Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παίδες, αν κάποιος μάθει κάποια ενημέρωση σχετικά με τις αναπληρωσεις πού είχανε στείλει τον Ιούνιο για διορισμό!
Επισκέπτης

Kws έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 1:15 pm Τι σχέση έχει 9κ για εξωτερικούς; Δεν μπορεί να μην υπάρχουν κενά από 6κ.
Αδερφε όσα κενα ειχε από εξωτερικους τα πέρασε στην 9κ με τη διεύρυνση της προκήρυξης... Η 6κ ειχε 4 κενα που κλήθηκαν τον Ιούνιο σε εξωτερικούς συν αλλα τόσα στη καλυτερη αν το πας αναλογικά... Οποτε αναμένετε πολύ λίγα κενα για εξωτερικους...
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Λέτε να ζούμε κάνα νέο από βδομάδα;
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Zxd έγραψε: Σάβ Σεπ 07, 2024 11:03 pm Λέτε να ζούμε κάνα νέο από βδομάδα;
Όλοι αυτό ελπίζουμε... Δεν έχει κανένας κανέναν γνωστό στον ασεπ μπας και μάθει τίποτα;
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

Παιδια τώρα μίλησα με ΑΣΕΠ και ξανά το ίδιο βιολί δεν γνωρίζουμε κτ και όλες αυτές τις αεροπορικές που λένε. Παρτε οποίοι μπορείτε κάνα τηλέφωνο μπας και τους πιέσουμε λίγο και μάθουμε κτ
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Έχω πάρει αρκετές φορές και τηλέφωνο αλλά και mail έχω στείλει όλες τις φορές η ίδια απάντηση ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και θα ενημερωθούμε από το site όταν είναι. Κάποιοι έχουν πει ότι τους απάντησαν ότι μέσα στον μήνα θα βγουν.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μόλις βγήκε στην διαυγεια αναπληρώσεις της 6κ

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9 ... E%9B%CE%9A
Επισκέπτης

ale3andros12 έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 1:40 pm Μόλις βγήκε στην διαυγεια αναπληρώσεις της 6κ

Οπότε αυτοι που βλεπω σε αυτόν τν πίνακα ειναι απο τα παλιά πριν 3 χρόνια εκτός ίσως ελαχίστων. Οποτε πλέον και επίσημα μένουν οι 50 θεσεις που έχουν ανακοινωθεί συν οι αρνησεις προσληψης από αυτούς... Ήδη ξερω έναν από τον πίνακα που έχει μεταπηδήσει σε άλλη προκηρυξη...
Επισκέπτης

ale3andros12 έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 1:40 pm Μόλις βγήκε στην διαυγεια αναπληρώσεις της 6κ

Άρα οι συνολικές θέσεις για την 6 κ είναι μόνο οι 50; Και για όσους έδιναν το 2024 αθλήματα ψυχοτεχνικα; Και η απορία πάντα μένει κοντα 1000 άτομα κάλεσαν ... Για 5/ θέσεις και ότι προκύψει; Μεγάλη ειρωνεία ρε παιδιά !
Επισκέπτης

Παίδες τι ανακοίνωση είναι αυτή πού έχει βγάλει η διαύγεια!
Μας έχουν κάνει ταναπου!
Εγώ είχα δει μια ανακοίνωση πού είχανε βγάλει τον Ιούνιο και μέσα στα ονόματα διορισμού, ήμουν και εγώ και όπως είναι αυτονόητο, μού είχε σταλθεί ταχυδρομικά το αίτημα διορισμού, το οποίο το δέχτηκα μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα!
Αυτο τώρα τι είναι (διαύγεια)
Καινούργιες θέσεις που χρειάζονται -προέκυψαν?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 3:37 pm Παίδες τι ανακοίνωση είναι αυτή πού έχει βγάλει η διαύγεια!
Μας έχουν κάνει ταναπου!
Εγώ είχα δει μια ανακοίνωση πού είχανε βγάλει τον Ιούνιο και μέσα στα ονόματα διορισμού, ήμουν και εγώ και όπως είναι αυτονόητο, μού είχε σταλθεί ταχυδρομικά το αίτημα διορισμού, το οποίο το δέχτηκα μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα!
Αυτο τώρα τι είναι (διαύγεια)
Καινούργιες θέσεις που χρειάζονται -προέκυψαν;
Αδερφε ειμασταν εμείς οι 36 και ηταν ακομα 37 θεσεις που χρωστούσαν. Έπειτα προέκυψαν και οι άλλες 50 θεσεις. Απλα τα πράγματα... Εγω ειχα ξαναγράψει εδώ μέσα ότι οι θεσεις που απομένουν είναι 87 και δεν με πιστευατε...
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Kws »

Ωραία μια χαρά τα 20 άτομα μέσα στους 37 είναι από το 24 άρα αυξάνουν οι ελπίδες για τους υπόλοιπους
Zxd

Δημοσίευση από Zxd »

EΧουμε καμία πληροφόρηση για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα?
Kws
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Kws »

Μέρα σε μέρα θα τα βγάλουν λογικά. Εδώ πήραν 20 άτομα από το 24 άρα όλα έτοιμα τα έχουν. Λετε να περιμένουν τίποτα να δουν από τους 37 τώρα πόσοι θα δεχτούν διορισμό; Δεν ξέρω τι να πω
Επισκέπτης

Επιτέλους. Καλό διορισμό να έχουμε.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες