Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα συνάδελφε με τη σημερινή ημέρα αν όλα είναι ορθά με τους διοριστεους κλείνει η πολύπαθη προκήρυξη της 6κ 2018
Επισκέπτης

Παιδια με μια εποικινωνια που εχω με καποια ατομα και εχωντας μελετησει καλα την προκυρηξη βλεπουμε πως υπαρχουν τρανταχτα λαθη. Μορια εμπειριας που δεν εχουν μετρηθει, ατομα που εχουν παρει θεσεις με λιγοτερα μορια απο ατομα που θα επρεπε να ειναι σε αυτες τις θεσεις κτλ. Θα γινουν ενστασεις και καλο θα ειναι να γινουν περισσοτερες. Εννοειτε συγχαρητηρια στα παιδια που ειδαν το ονομα τους δεν θελουμε να αδικισουμε κανεναν οπως και δεν θελουμε να αδικηθουμε. Οποιος θελει μπορει να ζητησει email για να ερθουμε σε επικοινωνια.
MARIOS24

Δημοσίευση από MARIOS24 »

Εγώ θα ήθελα το Μάιλ σου φιλε
Επισκέπτης

MARIOS24 έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2024 9:26 pm Εγώ θα ήθελα το Μάιλ σου φιλε
Tzesss@gmail.com
Επισκέπτης

Ορθώς να πράξετε και να κάνετε ενστάσεις. Απλα να έχετε κατά νου ότι άτομα με 750 μορια ενδέχεται να πάρουν ειδική θέση λογω πολυτεκνιας ή άλλων ειδικών προσόντων. Κατά τα άλλα είναι πολλα τα χρόνια της προκήρυξης και καλο θα είναι να προσέχετε να νώτα σας. Οποτε ας υπάρχει έστω και μια ένσταση ενδεχομένως (αν εχουν γίνει λαθη) θα οφεληθουν και άλλοι και οχι μονο αυτος που κάνει την ένσταση...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2024 9:02 pm Καλησπέρα συνάδελφε με τη σημερινή ημέρα αν όλα είναι ορθά με τους διοριστεους κλείνει η πολύπαθη προκήρυξη της 6κ 2018
Ναι μόνο που δν ξςρω πόσοι τ προσέξατε αλλα στα προσωρινα υπάρχουν 4-5 ατομα που δν εχουν περάσει ψυχοτεχνικα και αθληματα... Αυτοί ποτε θα περασουν; Τι έχουν φτιάξει παλι; Το 2025 θα έχει 4η φουρνιά επιλαχοντων για αθληματα; Πάνε καλα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2024 10:05 pm Ορθώς να πράξετε και να κάνετε ενστάσεις. Απλα να έχετε κατά νου ότι άτομα με 750 μορια ενδέχεται να πάρουν ειδική θέση λογω πολυτεκνιας ή άλλων ειδικών προσόντων. Κατά τα άλλα είναι πολλα τα χρόνια της προκήρυξης και καλο θα είναι να προσέχετε να νώτα σας. Οποτε ας υπάρχει έστω και μια ένσταση ενδεχομένως (αν εχουν γίνει λαθη) θα οφεληθουν και άλλοι και οχι μονο αυτος που κάνει την ένσταση...

Τι εννοει θα οφεληθουν και αλλοι; Οι πολυτεκνιες ηταν συγγεκριμενες θεσεις. Θα πρεπει να ειναι ολα δικαια για συτο καλο ειναι να γινουν ενστασεις οσες περισσοτερες τοσο το καλυτερο . Εχουν γινει περιεργα πεαγματα.
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2024 9:13 pm Παιδια με μια εποικινωνια που εχω με καποια ατομα και εχωντας μελετησει καλα την προκυρηξη βλεπουμε πως υπαρχουν τρανταχτα λαθη. Μορια εμπειριας που δεν εχουν μετρηθει, ατομα που εχουν παρει θεσεις με λιγοτερα μορια απο ατομα που θα επρεπε να ειναι σε αυτες τις θεσεις κτλ. Θα γινουν ενστασεις και καλο θα ειναι να γινουν περισσοτερες. Εννοειτε συγχαρητηρια στα παιδια που ειδαν το ονομα τους δεν θελουμε να αδικισουμε κανεναν οπως και δεν θελουμε να αδικηθουμε. Οποιος θελει μπορει να ζητησει email για να ερθουμε σε επικοινωνια.
Όλα τα μόρια έχουν μετρηθεί σωστά, εκεί που έπρεπε να γίνουν διορθώσεις οι ενδιαφερόμενοι είχαν ενημερωθεί από τον ΑΣΕΠ μέσω email.

Ξαφνικά μετά από 6 χρόνια σας αδίκησαν;

Μια χαρά ήσυχο και ήρεμο ήτανε πάντοτε αυτό το νήμα, βρεθήκατε τώρα από το πουθενά μερικοί που δεν ξέρετε καν πως έχει εξελιχθεί η προκήρυξη και βλέπετε ονόματα που δεν σας λένε κάτι και νομίζετε ότι μπήκαν από την πίσω πόρτα.

Υπάρχουν παιδιά από το 2021, αν εσείς ξυπνήσατε το 2023 δεν σας φταίει κανείς και ούτε οφείλει να σας ενημερώσει.

Τραβάτε σε δικηγόρους να σας φάνε τα λεφτά.
Επισκέπτης

Psyxiatreio έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2024 4:42 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2024 9:13 pm Παιδια με μια εποικινωνια που εχω με καποια ατομα και εχωντας μελετησει καλα την προκυρηξη βλεπουμε πως υπαρχουν τρανταχτα λαθη. Μορια εμπειριας που δεν εχουν μετρηθει, ατομα που εχουν παρει θεσεις με λιγοτερα μορια απο ατομα που θα επρεπε να ειναι σε αυτες τις θεσεις κτλ. Θα γινουν ενστασεις και καλο θα ειναι να γινουν περισσοτερες. Εννοειτε συγχαρητηρια στα παιδια που ειδαν το ονομα τους δεν θελουμε να αδικισουμε κανεναν οπως και δεν θελουμε να αδικηθουμε. Οποιος θελει μπορει να ζητησει email για να ερθουμε σε επικοινωνια.
Όλα τα μόρια έχουν μετρηθεί σωστά, εκεί που έπρεπε να γίνουν διορθώσεις οι ενδιαφερόμενοι είχαν ενημερωθεί από τον ΑΣΕΠ μέσω email.

Ξαφνικά μετά από 6 χρόνια σας αδίκησαν;

Μια χαρά ήσυχο και ήρεμο ήτανε πάντοτε αυτό το νήμα, βρεθήκατε τώρα από το πουθενά μερικοί που δεν ξέρετε καν πως έχει εξελιχθεί η προκήρυξη και βλέπετε ονόματα που δεν σας λένε κάτι και νομίζετε ότι μπήκαν από την πίσω πόρτα.

Υπάρχουν παιδιά από το 2021, αν εσείς ξυπνήσατε το 2023 δεν σας φταίει κανείς και ούτε οφείλει να σας ενημερώσει.

Τραβάτε σε δικηγόρους να σας φάνε τα λεφτά.
Φίλε μου το πηρες προσωπικα κ δεν ξερω γιατι. Αν ειναι ολα σωστά τα δικά τους λεφτά θα χάσουν. Ο καθενας μπορεί να κάνει αυτο που ο ΑΣΕΠ του δίνει το δικαίωμα να κάνει. Και είναι πολλά παιδια που ξέρουν κ την προκύρηξη κ τι τους γίνεται.
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Αυτό που λέτε ότι μπήκαν άτομα με λιγότερα μόρια μπορεί να συμβεί και δεν είναι παράνομο. Αν κάποιος ανήκει σε ειδική κατηγορία και η κατανομή θέσεων έχει ειδική κατηγορία εννοείται ότι θα μπει αυτός που ανήκει στην ειδική κατηγορία και ας έχει λιγότερα μόρια από κάποιον άλλο. Επειδη παρακολουθώ τν προκήρυξη και τους πίνακες πάρα πολλά χρόνια όλα έχουν γίνει όπως πρέπει. Τωρα βέβαια ο καθένας έχει τν άποψη του. Προσοχη όμως παιδιά γιατί υπάρχουν δικηγόροι κοράκια που εκμεταλλεύονται τον πόνο μας και στο τέλος μας έχουν φάει ένα σκασμό λεφτά και δεν γίνεται τίποτα
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Καλημερα σε ολους. Παιδια πως μπορουμε να δουμε την αιτηση που ειχαμε κανει το 2018;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Εμένα πάντως παιδιά δεν μου μέτρησαν τα μόρια από εμπειρία. Εννοείτε πως θα κάνω ένσταση και θα τρέξω γι'αυτό ένταξη βγάζει μάτια. Δεν ήμαστε τελείως ανίδεοι με την προκήρυξη Παρ όλου που ήμαστε του 23. Προσωπικά την έχω ψάξει πάρα πολύ εδώ και 11 μήνες. Δεν ξέρω αν μπορεί να βάλει άτομα στους προσωρινούς διοριστεους χωρίς να περάσουν από αθλήματα-ψυχοτενικα.
Luis

Δημοσίευση από Luis »

Οσον αφορα τις αναπληρωσεις του Σεπτεμβριου τα μορια αυτων που προσληφθηκαν που μπορουμε να τα δουμε;
sssss

Δημοσίευση από sssss »

Καλησπερα και απο μενα ! και εγω ειχα κανει χαρτια με εμπειρια 5 χρονων και μου εχουν 0 στην εμπειρια !
sssss

Δημοσίευση από sssss »

Καλησπερα και απο μενα ! Και εγω ειχα κανει χαρτια με εμπειρια 5 χρονων και μου εχουν 0 στην εμπειρια !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες