Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Εγώ πιστεύω αν δεν αναπληρώσει (37 θέσεις) αυτούς που δεν θα δεχτούν τον διορισμό μην περιμένεις τις 50.
Καλησπέρα συνάδελφοι, είμαι στο πίνακα διοριστεων που ζητήθηκε να στείλουμε δικαιολογητικά το Σεπτέμβριο, γνωρίζει κανείς πόσο καιρό διαρκεί το διάστημα αυτό μέχρι το email 14 ημερών για διορισμό; Περιμένω απάντηση από κάποιο συνάδελφο του Ιουνιου
Όταν μας ήρθε το email για να στείλουμε δικαιολογητικά, μας έλεγε να τα στείλουμε εντός ενός χρονικού διαστήματος ώστε να προχωρήσει ο διορισμός. Τώρα, αν είσαι σωφρονιστικος μετά από 2-3 μήνες θα βγει το φεκ διορισμου σου καθ θα σε καλέσουν για ορκωμοσια, αν είσαι όμως εξωτερικός θα πρέπει να περιμένεις μαζί μας ώστε να γίνει η σχολή αρχές του χρόνου και μετά πας στην υπηρεσία!
Καμία πληροφορία κανείς παιδιά άκουσε κάτι;
Βγήκανε οι 50 προσωρινά διοριστεοι αν κάποιος δεν το έχει μάθει!
Οι 50 βγήκαν αλλά όλοι αυτοί ποιοι είναι που εμφανίστηκαν. Εχει άτομα που δεν πέρασαν ούτε δοκιμασίες. Τι γίνετε τώρα
Επειδή κ εγω ειμαι μέσα στους 50 τωρα, έδωσα αθλήματα τωρα το '24 πιστεύω ότι είναι επιλαχώντες ακόμα και από το' 21!
Παιδια να ρωτησω κατι. Πως γινεται να παρουν ατομα σε θεσεις με εμπειρια χωρις να εχουν εμπειρια; Μπορει καποιος να μου απαντησει αν ειναι ευκολο. Ευχαριστω.
Στον ΑΣΕΠ αυτό που μετράει είναι το συνολικό άθροισμα των μορίων. Όταν λέει θέσεις με εμπειρία είναι ότι τα μόρια της εμπειρίας θα προσμετρηθούν στα άλλα μόρια που προέρχονται από απολυτήριο ξένες γλώσσες κτλ. Αλλα στο τέλος μετράει το άθροισμα των μορίων
Εννοείται ότι υπάρχουν επιλαχοντες απ' το 2021. Και στα αποτέλεσματα του 2021 υπήρχαν στα αποτέλεσματα παλιότεροι επιλαχόντες. Και γω το 2021 πέρασα επιτυχώς όλες τις δοκιμασίες και σήμερα είμαι στους διοριστεους
Εννοείται ότι υπάρχουν επιλαχοντες απ' το 2021. Και στα αποτέλεσματα του 2021 υπήρχαν στα αποτέλεσματα παλιότεροι επιλαχόντες. Και γω το 2021 πέρασα επιτυχώς όλες τις δοκιμασίες και σήμερα είμαι στους διοριστεους
Μια ερωτηση ακομα. Δηλαδη αφου εχω παραμανω μορια επρεπε να ημουν μεσα ;
Αφου τα αλλα δυο ατομα εχουν λιγοτερα μορια απο εμενα;
Είναι νωρίς να συζητήσουμε για αμοιβαίες μεταθέσεις; Είναι κάποιο φόρουμ γνωριζει κάνεις; Συγνώμη για το θέμα ξέρω δεν είναι για αυτή τη σελίδα!
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εάν φυσικά γνωρίζει κάποιος! Δηλ όσοι δώσαμε φέτος αθλήματα και ψυχοτεχνικα υπάρχει περίπτωση να μας καλέσουν πχ από το νέο έτος ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 12 επισκέπτες