Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Παίδες, αν κάποιος μάθει κάποια ενημέρωση σχετικά με τις αναπληρωσεις πού είχανε στείλει τον Ιούνιο για διορισμό!
Αδερφε όσα κενα ειχε από εξωτερικους τα πέρασε στην 9κ με τη διεύρυνση της προκήρυξης... Η 6κ ειχε 4 κενα που κλήθηκαν τον Ιούνιο σε εξωτερικούς συν αλλα τόσα στη καλυτερη αν το πας αναλογικά... Οποτε αναμένετε πολύ λίγα κενα για εξωτερικους...Kws έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 1:15 pm Τι σχέση έχει 9κ για εξωτερικούς; Δεν μπορεί να μην υπάρχουν κενά από 6κ.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 64
Παιδια τώρα μίλησα με ΑΣΕΠ και ξανά το ίδιο βιολί δεν γνωρίζουμε κτ και όλες αυτές τις αεροπορικές που λένε. Παρτε οποίοι μπορείτε κάνα τηλέφωνο μπας και τους πιέσουμε λίγο και μάθουμε κτ
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Έχω πάρει αρκετές φορές και τηλέφωνο αλλά και mail έχω στείλει όλες τις φορές η ίδια απάντηση ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και θα ενημερωθούμε από το site όταν είναι. Κάποιοι έχουν πει ότι τους απάντησαν ότι μέσα στον μήνα θα βγουν.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Μόλις βγήκε στην διαυγεια αναπληρώσεις της 6κ
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9 ... E%9B%CE%9A
Οπότε αυτοι που βλεπω σε αυτόν τν πίνακα ειναι απο τα παλιά πριν 3 χρόνια εκτός ίσως ελαχίστων. Οποτε πλέον και επίσημα μένουν οι 50 θεσεις που έχουν ανακοινωθεί συν οι αρνησεις προσληψης από αυτούς... Ήδη ξερω έναν από τον πίνακα που έχει μεταπηδήσει σε άλλη προκηρυξη...ale3andros12 έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 1:40 pm Μόλις βγήκε στην διαυγεια αναπληρώσεις της 6κ
Άρα οι συνολικές θέσεις για την 6 κ είναι μόνο οι 50; Και για όσους έδιναν το 2024 αθλήματα ψυχοτεχνικα; Και η απορία πάντα μένει κοντα 1000 άτομα κάλεσαν ... Για 5/ θέσεις και ότι προκύψει; Μεγάλη ειρωνεία ρε παιδιά !ale3andros12 έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 1:40 pm Μόλις βγήκε στην διαυγεια αναπληρώσεις της 6κ
Παίδες τι ανακοίνωση είναι αυτή πού έχει βγάλει η διαύγεια!
Μας έχουν κάνει ταναπου!
Εγώ είχα δει μια ανακοίνωση πού είχανε βγάλει τον Ιούνιο και μέσα στα ονόματα διορισμού, ήμουν και εγώ και όπως είναι αυτονόητο, μού είχε σταλθεί ταχυδρομικά το αίτημα διορισμού, το οποίο το δέχτηκα μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα!
Αυτο τώρα τι είναι (διαύγεια)
Καινούργιες θέσεις που χρειάζονται -προέκυψαν?
Μας έχουν κάνει ταναπου!
Εγώ είχα δει μια ανακοίνωση πού είχανε βγάλει τον Ιούνιο και μέσα στα ονόματα διορισμού, ήμουν και εγώ και όπως είναι αυτονόητο, μού είχε σταλθεί ταχυδρομικά το αίτημα διορισμού, το οποίο το δέχτηκα μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα!
Καινούργιες θέσεις που χρειάζονται -προέκυψαν?
Αδερφε ειμασταν εμείς οι 36 και ηταν ακομα 37 θεσεις που χρωστούσαν. Έπειτα προέκυψαν και οι άλλες 50 θεσεις. Απλα τα πράγματα... Εγω ειχα ξαναγράψει εδώ μέσα ότι οι θεσεις που απομένουν είναι 87 και δεν με πιστευατε...Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 09, 2024 3:37 pm Παίδες τι ανακοίνωση είναι αυτή πού έχει βγάλει η διαύγεια!
Μας έχουν κάνει ταναπου!
Καινούργιες θέσεις που χρειάζονται -προέκυψαν;
Ωραία μια χαρά τα 20 άτομα μέσα στους 37 είναι από το 24 άρα αυξάνουν οι ελπίδες για τους υπόλοιπους
EΧουμε καμία πληροφόρηση για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα?
Μέρα σε μέρα θα τα βγάλουν λογικά. Εδώ πήραν 20 άτομα από το 24 άρα όλα έτοιμα τα έχουν. Λετε να περιμένουν τίποτα να δουν από τους 37 τώρα πόσοι θα δεχτούν διορισμό; Δεν ξέρω τι να πω
Επιτέλους. Καλό διορισμό να έχουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες