Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Και εγώ από ΑΕΝ είμαι πλοιάρχων με πολυτεκνία, δίπλωμα Γ κατηγορίας, αγγλικά C2, υπηρεσία ένα χρόνο
Εσεις που στα μορια σας βαζετε και την τριτεκνια, πως στο καλο την υπολογισατε; Στα σαητ γραφουν μονο για πολυτεκνους και για ανδρες που πολεμησαν στην κυπρο ας πουμε.
Δεν έχεις διαβάσει τις προκηρύξεις, η τριτεκνία μοριοδοτείται με 50 μονάδες.
Εάν πιάνεται και η θαλάσσια υπηρεσία τότε εγώ έχω 38 μήνες.Fepfep έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 5:17 pm Και εγώ από ΑΕΝ είμαι πλοιάρχων με πολυτεκνία, δίπλωμα Γ κατηγορίας, αγγλικά C2, υπηρεσία ένα χρόνο
Όχι εννοώ στο στρατό στο πν υπηρέτησα έφεδρος
Δώσε μεγάλη βαρύτητα στα αθλήματα, προπονήσου, ώστε να έχεις εκεί, προβάδισμα!Roulis700 έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 2:13 pm Καλησπέρα, θα δώσω και εγώ φέτος για εποπ στο ΠΝ και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Έίμαι Ι2 (μυωπία) , δεν έχω πτυχίο κι μαζεύω περίπου 392 μόρια από απολυτήριο ΓΕΛ, τριτεκνία και ξένη γλώσσα. Έχω σοβαρές ελπίδες για κάποια ειδικότητα;
Γιατί είδα λέρυσι ράδιοεντοπιστες και σηματορούς με χαμηλά μόρια. Ευχαριστώ.
Styga
Απλά, θα κάνεις αναζήτηση : Προκήρυξη εποπ π. Χ ΠΝ 2023, θα ανοίξεις το αρχείο, και θα μελετήσεις προσεκτικά όλη την προκήρυξη, θα σου λυθούν όσες απορίες έχεις. Όσον αφορά στη μοριοδότηση των τριτέκνων, είναι στο τέλος της κάθε προκήρυξης, στο σημείο που γράφει Κριτήρια Επιλογής. Χωρίς να έχετε μελετήσει,(όχι μια γρήγορη ματιά), την προκήρυξη, δεν θα υποβάλλετε αίτηση και δικαιολογητικά. Τα κριτήρια μοριοδότησης, είναι ίδια κάθε φορά.
Styga
Λέτε να βγει πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου η θα μας πάνε τέλη
Λογικά αρχές αλλά ρε φίλε πως θα προλάβουν να κάνουν την κατάταξη εντός του ***** 24; Θα έπρεπε να βγει μετά την ΔΕΘ τι πάθανε φέτος οι ξεφτίλες?
Αναμένεται νομοσχέδιο το φθινόπωρο, για το συνταξιοδοτικό των ΕΠΟΠ. Ίσως περιμένουν να το βγάλουν και μετά να βάλουν την προκ, μπας και μαζέψουν καθόλου κόσμο.
Μπαααα πιο πιθανό είναι να θέλουν απλά να τα βρουν με το υπουργείο οικονομικών για να πάρουν παραπάνω άτομα για το πολεμικό ναυτικό. Για αυτό άργησε τόσο πολύ φέτος γιατί δεν υπάρχει σάλιο.
Και αυτό παίζει. Να πιέζουν για περισσότερα άτομα, γιατί από αυτούς που θα μπουν, θα φύγει το 30%. Και λίγο λέω. Πάντως κυκλοφορεί, ότι θα φέρουν νομοσχέδιο για το συνταξιοδοτικό. Τώρα αν θα γίνει πριν την προκ, θα δούμε. Σίγουρα δεν υπάρχει σάλιο.
Καλησπέρα έχω κάνει την θητεία μου στης ειδικές δυνάμει και έκανα μειωμένη από 9 σε 8 μήνες ως μονογονεϊκή οικογένεια περνώ κανονικά τα μόρια ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες