Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Kws »

Εγώ πιστεύω αν δεν αναπληρώσει (37 θέσεις) αυτούς που δεν θα δεχτούν τον διορισμό μην περιμένεις τις 50.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα συνάδελφοι, είμαι στο πίνακα διοριστεων που ζητήθηκε να στείλουμε δικαιολογητικά το Σεπτέμβριο, γνωρίζει κανείς πόσο καιρό διαρκεί το διάστημα αυτό μέχρι το email 14 ημερών για διορισμό; Περιμένω απάντηση από κάποιο συνάδελφο του Ιουνιου
GiannisKal

Δημοσίευση από GiannisKal »

Όταν μας ήρθε το email για να στείλουμε δικαιολογητικά, μας έλεγε να τα στείλουμε εντός ενός χρονικού διαστήματος ώστε να προχωρήσει ο διορισμός. Τώρα, αν είσαι σωφρονιστικος μετά από 2-3 μήνες θα βγει το φεκ διορισμου σου καθ θα σε καλέσουν για ορκωμοσια, αν είσαι όμως εξωτερικός θα πρέπει να περιμένεις μαζί μας ώστε να γίνει η σχολή αρχές του χρόνου και μετά πας στην υπηρεσία!
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Καμία πληροφορία κανείς παιδιά άκουσε κάτι;
Επισκέπτης

Βγήκανε οι 50 προσωρινά διοριστεοι αν κάποιος δεν το έχει μάθει!
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Kws »

Οι 50 βγήκαν αλλά όλοι αυτοί ποιοι είναι που εμφανίστηκαν. Εχει άτομα που δεν πέρασαν ούτε δοκιμασίες. Τι γίνετε τώρα
Επισκέπτης

Επειδή κ εγω ειμαι μέσα στους 50 τωρα, έδωσα αθλήματα τωρα το '24 πιστεύω ότι είναι επιλαχώντες ακόμα και από το' 21!
Επισκέπτης

Παιδια να ρωτησω κατι. Πως γινεται να παρουν ατομα σε θεσεις με εμπειρια χωρις να εχουν εμπειρια; Μπορει καποιος να μου απαντησει αν ειναι ευκολο. Ευχαριστω.
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Στον ΑΣΕΠ αυτό που μετράει είναι το συνολικό άθροισμα των μορίων. Όταν λέει θέσεις με εμπειρία είναι ότι τα μόρια της εμπειρίας θα προσμετρηθούν στα άλλα μόρια που προέρχονται από απολυτήριο ξένες γλώσσες κτλ. Αλλα στο τέλος μετράει το άθροισμα των μορίων
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Εννοείται ότι υπάρχουν επιλαχοντες απ' το 2021. Και στα αποτέλεσματα του 2021 υπήρχαν στα αποτέλεσματα παλιότεροι επιλαχόντες. Και γω το 2021 πέρασα επιτυχώς όλες τις δοκιμασίες και σήμερα είμαι στους διοριστεους
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Εννοείται ότι υπάρχουν επιλαχοντες απ' το 2021. Και στα αποτέλεσματα του 2021 υπήρχαν στα αποτέλεσματα παλιότεροι επιλαχόντες. Και γω το 2021 πέρασα επιτυχώς όλες τις δοκιμασίες και σήμερα είμαι στους διοριστεους
Επισκέπτης

Zxd έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2024 5:00 pm Στον ΑΣΕΠ αυτό που μετράει είναι το συνολικό άθροισμα των μορίων. Όταν λέει θέσεις με εμπειρία είναι ότι τα μόρια της εμπειρίας θα προσμετρηθούν στα άλλα μόρια που προέρχονται από απολυτήριο ξένες γλώσσες κτλ. Αλλα στο τέλος μετράει το άθροισμα των μορίων
Μια ερωτηση ακομα. Δηλαδη αφου εχω παραμανω μορια επρεπε να ημουν μεσα ;
Αφου τα αλλα δυο ατομα εχουν λιγοτερα μορια απο εμενα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2024 5:17 pm
Zxd έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2024 5:00 pm Στον ΑΣΕΠ αυτό που μετράει είναι το συνολικό άθροισμα των μορίων. Όταν λέει θέσεις με εμπειρία είναι ότι τα μόρια της εμπειρίας θα προσμετρηθούν στα άλλα μόρια που προέρχονται από απολυτήριο ξένες γλώσσες κτλ. Αλλα στο τέλος μετράει το άθροισμα των μορίων

Μια ερωτηση ακομα. Δηλαδη αφου εχω περισσοτερα μορια επρεπε να ημουν μεσα ;
Αφου τα αλλα δυο ατομα εχουν λιγοτερα μορια απο εμενα;
Επισκέπτης

Είναι νωρίς να συζητήσουμε για αμοιβαίες μεταθέσεις; Είναι κάποιο φόρουμ γνωριζει κάνεις; Συγνώμη για το θέμα ξέρω δεν είναι για αυτή τη σελίδα!
Ksk

Δημοσίευση από Ksk »

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εάν φυσικά γνωρίζει κάποιος! Δηλ όσοι δώσαμε φέτος αθλήματα και ψυχοτεχνικα υπάρχει περίπτωση να μας καλέσουν πχ από το νέο έτος ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες