Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Fepfep »

Και εγώ από ΑΕΝ είμαι πλοιάρχων με πολυτεκνία, δίπλωμα Γ κατηγορίας, αγγλικά C2, υπηρεσία ένα χρόνο
glx9

Δημοσίευση από glx9 »

Εσεις που στα μορια σας βαζετε και την τριτεκνια, πως στο καλο την υπολογισατε; Στα σαητ γραφουν μονο για πολυτεκνους και για ανδρες που πολεμησαν στην κυπρο ας πουμε.
Roulis700

Δημοσίευση από Roulis700 »

Δεν έχεις διαβάσει τις προκηρύξεις, η τριτεκνία μοριοδοτείται με 50 μονάδες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Fepfep έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 5:17 pm Και εγώ από ΑΕΝ είμαι πλοιάρχων με πολυτεκνία, δίπλωμα Γ κατηγορίας, αγγλικά C2, υπηρεσία ένα χρόνο
Εάν πιάνεται και η θαλάσσια υπηρεσία τότε εγώ έχω 38 μήνες.
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fepfep »

Όχι εννοώ στο στρατό στο πν υπηρέτησα έφεδρος
Anna71

Δημοσίευση από Anna71 »

Fepfep έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 2:31 pm Η μετάφραση από δικηγόρο για τα πτυχία αγγλικών σωστά ;
Ναι
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Roulis700 έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 2:13 pm Καλησπέρα, θα δώσω και εγώ φέτος για εποπ στο ΠΝ και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Έίμαι Ι2 (μυωπία) , δεν έχω πτυχίο κι μαζεύω περίπου 392 μόρια από απολυτήριο ΓΕΛ, τριτεκνία και ξένη γλώσσα. Έχω σοβαρές ελπίδες για κάποια ειδικότητα;
Γιατί είδα λέρυσι ράδιοεντοπιστες και σηματορούς με χαμηλά μόρια. Ευχαριστώ.
Δώσε μεγάλη βαρύτητα στα αθλήματα, προπονήσου, ώστε να έχεις εκεί, προβάδισμα!
Styga
glx9

Δημοσίευση από glx9 »

Roulis700 έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 9:17 pm Δεν έχεις διαβάσει τις προκηρύξεις, η τριτεκνία μοριοδοτείται με 50 μονάδες.
μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα λινκ ωστε να τα δω?
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

glx9 έγραψε: Πέμ Σεπ 12, 2024 11:43 am
Roulis700 έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 9:17 pm Δεν έχεις διαβάσει τις προκηρύξεις, η τριτεκνία μοριοδοτείται με 50 μονάδες.
μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα λινκ ωστε να τα δω;
Απλά, θα κάνεις αναζήτηση : Προκήρυξη εποπ π. Χ ΠΝ 2023, θα ανοίξεις το αρχείο, και θα μελετήσεις προσεκτικά όλη την προκήρυξη, θα σου λυθούν όσες απορίες έχεις. Όσον αφορά στη μοριοδότηση των τριτέκνων, είναι στο τέλος της κάθε προκήρυξης, στο σημείο που γράφει Κριτήρια Επιλογής. Χωρίς να έχετε μελετήσει,(όχι μια γρήγορη ματιά), την προκήρυξη, δεν θα υποβάλλετε αίτηση και δικαιολογητικά. Τα κριτήρια μοριοδότησης, είναι ίδια κάθε φορά.
Styga
Fepfep
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Fepfep »

Λέτε να βγει πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου η θα μας πάνε τέλη
Επισκέπτης

Λογικά αρχές αλλά ρε φίλε πως θα προλάβουν να κάνουν την κατάταξη εντός του ***** 24; Θα έπρεπε να βγει μετά την ΔΕΘ τι πάθανε φέτος οι ξεφτίλες?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από niasimas »

Αναμένεται νομοσχέδιο το φθινόπωρο, για το συνταξιοδοτικό των ΕΠΟΠ. Ίσως περιμένουν να το βγάλουν και μετά να βάλουν την προκ, μπας και μαζέψουν καθόλου κόσμο.
Επισκέπτης

Μπαααα πιο πιθανό είναι να θέλουν απλά να τα βρουν με το υπουργείο οικονομικών για να πάρουν παραπάνω άτομα για το πολεμικό ναυτικό. Για αυτό άργησε τόσο πολύ φέτος γιατί δεν υπάρχει σάλιο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 13, 2024 2:46 am Μπαααα πιο πιθανό είναι να θέλουν απλά να τα βρουν με το υπουργείο οικονομικών για να πάρουν παραπάνω άτομα για το πολεμικό ναυτικό. Για αυτό άργησε τόσο πολύ φέτος γιατί δεν υπάρχει σάλιο.
Και αυτό παίζει. Να πιέζουν για περισσότερα άτομα, γιατί από αυτούς που θα μπουν, θα φύγει το 30%. Και λίγο λέω. Πάντως κυκλοφορεί, ότι θα φέρουν νομοσχέδιο για το συνταξιοδοτικό. Τώρα αν θα γίνει πριν την προκ, θα δούμε. Σίγουρα δεν υπάρχει σάλιο.
Guwrgoskl

Δημοσίευση από Guwrgoskl »

Καλησπέρα έχω κάνει την θητεία μου στης ειδικές δυνάμει και έκανα μειωμένη από 9 σε 8 μήνες ως μονογονεϊκή οικογένεια περνώ κανονικά τα μόρια ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες