Αν δεν σου άφησε κουσούρι όχι
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Ρε μάγκες εγώ δεν έχω Πτυχίο αγγλικών γιατί η μάνα μου είναι Σκωτσέζα λέτε να με κόψουν για αυτό ;
Ερωτηση, αν δεν εχεις πτυχιο αγγλικων, καθολου καθολου, σε κοβουν?
Απλά θα δηλώσεις μια ειδικότητα που δεν απαιτεί αγγλικά. Κάποιες ζητάνε υποχρεωτικά αγγλικά κάποιες άλλες όχι. Απλά σε όλες τις ειδικότητες δίνει έξτρα μόρια.
ΗΝ/ΗΛ θελουν και αγγλικα; Στο φεκ δν θυμαμαι αν ζητανε, επισης ειμαι στα 300 μορια
Ανεξάρτητα αν ζητάνε ή όχι, η ξένη γλώσσα μοριοδοτείται με 50,100,150 μόρια, ανάλογα με το επίπεδο γνώσης. Επειδή τα μόριά σου, δεν είναι πολλά,(αν τα έχεις υπολογίσει σωστά), δώσε βαρύτητα στα αθλήματα, για να ενισχύσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.
Styga
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
παιζουν ρολο οι επιδοσεις στα αθληματα στην μοριοδοτηση;Eleonora έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:04 pmΑνεξάρτητα αν ζητάνε ή όχι, η ξένη γλώσσα μοριοδοτείται με 50,100,150 μόρια, ανάλογα με το επίπεδο γνώσης. Επειδή τα μόριά σου, δεν είναι πολλά,(αν τα έχεις υπολογίσει σωστά), δώσε βαρύτητα στα αθλήματα, για να ενισχύσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.
ΌχιNikolaosk έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:51 pmπαιζουν ρολο οι επιδοσεις στα αθληματα στην μοριοδοτηση;Eleonora έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:04 pmΑνεξάρτητα αν ζητάνε ή όχι, η ξένη γλώσσα μοριοδοτείται με 50,100,150 μόρια, ανάλογα με το επίπεδο γνώσης. Επειδή τα μόριά σου, δεν είναι πολλά,(αν τα έχεις υπολογίσει σωστά), δώσε βαρύτητα στα αθλήματα, για να ενισχύσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.
Μάλλον εννοεί σε περίπτωση που κληθεί να είναι πιο καλά προετοιμασμένος.
Παίζουν καθοριστικό ρόλο, γιατί εάν κάποιος που διαθέτει πολλά μόρια, δεν περάσει στα αθλήματα, κόβεται. Με αυτόν τον τρόπο, θα περάσει εκείνος που έχει λίγα μόρια, αλλά, θα περάσει τα αθλήματα.Ghite έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:55 pmΌχιNikolaosk έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:51 pmπαιζουν ρολο οι επιδοσεις στα αθληματα στην μοριοδοτηση;Eleonora έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 6:04 pm
Ανεξάρτητα αν ζητάνε ή όχι, η ξένη γλώσσα μοριοδοτείται με 50,100,150 μόρια, ανάλογα με το επίπεδο γνώσης. Επειδή τα μόριά σου, δεν είναι πολλά,(αν τα έχεις υπολογίσει σωστά), δώσε βαρύτητα στα αθλήματα, για να ενισχύσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.
Styga
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: legendary και 11 επισκέπτες