έχει άνθρωπο μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ρωτήσει αν ξέρουν πότε θα βγεί να μην είμαστε μέσα στο άγχος και στην αγωνία?
Επισκέπτης

Οι δικές μου πληροφορίες πάντως λένε ότι βγαίνει το 2025. Υπάρχει άτομο στο ΓΕΣ που σχετίζεται με τις επιτροπές επιλογής των ΕΠΟΠ. Πρόκειται για σοβαρό άτομο. Ελπίζω να βγει λάθος διότι εμένα είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Πέρυσι δεν πέρασα.
DimitrisKo

Δημοσίευση από DimitrisKo »

Εγώ νομίζω πρεπει να περιμένουμε ακόμα δε τελείωσε ο Νοέμβριος. Πορει στις 20 να βγει μπορεί και αυτήν την την εβδομάδα. Αφού έχουν κάνει προϋπολογισμό για 24-25 επίσης έχουν βγει τα ΦΕΚ για το 24, θα εκδοθει… τώρα μέχρι την παρασκευή θελανε τα ονόματα απολύσεων, μπορεί πρώτα να ασχοληθούν με αυτό γτ έπεσε και ΣΚ και μετά να δουν τον αριθμό. Μπορεί κ 30 να τη βγάλουν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες