Υπάρχουν πίνακες με 0 εμπειρία και πίνακες με εμπειρία. Μπορεί να εισαι και στους 2
Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
φιλε μου μπαινω στους πινακες β επικουρικου με εμπειρια και πουθενα δεν βλεπω ουτε τους μηνες εμπειριας ουτε τον βαθμο εμπειριας. Παρα μονο τα μορια απο το απολυτηριο ! Στα υπολοιπα με εχει 0
Τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι αν η προϋπηρεσία σου δεν έχει να κάνει με φύλαξη τοτε δν πιάνεται. Εμενα ειχε πιαστεί κανονικά...
Εντάξει για γέλια τώρα θυμήθηκε την προϋπηρεσία που δεν του μέτρησαν, άργησε 5-6 χρονακια.
Αν όντως δεν είναι τρολλ τέτοιοι τύποι έχουν όντως πρόβλημα.
Αν όντως δεν είναι τρολλ τέτοιοι τύποι έχουν όντως πρόβλημα.
Τι ένσταση να κάνεις σε μια προκήρυξη που έχει ολοκληρωθεί ρε άνθρωπε;Episkeptis έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 12:24 pm Εμένα πάντως παιδιά δεν μου μέτρησαν τα μόρια από εμπειρία. Εννοείτε πως θα κάνω ένσταση και θα τρέξω γι'αυτό ένταξη βγάζει μάτια. Δεν ήμαστε τελείως ανίδεοι με την προκήρυξη Παρ όλου που ήμαστε του 23. Προσωπικά την έχω ψάξει πάρα πολύ εδώ και 11 μήνες. Δεν ξέρω αν μπορεί να βάλει άτομα στους προσωρινούς διοριστεους χωρίς να περάσουν από αθλήματα-ψυχοτενικα.
Ούτε προσφυγή σε δικαστήριο δεν μπορείς να κάνεις μετα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μου αρέσει που το έχεις ψάξει κιόλας και δεν θεωρείς τον εαυτό σου ανίδεο.
Αν έβαλες μόρια άσχετα χωρίς συνάφεια πως να σου τα μετρήσουν;
Για σκεφτείτε λίγο μερικοί πρώτου γράψετε την κοτσάνα σας.
Σε τι πράγμα είχες εμπειρία 5 χρόνια ρε αδερφέ και δεν σου τν μέτρησαν; Θα πλουτίσουν οι δικηγόροι παλι
Λοιπών αδερφέ πρώτο τα μόρια είναι μια χαρά μετρημένα στον ΑΣΕΠ μου τα έβγαζε μέχρι χθες ακόμη και σήμερα. Στις τελευταίες 50 θέσεις άλλαξαν δεν έχει εμπειρία. Εσυ που γνωρίζεις δεν μετράνε από δόκιμος και ειδικές δυνάμεις τώρα; Γιατί τα πέταξαν έξω. Δευτερων πίστεψε πως δεν είμαι καθόλου ανίδεος και ο καθένας εδώ μέσα έχει μια ταυτότητα δεν είναι λόγος να μιλάς έτσι. Εμεις οι δύο μια μέρα θα συναντηθούμε από κοντά για να δεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος είτε το θες είτε όχι. Κανεις δεν θέλει εδώ μέσα να πάρει την θέση κάποιου άλλου ψάχνουμε να βρούμε το δίκαιο. Αν έχει γίνει κάποιο λάθος θα λυθεί μόνο πρόσεξε μην δεν δεις το δικό σου όνομα στα οριστικά. Σ ευχαριστώPsyxiatreio έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 4:05 pmΤι ένσταση να κάνεις σε μια προκήρυξη που έχει ολοκληρωθεί ρε άνθρωπε;Episkeptis έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 12:24 pm Εμένα πάντως παιδιά δεν μου μέτρησαν τα μόρια από εμπειρία. Εννοείτε πως θα κάνω ένσταση και θα τρέξω γι'αυτό ένταξη βγάζει μάτια. Δεν ήμαστε τελείως ανίδεοι με την προκήρυξη Παρ όλου που ήμαστε του 23. Προσωπικά την έχω ψάξει πάρα πολύ εδώ και 11 μήνες. Δεν ξέρω αν μπορεί να βάλει άτομα στους προσωρινούς διοριστεους χωρίς να περάσουν από αθλήματα-ψυχοτενικα.
Ούτε προσφυγή σε δικαστήριο δεν μπορείς να κάνεις μετα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Για σκεφτείτε λίγο μερικοί πρώτου γράψετε την κοτσάνα σας.
Psyxiatreio έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 4:05 pmΤι ένσταση να κάνεις σε μια προκήρυξη που έχει ολοκληρωθεί ρε άνθρωπε;Episkeptis έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 12:24 pm Εμένα πάντως παιδιά δεν μου μέτρησαν τα μόρια από εμπειρία. Εννοείτε πως θα κάνω ένσταση και θα τρέξω γι'αυτό ένταξη βγάζει μάτια. Δεν ήμαστε τελείως ανίδεοι με την προκήρυξη Παρ όλου που ήμαστε του 23. Προσωπικά την έχω ψάξει πάρα πολύ εδώ και 11 μήνες. Δεν ξέρω αν μπορεί να βάλει άτομα στους προσωρινούς διοριστεους χωρίς να περάσουν από αθλήματα-ψυχοτενικα.
Για σκεφτείτε λίγο μερικοί πρώτου γράψετε την
Να σε ρωτησω κατι αφου δεν μπορεις να κανεις τπτ, γιατι εβγαλαν προσωρινα αποτελεσματα και σου δινουν το δικαιωμα για ενσταση; Γιατι εμαθα οτι ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντησουν στην καθε ενσταση ξεχωριστα κ στην ουσια πςγωνει η διαδικασια ή πηγαινει παρα πισω. Και επισης ο τρόπος σου δειχνει οτι <έχεις την μύγα>
Ρε παιδιά σήμερα έχω ακούσει τα απίστευτα πράγματα από παιδιά γι αυτήν τν προκήρυξη. Δικαιωμα σας να κάνετε όσες ενστάσεις θέλετε αλλά δεν μπορείτε εσείς να αλλάξετε το τρόπο που δουλεύει και βγάζει
. Τα αποτέλεσματα το ΑΣΕΠ. Αν κάνετε όλα αυτά που λέτε και δικαιωθείτε θα βγάλετε το ΑΣΕΠ άχρηστο και όλα τα αποτέλεσματα που βγάζουν για προκήρυξεις θα είναι ακυρα
. Τα αποτέλεσματα το ΑΣΕΠ. Αν κάνετε όλα αυτά που λέτε και δικαιωθείτε θα βγάλετε το ΑΣΕΠ άχρηστο και όλα τα αποτέλεσματα που βγάζουν για προκήρυξεις θα είναι ακυρα
Ανεκαθεν στον ΑΣΕΠ γινοταν ενστασεις στα προσωρινα και αλλαζαν τα αποτελεσματα σε πολλες προκυρηξεις.Zxd έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 8:05 pm Ρε παιδιά σήμερα έχω ακούσει τα απίστευτα πράγματα από παιδιά γι αυτήν τν προκήρυξη. Δικαιωμα σας να κάνετε όσες ενστάσεις θέλετε αλλά δεν μπορείτε εσείς να αλλάξετε το τρόπο που δουλεύει και βγάζει
Εννοείται ότι γινόταν και θα γίνονται ενστάσεις στο ΑΣΕΠ, αρκεί να υπάρχει πραγματικός λόγος για να γίνει. Αν γίνεται για το λόγο ότι δεν μας άρεσαν τα αποτέλεσματα και πρέπει το ΑΣΕΠ να βγάζει τα αποτέλεσματα με το δικό μας τρόπο τότε οι ενστάσεις θα πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων
Αν θες βέβαια μας αναφέρεις παραδείγματα ενστάσεων που άλλαξαν τις προκηρύξεις όπως λες
Παιδια δεν χρεαζεται να ερχομαστε σε αντιπαραθεση εδω μεσα. Αποψη μου είναι ότι ειδικά σε αυτήν την προκύρηξη που έχει παάει οπως έχει πάει απο την αρχή της στραβά υπάρχουν πιθανότητες να έχει γίνει λάθος είτε εσκεμένα είτε άθελα τους. Πάρτε παράδειγμα την δικαστική αστυνόμια οι πίνακες αλλαξαν πόσες φόρες. Επίσης εδώ υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα όπως τα παιδία που δεν έχουν περάσει τις αθλητικές δοκιμασίες και είναι στον πίνακα. Και κάτι ακόμα έχω προσωπικο παραδειγμα στον φιλικο μου κυκλο ο οποιος δικαιωθηκε μςζι με αλλα 20 ατομα μετα απο ενστασεις σε προκυρηξη του ΑΣΕΠ μετα απο κανα 6 με 8 μήνες. Για αυτο τα παιδια που βλεπουν κατι ας κανουν τα προβλεπομενα ετσι πρεπει και καλα κανουν δεν θα μας ρωτησουν κιολας.
Οχι οι προκυρηξεις. Οι προσωρινοι πινακες με τους οριστικους αυτο εννοω. Αυτο γινεται με τις ενστασεις και στην συνεχεια με τον ελεγχο απο μερος τους. Οχι να αλλαξει ολη η προκυρηξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες